Най-гадната зодия за мъж! - 4

• 48 070
  • 888
  •   1
Отговори
# 660
Покрай мненията за мъжа на buttercake, се сетих за приятеля на една колежка... Момчето е красавец, интелигентен, винаги добре облечен, с обноски... Колко пъти като сме излизали заедно, жените в компанията си гълтат граматиката. Grinning Едната само въздиша по него, другата не знае къде да си намери място, третата само мърмори защо нейният мъж не е като него... Та филма е пълен.Sweat Smile Обаче наистина се държат много неадектватно. Две от тях са Лъвици, а другата е Близнаци. А аз се спуквам от смях.

За момчето знам, че е родено септември месец, ама дали е Дева или Везни не съм сигурна. А той, горкия, не знае къде да се завре като го "налазят". Grinning

# 661
Полчо, на 99% е везничка, те са кипри.

# 662
  • София
И според мен е везна.
Както мъжете виждат определени сигнали (тип сура, поведение), такани жените улавят настроенията.

# 663
И аз ги харесвам Везните (мъже), ама ей го на̀ - ММ е Близнак. И нали темата е за гадните зодии - в началото всичко беше цветя и рози буквално! Кавалер, обсипваше ме с внимание (което за моят АС Лъв си е задължително), забавен, грижовен - абе, мечта! Иии изведнъж, когато задълженията и отговорностите станаха повече, този Близнак се промени коренно. Също така съм забелязала, че страшно много се влияят от чуждото мнение представителите на тази зодия..

# 664
  • Варна
Понеже стана въпрос за Риби - аз от моя рибок съм си крайно доволна. Чувствен е, нежен е с мен, в същото време е мъжкар, внимателен е, безкрайно грижовен, отговорен, амбициозен, със страхотно чувство за хумор, аз и семейството, което градим постепенно сме му приоритет 24/7. Лесно се разплаква на филми или нещо сантиментално, както и аз, но не драматизира отношенията ни. Дал ми е достъп до всичко, но аз самата си ценя личното пространство, така че не бих се възползвала. Пътуваме ежеседмично, не се спираме на едно място. Аз съм Стрелец с асц. Лъв и луна Козирог, а той е Риби с асц. Козирог и луна в Близнаци. Ако някой може да каже нещо повече в астрологичен план за нашия случай, също ще съм благодарна. Stuck Out Tongue

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 10:16 от StarBright

# 665
StarBright,
С теб сме почти еднакви ! И аз съм Стрелец, но с асц Козирог и Луна в Лъв !!!
Имала съм Риба, но за кратко. Всъщност, той ме заряза и си хвана друга. Спомням си, че ми беше кофти и после се нахендрих на Скорпиона, щото бях тъжна, та стана по-зле. Защото ми е изневерявал през цялото време, Рибата поне скъса с мен. Аз от водните съм доволна единствено от Рака. Беше много грижовен и се чувствах добре, защото за мен е много важно мъжът с когото съм да забелязва кои неща ме карат да се чувствам щастлива, включително и най-дребните и да ги прави. Мисля, че е характерно за жените Стрелец, защото и една приятелка е така. Не понасям мъже егоисти.
Ракът беше и много добър в леглото.

Polcho,
Точно, 1:1 както го описваш. Аз си го обяснявам с неговата харизма и високи нива на тестостерон. Когато се запознахме, аз се почуствах силно привлечена чисто сексуално, предполагам, че и другите жени се чувстват така. Явно, не е до зодия 😊, просто има такива хора.

# 666
Не изключвайте и Девите от кипренето. Нямам спомен баща ми някога да не е излязъл изпънат, изгладен и в съвършенство до най-малкия детайл.
А Везни ми беше най-добрият приятел в училищните години, но верно кипра и толкова туткав, че не се търпеше. Казва - ще дойда да те взема в 19 ч. и идва в 20.30 най-рано. Където види витрина, огледало ... се оглежда, оправя си косата, поглажда дрехите ... истинска кокона.

# 667
При Везните харизмата е отвътре навън. Без дори да влагат особено старание във външния вид, ако не говорим за крайности, разбира се.
А това за Девите е много вярно! Моят приятел (от деца се познаваме) цяяял живот е хванат за ръчичка със суетата. Ако от компанията му кажем, че дреха не му стои добре, никога не я облича втори път. Joy Рачката, с която се хвана не му харесваше брадата в началото. Три пъти сменя форма и дължина докато угоди. Grin

# 668
Умря циганката 😆

# 669
Според диаграмата, имам преобладаващи планети в огнени знаци, почти по равно са ми водни и въздушни знаци.
И никакви земни знаци, как се тълкува това ?
ММ е Дева, Луна и Венера в Дева, има само една водна планета и никакви планети във въздушни знаци.
При него е само земя и огън.
Изобщо не си пасваме, но имам теория, че неговата земя ме балансира, щото съм твърде импулсивна и избухлива ( огън) и витаеща в облаците.

# 670
  • София
Мъжете везни са адски дразнещи. Много мрънкане. Много онеправдани и вечно неразбрани.

Това важи и за жените, между другото.

# 671
Ох.
Онзи лъв със земните луни и венери. 0 вода. 0! Н у л и ч к а!

А така обещаващ изглежда, макар и не твърде чувствителен. Да се надваме, че ще се балансираме взаимно Joy

За мъж Риби - аз много страдах от такъв, бая тормоз. Контролиращ, ревнив, несигурен, което прикриваше с много грубост към околните, филмар. Не, не, не! Втори път - не! Но и този е единственият такъв представител, с който са ми се пресичали пътищата. Аз съм скорпион, но не меля брашно с риби. Нито мъже, нито жени. Колеги, съученици, роднини - не.

# 672
Мъже Риби не познавам отблизо. Двама знам като перфектни съпрузи и бащи. Общото е, че все работят в друг град, единият беше и в друга държава. А най- общото е, че съпругите им са Скорпиони.Joy
Познавам и един ерген,  бая попийва. А, и още един семеен, съвсем нормален, малко хитричък си пада.

# 673
  • Далечният изток
Тъкмо гледах диаграмата на козела - много вода, никакъв огън. Точно обратното на мен, хм.... Simple Smile А, не, аз бях с много огън, но пък земя ми липсваше. Ами не съм материалистка, така си е.

Чувствителен бил, брех... Ама като липсват топлина, енергия, страст, радост от живота...

# 674
  • София
Ама къде я гледате диаграмата?
Може ли директен линк, че в това горе намерих само текст.

Общи условия

Активация на акаунт