Парфюмни размисли и страсти (април 2021 г.) - 259

• 84 771
  • 960
  •   1
Отговори
# 675
  • sofia
Днес благодарение на elfragrance отново се радвам на една позабравена красота, която побързах да си купя, преди съвсем да изчезне

Споменът ми е може би от преди около 12 години, когато едно гадже ми го подари Wink
Сега усещам същата плодова звънливост и какаова пудреност. Simple Smile

# 676
  • NE
В чуденка съм. Четох, че Jimmy Choo I want Choo и Good girl на Carolina Herrera били много близки. Аз обаче смятам, че I want Choo е много по-нежен.
https://www.fragrantica.com/perfume/Jimmy-Choo/I-Want-Choo-64015.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Good-Girl-39681.html

# 677
  • София
За мен е близък до Mademoiselle Rochas Couture, който също го водят близък до Good girl. Но I want Choo е по-плодов.

# 678
Днес благодарение на elfragrance отново се радвам на една позабравена красота, която побързах да си купя, преди съвсем да изчезне

Споменът ми е може би от преди около 12 години, когато едно гадже ми го подари Wink
Сега усещам същата плодова звънливост и какаова пудреност. Simple Smile
Аххх, първият ми по-хубав и скъп парфюм !❤
Все още си пазя шишенцето за спомен 🥰
Направо ме сърби и аз да си го взема отново !😃

# 679
От два дена съм с Montale Intense Cafe, толкова ми харесва да го вдишвам, а и оригиналната мостра е доста икономична, след три ползвания по 4-5 пръскания имам за още толкова. Определено го обмислям за другата зима, но първо ще пробвам Ristretto Intense Cafe, който очаквам да е още по-хубав. За съжаление големият ми син го оприличи на препарат за мухъл, явно монталската нотка му дава такава асоциация Confused .
Аз забравих да се похваля, че този месец видях първо дъно. Парфюмът беше подарък от ММ, като извинение заедно с красив букет (пък аз дори не му бях много сърдита Wink ) , но ми беше много приятно, а и парфюма ми хареса много тогава. Приготвих си още 5 за доизпръскване, да видим.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 18:58 от Dari_77

# 680
Дари, откъде са пробите на тези 'кафета"? Искам и аз да пробвам.
Днес окончателно се убедих, че се задушавам от La Vie Est Belle Soleil Cristal Lancome и не е моето. Но пък идва лято и затвърдих желанието за Santal Blanc Van Cleef & Arpels, който нещо е ненамерим по сайтовете напоследък.

# 681
Dari, щом има време до зимата,  потърси и мостра на Choco violette Mancera

# 682
Босилка, от dolce.bg  , но януари бяха по 4лв. на Montale и по 7лв. на Mancera, сега гледам, че ги има, но на 7/10лв.
Фръц!, благодаря за предложението. Той също ми е в списъка "for test".

# 683
  • Франция
Отново изненада в пощенската ми кутия Heart Eyes

Скрит текст:

Heart

# 684
  • Бургас
Кристалния ЛВЕБ ми стои страхотно и няма да си купувам друг летен парфюм, а и лятото е три месеца.Този е превъзходен и ще си го нося във всички сезони.Blue HeartНе се интересувам от никакви Мюглерски Ангели.

# 685
  • Пловдив
Не виждам никаква прилика между I want Choo и Good girl. Нито дори милимунда. Изобщо не харесах I want choo. А Good girl не понасях преди, а сега май ми харесва. Променям вкуса си малко по малко.

# 686
  • Варна/Лондон
Моля, ако някой го е пробвал, да каже дв думи, едно побутване ми трябва😁
https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Aoud-Lemon-Mint-39181.html

# 687
  • Бургас
Не виждам никаква прилика между I want Choo и Good girl. Нито дори милимунда. Изобщо не харесах I want choo. А Good girl не понасях преди, а сега май ми харесва. Променям вкуса си малко по малко.
И аз грам прилика нямат, чудя се на хората, които ги сравняват направо.Аз и двата не ги харесвам, Обувката не я понасям.Новото Червено обувче обаче е хубавко парфюмче, бих го носила с удоволствие.

# 688
Червената обувка прилича много на Делина.

# 689
  • Бургас
Моля, ако някой го е пробвал, да каже дв думи, едно побутване ми трябва😁
https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Aoud-Lemon-Mint-39181.html
Ковачева имаше преди време прекрасно ревю. Сигурно ще излезе в търсачката. А къде го има наличен?

Общи условия

Активация на акаунт