Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 86 689
  • 844
  •   1
Отговори
# 345
Аз съм разочарована от Dolce.bg, поръчах тестер Bvlgari Omnia Cristalline, получих имейл за отказ, поради липса на наличност. След 2 дни имаше наличност и пак поръчах. Обадиха ми се за потвърждение и уточнение на адреса за доставка и казаха, че до 2 дни ще бъде получен. Да, ама не, уведомиха ме след няколко дни, че е изчерпан.

# 346
  • София
В BRASTY.BG до 18.04. по повод милионната си поръчка са пуснали кодчета:
MINP56 - 5% за парфюми /важи и за мостри/.
AF-1MNICHEBG - 15% за нишови парфюми /не хваща вече намалените/.
При поръчка на три мостри, доставката е безплатна.
/Всички кодове са най-долу на страницата "Празнуваме 1 млн. поръчки."/

# 347
  • Бургас
Новият Marc Jacobs Daisy Eau So Intense зареден в Дъглас, 30-ката е 97лв-https://douglas.bg/marc-jacobs-daisy-eau-so-intense-conf-57969 Много ми е интересен.

# 348
Много доволна от първата ми поръчка от Essenza nobile! Дойде точно за седмица (чрез спиди) и имаше 2 мостри бонус в допълнение към промоцията им за €20 безплатни мостри.

# 349
# 350
  • Стара Загора
Заредили са и Нероли Амара, но не ми харесва цената. 😁

# 351
# 352
Оооо, каква цена на Артизан - чудесна като парфюма

# 353
В BRASTY.BG до 18.04. по повод милионната си поръчка са пуснали кодчета:
MINP56 - 5% за парфюми /важи и за мостри/.
При поръчка на три мостри, доставката е безплатна.

Така , такааа.Реших аз да се възползвам веднага от тази информация и си поръчах три мостри + кода за отстъпка за скромна сума, отстъпката ми беше 7 лв.За всеки случай третата мостра я избрах от "безплатна доставка",за да съм сигурна че няма да стане гаф и да ми я начислят 8лв за доставяне.Гледах, попълвах, връщах се - е седи си тая доставка там и това е.Решавам да я пусна , йес - тя отново си е там и ми изяде отстъпката 😀
Питам веднага защо , получих отговор че " не може да се комбинира безпл.доставка и код за отстъпка".Питам "това къде мога да го прочета, очевидно  съм го пропуснала?".Хем безплатна за 3 мостри, хем избирам и продукт който те предлагат с безплатна, ама и с ваучера - не може.
След половин час ми се обадиха , признаха че не е добре измислено що се касае до мострите и измислиха някакъв вариант да ми излезе с няколко лева по-евтино.В крайна сметка съм доволна, ще си взема поръчката Simple Smile

И един + за Нотино , както винаги там съм без забележки.Получих си Libre-то и подаръка 🥰

# 354
Моля, код за парфимо има ли

# 355
  • София
Много доволна от първата ми поръчка от Essenza nobile! Дойде точно за седмица (чрез спиди) и имаше 2 мостри бонус в допълнение към промоцията им за €20 безплатни мостри.
tuali, моля те дай малко инфо за тази промоция. Нищо не намирам на сайта им.

# 356
Моля, код за парфимо има ли
ONLINEPROMO9  - 9 лв. суми над 110 лв.
 SAVEBG11 -  11 лв. суми над 140 лв.

# 357
tuali, моля те дай малко инфо за тази промоция. Нищо не намирам на сайта им.
Писах още като поръчах, но сега пак пробвах, за да видя дали още става (защото е някаква великденска и не знам докога е). Добавяш пълноразмерен продукт и веднага ти се начислява 20евро кредит, който можеш да ползваш за мостри. Само не знам дали при абсолютно всеки пълноразмерен продукт става, но ето с нещо произволно добавено, виж какво излиза най-долу:

И после отиваш да си добавяш мострите, които искаш. Може да се вместиш в точно 20евро, или пък ако ги надвишиш, си доплащаш разликата. При мен беше така-малко доплатих за мостри, които исках, общо 7бр.  2 мостри пратиха от тях като бонус, та общо 9

# 358
Оххх, разкошен е, много го обичам! Изкушаваш ме да се презапася, 'начи! Лошо другарче! 😄

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 17:15 от cabochard

# 359
Аз като не го познавам, знаеш ли как лесно го подминах! Grinning Но и за теб е лесно - свърши!

Общи условия

Активация на акаунт