Кралски работи и клюки - април 2021

• 140 748
  • 2 475
  •   1
Отговори
# 2 460
Най-вероятно заради влошеното здраве на Филип, последвалата операция, дълъг болничен престой и кончината са се въздържали да показват щастливи семейни клипчета. Показали са съпричастност
А и покрай ковид пандемията - есента бе тежка за повечето европейски държави, сега Великобритания са мноого напред с ваксинирането, страната се връща към предишния си ритъм.

# 2 461
# 2 462
  • София
Зулуската кралица, която стана регент след смъртта на краля преди окишо месец и нещо, внезапно е починала.

# 2 463
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Супер режисирано видео,за да вдига акциите на Уилям и КС.Сладнее,сладнее,та чак нагарча.Аз съм сигурна,че са хубаво и щастливо семейство,затова не разбирам тези сценарии и фалш.

# 2 464
  • Down south
Видеото е много свежо и силно зарежадащо.
Удоволствие е да се видят, как се забавляват, след всичко преминато.

# 2 465
Видеото е снимано миналата година. Тогава принц Филип бе жив.

# 2 466
Аз явно не успявам да си задам въпроса ясно, но май ми се изясни.
Клипчето е снимано миналата година, но е показано вчера на годишнината, така ли? Не сме го виждали досега?

# 2 467
  • Разпиляна във въображението
Страхотни са. Хубаво семейство. С това видео май благодарят на всички, които са им изпратили своите пожелания. Отпразнуват 10 години брак с хубаво семейство.
Иначе явно от онзи ден е и снимката от коледната им картичка

# 2 468
  • София
Много хубаво е клипчето!❤ Личи си, че са прекрасно семейство в което цари любов,мир, разбирателство и уважение. Дано достигнат годините семеен живот на Филип и Елизабет. Чудесен избор е направил Уилям. Кейт, ще бъде кралица на място.

# 2 469
Те празнуват кръгла годишнина.

Всеки има право да си мисли каквото си иска за двама родители с 3 деца, които живеят в Армър хол и имат страхотна градина.

Кучето почина, мисля, през ноември:

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 08:49 от bubanka

# 2 470
Няма лошо и ХиМ да пуснат такова клипче, ама нещо не им се получава. Страхотни Кеймбридж, много ще им отива да са крал и кралица някой ден.

# 2 471
  • Разпиляна във въображението
Те пускат някакви снимки, но имам чувството, че Хари е все някак "смотан" някъде около Мегън. На първата им коледна картичка и като че ли не беше много на фокус.

Както и да е. Харесва ми клипчето Simple Smile

# 2 472
Съсекс също пуснаха семейно видео при Опра. Арчи и Меган играеха на плажа и Хари ги снимаше.

Кеймбридж обикновено качват само снимки и според мен добре направиха, че споделиха и малко повече този път. А и специален повод има.

# 2 473
Съпоставка на сватбите на Кейт и Пипа:
Скрит текст:

Брат Мидълтън ми е 10 пъти по - хубав с брада.

Колкото и да ми е грозна Пипа сега, определено отвява кака си на сватбата. На нейната всичко ми харесва повече, дори самата булка. Има и по-хубава стойка

# 2 474
Нови Пипини папарашки снимки

Общи условия

Активация на акаунт