Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 30

• 41 607
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  • Вестерос
Излязла е втората част на Люпен Simple Smile

Нямам търпение за See.

# 661
Излезнал е втори сезон на Love, Victor. Почти го преполових. Много приятно сериалче, има доста смях, както и сериозни теми, но поднесени леко и забавно.

# 662
Аз изгледах The Act. Искам да ви питам, дали знаете от къде мога да гледам The beauty queen of Jerusalem? Не го намирам никъде, а ми се струва интересен. Sad

Явно само в Нетфликс, никъде го няма в торентите, дори при пиратите.

# 663
Ще изчакам да се появи някъде. Simple Smile Ще почвам Hacks, който е одобрен за втори сезон.

# 664
Аз изгледах Mare of Easttown, малко късно, за да се включа в дискусиите, но съм доволна от неочаквания край. Чета доста суперлативи за Delco accent-а на британката Кейт. Евала Simple Smile
Пробвах The Nevers, бях почти сигурна, че много ще ми хареса предвид тематиката, но уви, заразах го още на 1ви епизод.
Сега след като отдавна му се каня, започвам Killing Eve, знам че е задължителен.

# 665
Абе сега гледам, че сезон 4 на Династия е излязъл на 7-ми май, но отворих Нетфликс и го няма Sad някой знае ли нещо по въпроса?

# 666
Абе сега гледам, че сезон 4 на Династия е излязъл на 7-ми май, но отворих Нетфликс и го няма Sad някой знае ли нещо по въпроса?

Династия върви по Фокс лайф още от края на април при нас.

# 667
Не съм обърнала внимание, че по Фокс Лайф са пуснали новия сезон... Интересно ми е все пак, че го няма в Нетфликс, след като сериалът си е на Нетфликс Rolling Eyes Иначе по Фокс Лайф видях, че дават и последния сезон на The Bold Type, ама не го хванах от началото и реших да не го гледам по ТВ.

# 668
Не съм обърнала внимание, че по Фокс Лайф са пуснали новия сезон... Интересно ми е все пак, че го няма в Нетфликс, след като сериалът си е на Нетфликс Rolling Eyes Иначе по Фокс Лайф видях, че дават и последния сезон на The Bold Type, ама не го хванах от началото и реших да не го гледам по ТВ.
Династията и в немския Нетфликс го няма. Много странно.

# 669
  • Mediterraneo
И аз го чакам Династията, чудех се защо го няма в Нетфликса и къде тогава ще мога да го гледам...

# 670
  • Вестерос
Изгледах Sweet tooth, много приятно сериалче, дано да има втори сезон, хубаво навързаха нещата накрая. Като приказка ми беше на моменти.

# 671
Днес излезе последният епизод на Younger. Супер свеж сериал, много го обичам, но не ми хареса края. Беше битърсуит, друго очаквах.
Препоръчвам го!
Къде гледате Younger с български субтитри? Гледах първите сезони и след това не намерих превод.. Sad Бих искала да го догледам.

# 672
  • Вестерос
Гледам го с бисиплеър, той сам си намира и българските субтитри. Лично го гледам с английски или без.

# 673
  • Germany
За два дни изгледах El Inocente по Нетфликс https://www.imdb.com/title/tt10147644/. Страхотен, отново много силен испански сериал! Филмът е екранизация по романът на Харлан Коубън "Невинният". Разбрах, че и други негови книги са екранизирани, и затова ще гледам и тях с огромно удоволствие. Почитателите на автора и на мрачните психологически трилъри ще останат супер доволни. До последната серия те държи в напрежение. Страхотна режисьорска работа, каст и актьорска игра! Испанците отново са направили страхотен сериал! Браво от мен!

# 674
В момента гледам за Страйк по НВО - неотдавна го гледах и от торенти, но беше с по-лошо качество, така че се възползвам от възможността Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт