На море в Гърция 2021 - I

• 63 168
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
Параход, мечта ми е Крит, но с кола дали се стига? Май е доста далече.

# 556
Ние сме ходили с кола и ферибот, но също има и директни полети от София. Най-сините плажове са на западния и южния бряг.
Ето два, до които се ходи по море (до първия може и по черен път донякъде и после пеша)

# 557
Чудни местенца.
Може би пак ще се ориентираме към Корфу с екскурзия до Паксос/Антипаксос.
Вариантите ми са за средата на юли или средата на септември - кое е по-подходящото време?
Имам предвид за целодневно стоене навън по плажовете. Дали юли няма да е много горещо?

# 558
Чудни местенца.
Може би пак ще се ориентираме към Корфу с екскурзия до Паксос/Антипаксос.
Вариантите ми са за средата на юли или средата на септември - кое е по-подходящото време?
Имам предвид за целодневно стоене навън по плажовете. Дали юли няма да е много горещо?
Ще е жега средата на юли. Ние бяхме края на юни, началото на юли и си беше доста топло. Йонийско море обаче е с една идея по-студено, така че средата на юли водата вероятно ще е по-приятна.

# 559
Здравейте,
Иска ми се тази година да отидем на all inclusive в Гърция. Били сме два пъти на Chrousso village. Там е хубаво даже взех оферта, но все пак, ако някой може да ми препоръча нещо подобно на Chrousso може да сменим малко. 

# 560
Параход,кой е вторият плаж?

# 561
Аз пък се чудя : дали още на границата ще гледат колко човека са в един автомобил ? Защото ние мислим тази година и майка ми да вземем, но ставаме 5 и не сме едно домакинство.

# 562
Параход,кой е вторият плаж?
Лутро на южния бряг. То за плаж, не е много плаж - малко и каменисто (макар да има шезлонги, чадъри), но селцето е много китно и се стига само с лодка, няма автомобилен път дотам. Та интересно е.

# 563
А ние искахме и двамата ми родители, направихме организация, но чак онзи ден разбрахме, че има ограничения за броя пътници в автомобил. И сега умуваме как да го направим, за да не ни се провали почивката.
Някой сеща ли се дали миналата година имаше такова ограничение? Питам с надеждата, че може да отпадне.

# 564
Да, същото беше ограничението.

# 565
Да, същото беше ограничението.
Даже не сме и разбрали. По принцип ние просто стигаме до комплекса и не мърдаме, та шанса да ни спрат клони към нула.
Но ако още на границата следят за това правило...

# 566
Как се влиза в Гърция последно - с ваксина или с PCR тест?

# 567
  • София
Кой каквото  има (от двете)Simple Smile

# 568
Кой каквото  има (от двете)Simple Smile
Във вторник ще пътуваме, имам ваксина, така че да не си правя тест.

# 569
Според тази разпоредби за броя на пътниците в автомобила,  да разбирам ли,  че резервацията която имаме за мен, съпругът ми, дъщеря ми и нейна приятелка,  общо четирима,  се проваля?
От агенцията ни казаха,  че не знаят за такова ограничение от максимум трима в автомобил.
Резервацията ни е още от миналата година и в края на месеца трябва да пътуваме.
Дъщерята и приятелката й са 20 годишни,  нямаме възможност да пътуваме с два автомобила.
Дайте идея!

Общи условия

Активация на акаунт