Парфюмни размисли и страсти (април 2021 г.) - 259

• 84 862
  • 960
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Силен е, траен е, усеща се и през маска. Но чак пък неприятен и като одеколон? Не съм съгласна, по-скоро бих го сравнила с дъвка (заради туберозата) или някаква напитка (от вишната). Бях го тествала след като го взех от Еконт веднага, на китката, и отидох на маникюр. Момичето през маската го усети и ме пита за него и искаше да си го купи. Определено е харесван парфюм и се забелязва.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 21:33 от Lizia

# 181
  • София
Момичета и момчета ,тези които от вас познават нещо на Moresque ,без SETA ,тъй като него го имам..Кажете нещо за вашите парфюми.
Благодаря !
Moresque Re Nero е кадифена праскова и мирабела, но не сокът на плодовете, а само ароматът им, подплатени със сладки подправки и кумин. За моя вкус е с по-ориенталско звучене и не е за поръчка на сляпо.
Moresque Lady Tubereuse направо ми се стори фантастичен, тъй като не съм почитател на белоцветните аромати – звънлив, закачлив и едновременно с това сериозен парфюм. Тубероза със съвсем ново и различно звучене.
Ballerina by Moresque е много приятен цветно-дървесен и топъл аромат. В базата му се разкрива прекрасна ванилия. Много женствен и красив.

# 182
Балерината е пълен разкош.
Аз познавам доста аромати на Moresque кажи точно кой те интересува.

# 183
Момичета и момчета ,тези които от вас познават нещо на Moresque ,без SETA ,тъй като него го имам..Кажете нещо за вашите парфюми.
Благодаря !
Аз имам Jasminisha- жасмин, бонбонена сладост и бял мускус с леко дървесни нотки, които балансират сладостта. Съчетанието е омайващо, кара ме постоянно да си душа китката. Пробвала съм  Lady Tubereuse и  Seta, те също много ми бяха харесали.

# 184
Благодаря момичета,много полезно..
Денси , Балерина , Rand , Jasminisha , Diadema , Alma Pure и Royal..

# 185
Densi, не ги намирам тук по сайтовете. От къде другаде поръчвате?

# 186
# 187
Densi, не ги намирам тук по сайтовете. От къде другаде поръчвате?
От бутика в София купувам аз.

# 188
Аз днес съм с LVEB l'eclat много си го харесвам, няма я лепкавата сладост на оригинала, свеж, пролетен и с добра трайност. 😁
EDP или EDT имаш предвид, че доста му се чудя.

# 189
В кои парфюми жасмина наподобява на този в Елиан?

# 190
  • Варна/Лондон
Аз днес съм с LVEB l'eclat много си го харесвам, няма я лепкавата сладост на оригинала, свеж, пролетен и с добра трайност. 😁
EDP или EDT имаш предвид, че доста му се чудя.
EDP, пропуснала съм🙂

# 191
БЛАГОДАРЯ ТИ.

# 192
Добре отбелязах аз колко ми се носят пролетни аромати, ама при мен не пристига пролет и това е. Постоянно посягам към Angel Muse , а го имах за зимен парфюм. Измъкнах напред пролетните и реших даже ,че ще нося J´ADORE .И , че ще поръчам нещо лятно само, а взех, че цъкнах и сега чакам Jimmy Choo I Want Choo. А той изобщо не ми е в листата.
Та, пак се връщам към списъка си и чакам свясно намаление.Удържах от Черен Петък до сега. Гордея се със себе си и се награждавам . Laughing

# 193
В кои парфюми жасмина наподобява на този в Елиан?
В този. Но е много по-фин и приятен. Даже аз мога да го нося и ми харесва
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Classique … dition-48897.html

# 194
Ново лятно предложение от Jo malone.

Общи условия

Активация на акаунт