Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 30

• 42 048
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Има ли го някъде с български субтитри

# 631
  • Вестерос
Аз го гледах с английски. Извинявам се, че не отговорих преди това. За някои епизоди май ми излизаха и български, но не съм на 100% сигурна.

Изгледах го преди малко, мен тийн не ми пречи, напомняше на Госип гълр и Лъжкините по отношение на тийн вълната, но съм много доволна от сериалчето. Дано да има втори сезон Grinning

# 632
Дано се появят субтитри.
Харесвам руски език - но не и да гледам английски или други сериали на руски .

# 633
  • Вестерос
Съгласна съм, едвам изгледах Tidelands заради руското аудио.

ПОДНОВЕНИ

City on a Hill
The Mosquito Coast
Breeders

СПРЕНИ
Jupiter's Legacy не е официално, но са освободени актьорите от договорите си
Debris

# 634
  • Пловдив
За Паника и аз ще почакам за бъларски субтитри.

# 635
Grinning A аз много обичам да пусна англоезичен сериал/филм на руски - превръща се в нещо съвсем различно Wink Но ММ много се сърди Grinning Grinning Grinning

# 636
На бг и турски ми харесва ама на руски абсурд да гледам нещо.

# 637
Харесва ми как почва Lisey's Story и ще продължа. Яка психария се очертава историята, плюс заснемане, акт. игра...

In treatment също ми хареса Relieved

# 638
  • DE
Аз гледам предимно на руски, но със субтитри Grin а те са царе на дублажа, напоследък сериалите към които имам интерес имат само озвучка, но не и субтитри, не спирам да се чудя как е направена тая озвучка без субтитри Thinking появяват се по някое време, но не когато ми се иска Disappointed
Обичам да слушам гласовете на актьорите.

# 639
Опитах се да гледам Panic, обаче издивях на отношението на майката на главната героиня и издържах само първия епизод. Такова нещо не бих причина на детето си, ако ще и бомба да падне.
Явно не е моя сериал за момента.

# 640
  • Вестерос
Майката е много зле, да. Но алкохоличка, наркоманка, какво да се очаква...

# 641
  • Berlin
Мда, така е, малко градче в САЩ, бедност, няма перспектива, показват различни ситуации и социално положение. В този смисъл ми хареса сериалът.

# 642
  • Вестерос
Като цяло май без Натали все бедни бяха участниците, на които им трябваха парите.

Скрит текст:
Имам някакво чувство, ако има втори сезон,
че жената, за която Хедър работи, е от създателите на играта.

Имаше и туист,
Скрит текст:
аз лично не очаквах Натали да е съдия, защото много искаше да спечели, а уж съдиите не стигат до края на играта.

# 643
  • Berlin
И Бишъп, само една от колите на баща му е повече от наградата.😀 Майка му така и не я чухме/споменаха. Ммм, както писах, можеше да си спестят най края.😀 Не виждам какво ще го дъвчат още един сезон. Освен нова игра, нови ситуации и т.н.
Аз заподозрях Док Меджик още в средата на първи епизод и почти познах.
Скрит текст:
Само мислех, че е съдия, а той бил комарджия и затънал в заеми. Нат ме изненада и мен, но “желанието” ѝ да спечели е било параван явно. А Бишъп май така и не го разбраха, само мацката, дето му открадна парите.😂 Ето това беше пропуск. Уж предното момиче съдия каза, че след смъртта на Джими не е искала да предава на следващите съдийстовото, а цъфваме с двама.
Сериалът май е по книга.

# 644
  • Вестерос
Тя не иска, ама създателите може и да са я накарали да предаdе съдийството.

Скрит текст:
Мен шерифът ми беше съмнителен доста също, защото на работа се държеше много неуважително, като леке малко. За майката на Бишъп и аз се замислих снощи, че не казаха нищо за нея, дали я има въобще Grinning

Общи условия

Активация на акаунт