На море в Гърция 2021 - I

• 63 166
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Кой каквото  има (от двете)Simple Smile
Във вторник ще пътуваме, имам ваксина, така че да не си правя тест.
Стига да имаш 14 дни след втората доза не ти трябва тест.

# 571
  • София
[Във вторник ще пътуваме, имам ваксина, така че да не си правя тест.
Да, ако са минали поне 14 дни от втората доза и имате сертификат, няма нужда от тест.

# 572
От всички лаборатории ли може да бъде пср-а, или има строго определени и защо в страниците на някои пише, че може с направление пср тест...? Демек по здравната каса, някой знае ли нещо по въпроса, сигурно личния дава направление след като има симптоми пациента или...? Ще пътуваме август аз, мъжа ми и бебенцето ни, а майка ми и баща ми с отделна кола, те са с ваксини, а ние ще си правим тестове с мъжа ми, та да съм подготвена за Пловдив специално ако препоръчате лаборатория.

# 573
  • София
С направление тест се прави при симптоми на Ковид, не за пътуване. За Пловдив "Писанец" са екстра.
Не знам какво можем да ви посъветваме за броя пътници, изискванията ги пускахме преди няколко страници от сайта на Външно. На късмет си е дали ще ви спрат някъде.

# 574
Цитат
Дайте идея!

Rent-a-car !!!

# 575
С направление тест се прави при симптоми на Ковид, не за пътуване. За Пловдив "Писанец" са екстра.
Не знам какво можем да ви посъветваме за броя пътници, изискванията ги пускахме преди няколко страници от сайта на Външно. На късмет си е дали ще ви спрат някъде.
може ли информация за пътниците в колата? Децата смятат ли се?
Връщах се страници назад, не успях да намеря поста Flushed

# 576
  • София
Точка 5 - Граничен режим: https://www.mfa.bg/bg/covid19map/Europe/Greece
А линкът, посочен в точка 6, дава още подробности.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 23:25 от MayBach

# 577
Кой каквото  има (от двете)Simple Smile
Във вторник ще пътуваме, имам ваксина, така че да не си правя тест.
Стига да имаш 14 дни след втората доза не ти трябва тест.
Един месец вече се измина от втората доза.

А КПП Кърджали отворен ли е за автомобили?

# 578
  • София
Кърджали кой КПП е? Ако е Маказа - от утре е отворен.

# 579
  • София
След 5 часа на опашката най-накрая сме в Гърция. Проверката бе около 1-2 минути, не са ни тествали, с ваксини сме.

# 580
  • София
След 5 часа на опашката най-накрая сме в Гърция. Проверката бе около 1-2 минути, не са ни тествали, с ваксини сме.
Браво, честито, за тестването, не за чакането. А сега как ще пътувате, като вече сте във вечерния час?

# 581
  • София
Браво, честито, за тестването, не за чакането. А сега как ще пътувате, като вече сте във вечерния час?

Ние сме лесни - пътуваме си с къщата, ще спим на някой паркинг. Утре правим по едно кафе и продължаваме.

# 582
Змия, ще.чакаме репортажи със снимков материал. Blush

# 583
  • Варна
всички се надяваме , че след ваксинацията ни и със здравен сертификат всичко ще се улесни

# 584
Благодаря за линка,прочетох,но пак лело не разбрах. Мъжа ми,майка ми,аз и 7 месечната ни дъщеря може ли да пътуваме в една кола? Или майка ми трябва отделно? С нея сме шпфьор и 2ма пътници+ дете Thinking

Точка 5 - Граничен режим: https://www.mfa.bg/bg/covid19map/Europe/Greece
А линкът, посочен в точка 6, дава още подробности.

Общи условия

Активация на акаунт