Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 151
  • 844
  •   1
Отговори
# 255
  • Франция
Пристигна ми поръчка от официалния сайт на Heeley. При мен бяха много бързи и много щедри, а пък виждам, че доставят за цяла Европа и реших да ги похваля Nature Star

Днес нещо хич не ми се работи и целия ден похабих да ровя в сайтовете за отстъпки и промоции. Накрая пуснах не една, не две, а цели три поръчки Joy Дано да е нямало някой ретрограден Меркурий в цялата работа.
Ще ви държа в течение Simple Smile

# 256
Аз да похваля Дъглас, вчера поръчах, днес вече е при мен поръчката. За първи път  ми пращат точно мострите, които съм избрала.

# 257
  • sofia
В Нотино 20% намаление за уйкенда на избрани марки - Армани, Кензо, Лакосте с код 4brands, с безплатна доставка
Благодаря, Ваня! Кодът вече работи.....нека уикендът започне СЕГА! Laughing

# 258
  • NE
Отказах се от My way защото не знам как ще се спогодя с турборозата. Чакаля YSL Libre, но изпуснах кода в Нотино преди седмица.

# 259
Много заредени аромати на марката на добри цени
https://makeup.bg/search/?q=xerjoff#offset=36
macadamia, сега вече изгорях! Flowers Hibiscus

+ няма такава цена никъде: Byredo Oud Immortel

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 17:35 от Milen™

# 260
  • Стара Загора
Здравейте, включвам се, за да пиша, че едната поръчка от Escentual си я взех днес без никакви проблеми. Втората я чакам с другия курс на Габиели.

# 261
Milen - ски , и аз съм на кладата, защо ми трябваше да го пробвам този Наксос, сега ги искам всичките Xerjoff- и 😁😁😁

# 262
  • на майната си
Много заредени аромати на марката на добри цени
https://makeup.bg/search/?q=xerjoff#offset=36
macadamia, сега вече изгорях! Flowers Hibiscus

+ няма такава цена никъде: Byredo Oud Immortel

Ееее, казаха ми цената на Наксос, лелеее като се сетя колко време и пари ми струва тази прелест, искрено завиждам на хората, пипнали промоцията. Верно доста материал са заредили, преди Ковид-а доста силно се съмнявам такива парфюми на такива цени да се появят за нас.
Щом зареждат, значи има търсене.

# 263
  • София
Ако не е тайна само за посветени, на каква цена е бил Naxos Xerjoff? Grinning Аз като погледнах зареждането днес следобед, нямаше почти нищо интересно, явно бързо са изчезнали по-апетитните предложения. Simple Smile

# 264
  • на майната си
Ако не е тайна само за посветени, на каква цена е бил Naxos Xerjoff? Grinning Аз като погледнах зареждането днес следобед, нямаше почти нищо интересно, явно бързо са изчезнали по-апетитните предложения. Simple Smile
По спомен 160тина евра, а за интересното е въпрос на личен вкус, примерно мен Ред Хоба ме кефи зверски, ама цената й изобщо.

# 265
  • София
Мерси. Simple Smile Следобед със сигурност не бяха 48 артикула... Странно... Или нещо не ми се е заредила страницата, както трябва. Ред Хоба, Irisss - все още не съм се прежалила да дам такава сума за парфюм. Simple Smile Fatal Charme и Shunkoin са на сравнително добри цени - със 70-80 лв по-ниски от редовните за 50 мл, но нямам бюджет за бекъп бутилки с тия промоции на всяка крачка. Grinning
Аз чакам Naxos по друг канал от чужбина и ми се върза около цената в мейкъп горе-долу, но... Превозвачът ми го бави 3 седмици вече и не е при мен още. Ако знаех, че ще цъфне скоро тук на сходна цена, нямаше да се вкарвам в премеждие, но няма как да се знаят тези неща, пък меракът за парфюма беше голям, от миналата година го мисля. Simple Smile

# 266
Някакви нови неща са заредили на Carner Barcelona в мейкъп (или поне сега видях) и не се стърпях да отнеса един Tardes, много обещаващи ревюта четох и гледах за него 😊
https://makeup.bg/product/79343/
А, и sprayparfums вчера са ми пратили най-после En Passant!!!

# 267
  • Стара Загора
Notino вече са като бутиков онлайн магазин. Какви цени, какво нещо...

Цената в Дъглас в момента, като има и 25 % за поръчки над 300 лв знаете....

# 268
  • София
В emag има -20% за парфюми до 12.04.2021 с код Perfumes20 за селектирани продукти, предлагани от емаг. Мислех, че е за целия асортимент, но уви...
Tuali, честит Tardes, много ще е приятен през пролетта според мен, дано ти хареса. Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 12:37 от Klodilia

# 269
В Парфимо тестерът му беше преди няколко месеца по памет между 89 и 109 лв. на Сантал Бланк.

Общи условия

Активация на акаунт