Кралски работи и клюки - април 2021

• 140 768
  • 2 475
  •   1
Отговори
# 2 400
Joy
Ми те повечето журналисти така си пишат повечето статии, вие какво си мислите! Седнат, загледат звездите и ги връхлети вдъхновението Wink
Има безкрайно много подобни поредици - за 10те, за 15те тайни на нещо си кралско...

Тук пък ви предлагам забавление с 20те тайни за Бъкингамския дворец Wink
https://www.youtube.com/watch?v=IewMi0uDjXY

# 2 401
Матилде е посетила вчера изложба за средновековно изкуство в знак на подкрепа към културните обекти, които икономически са силно засегнати от пандемията:

# 2 402
Честита 10та годишнина на Уилям и Кейт.💐

# 2 403
  • София
Честити да са Принц Уилям и Кейт!
Бързо минаха тези 10 години.

# 2 404
# 2 405
Есме,
Много хубав пост за сватбените бижута!

Много хубави снимки на КиУ !

# 2 406
Хубави снимки са пуснали, честита им годишнина.

# 2 407
Брей, кога минаха десет години, откакто гледахме сватбата им Joy

# 2 408
Не трябва ли съпругът да е от дясната страна? За да може да върти меча с дясната си ръка и защити съпругата си. Май такова беше етичното правило...

# 2 409
  • through the wormhole
Уилям е левичар. Не знам дали има някакво значение.

На Уилям и Кейт им пожелавам дълъг семеен живот като на Кралицата и принц Филип.

# 2 410
Може би просто такава й е усмивката, чаровна е, честита им годишнина. Тези снимки от фотосесията, от сега ли са?

# 2 411
Ей, най-сетне снимка, в която и Уилям да гледа Кейт. Сигурно има и други, ама рядко съм виждала.

На втората снимка наистина малко пренавити изглеждат и Уилям рядко съм го виждала така нахилен Simple Smile

Дано пуснат и с децата някоя.

Не мога да реша роклята или полата и блузата дали ми харесват, но Кейт изглежда добре с тях.

# 2 412
Сладури са Уил и Кейт, но да, пренавита е в много от изявите си Катрин! Имам в предвид, че може да е по - пестелива в хиленето!

# 2 413
Ей, най-сетне снимка, в която и Уилям да гледа Кейт.
Гледа я, ама е грозен в профил. Може това да е причината. Simple Smile

# 2 414
Кейт почти не е мръднала за тези десет години, за разлика от Уилям. А какво симпатично момче беше...

Общи условия

Активация на акаунт