Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 30

• 42 030
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • София
The Mosquito Coast
https://www.imdb.com/title/tt11041132/

драма/приключенски ; продукция на Apple ; 7 епизода х 45 мин ; подновен за втори сезон
Разочарованието на годината за мен. Джъстин Теру ми е любимец от великия, ''The Leftovers'' и гледах с интерес, но уви, след интересното и загадъчно-симпатичното начало, нататък стана манджа с грозде. Някакви нереални гонитби, разни картели и тъпотии. А аз си мислех, че ще се акцентира повече върху мистерията, философията и психологията да водиш такъв живот на отшелник, далеч от всички. Реално така и не разказаха за целия сезон защо бягат по дяволите?! Да, подразбира се защо и заради кого, но хайде стига, извинявам се много ама ако нямаше втори сезон какво правим? Също така Марго много ме дразнеше като персонаж. Уж подкрепяше съпруга си ама само уж. Все една такава намусена и на контра. Щерката и тя бе досадна и незнаеща какво иска. Откачено семейство с видни психологически травми при децата, които така и не бяха експлоатирани правилно. Също така много ме подразни напълно ненужната и абсурдна сцена, в която главния герой се напика от страх, само и само да го покажат като слаб и страхлив (даже жалък), а би трябвало да е точно обратното и в останалото време се доказваше. Изобщо няма никаква граница между жанровете и нишките. Прескача се от една крайност в друга ей така от нищото.
-
6.0

# 646
  • Вестерос
Аз загледах вчера Рей Донаван и The top of the lake. Не ме грабнаха хич.

# 647
  • с трима мъже :)
Рей Донован е страхотен филм. Става все по-хубав. Гледай си го, не го спирай. До третия сезон филмът е във върхова форма.

# 648
  • Вестерос
Едвам изгледах първи епизод, може да го пробвам пак лятото.

# 649
Москитото бива, дразни, че не можахме да разберем какво се случва, но пак да кажа, дано втори сезон се разбере и приключи там. Няма смисъл от повече.
Рей Донован много го харесвах първите три-четири сезона, после го развалиха малко, но Лив Шрайбър е много добър, особено с бухалката. Smile Oчаква се финалния филм по сериала, вече е заснет.
Също така в края на юни ще излезе финален филм и на сериала La casa de las flores.
Аз изгледах първите три серии на The Act - намерих го с турско аудио и ми беше супер лесно гледането. Като няма субтитри мога да гледам повече. Търсила съм инфо за случая и знам как свършва всичко, но все пак реших да го гледам. Харесва ми Патриша Аркет, добра актриса е. От Юношество я харесвам.
Интересно Джон от Мер тук го играе заинтересован от Джипси. Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 22:17 от ~Carolina~

# 650
  • Вестерос
Shadow and Bone е подновен Simple Smile

# 651
Гледам Sweet tooth и е доста добър. Нещо като Златния компас, ама ми харесва повече, щото не съм го чела

# 652
Почнах от нямане какво да гледам снощи  с Райън Фелипе https://www.imdb.com/title/tt4181172/
и така се зарибих , че изгледах 5 еп. и си наложих с усилие да спра, защото е много добър , а трябваше и да поспя малко . Как съм го изпуснала?!😎

# 653
О, и сериал ли са направили! Ще погледна и аз.

# 654
  • Вестерос
Днес излезе последният епизод на Younger. Супер свеж сериал, много го обичам, но не ми хареса края. Беше битърсуит, друго очаквах.
Препоръчвам го!

# 655
  • София
Love, Death & Robots
https://www.imdb.com/title/tt9561862/

Анимация/късометражен
НФ/фентъзи/хорър/мистерия/драма/комедия/ ; продукция на Нетфликс ; 2 сезона (първи: 18 епизода ; втори: 8 епизода) ; около 15 минути на епизод
САЩ

Горещо препоръчвам, особено за фенове на фантастиката и по-мрачните и жестоки постапокалиптични картини.
Но предупреждавам, че не е за деца! Има много жестокости, кръв, насилие и дори секс.
Всеки един епизод е сама за себе си и разказва някаква история от нашето бъдеще. Някои са с неочакван край, други не, но накрая винаги се чувстваш като ударен от тухла четворка.
Визуално е изпипан до съвършенство.
-
8.5 / 9.0

# 656
Аз изгледах The Act. Искам да ви питам, дали знаете от къде мога да гледам The beauty queen of Jerusalem? Не го намирам никъде, а ми се струва интересен. Sad

# 657
  • София
Я какво се задава след месец и нещо Simple Smile

# 658
  • Berlin
А, 2ри сезон, нещо не ни грабна този сериал, не знам защо. Може би молитвата на каква беше там.. ми дойде в повече или че си бяха запалили огньове в едно помещение.🤷🏻♀

# 659
  • София
Invincible
https://www.imdb.com/title/tt6741278/

Анимация/екшън/драма/НФ/фентъзи ; продукция на Amazon ; 8 епизода х 45 мин.
Адаптация по най-новия комикс на Робърт Къркман (The Walking Dead) и Skybound/Image.

Това е сред топ сериалите на годината и не само... Нищо че е анимация (знам, че някои като чуят анимация и бягат надалеч), даже така е още по-добре, защото въображението работи много по-лесно.
Сериалът е по-брутален дори и от култовия ''The Boys'' отново на Амазон.
Предупреждавам, че не е за деца, защото има изключително брутално насилие и кръв!

Плотът е за Марк Грейсън, нормален тийнейджър, освен факта, че баща му е най-могъщият супергерой на планетата! Скоро след 17-ия си рожден ден, Марк развива собствени сили и баща му започва да го обучава, а Марк се превръща в... 'Непобедим'
Вселена изпълнена със супергерои, с всякакви създания, включително и роботи. Имаме и извънземни раси, отскачаме и до Марс, имаме предателства, любови, оригинален и ненатрапващ се хумор и много екшън.

Горещо препоръчвам!
-
9.0

Общи условия

Активация на акаунт