Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 148
  • 844
  •   1
Отговори
# 675
Моля, ако го мерне те някъде с хубава цена, да споделите 🤗
https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/Bal-d-Afrique-6458.html
И аз го следя. Веднъж пробвах, нещо ме смути, не знам дали беше тагетисът.

# 676
# 677
  • Тополовград
Има ли код за намаления в парфимо. Не можах да намеря. Благодаря.

# 678
parfimo.bg - код ONLINEPROMO9 намаля с 9 лв. суми над 110 лв. валиден до  до 30.04.2021
parfimo.bg - код SAVEBG11намаля с 11 лв. суми над 140 лв.

# 679
Вчера направих поръчка в Елинор, днес вече ме чака в офиса на спиди! Поръчах Gucci Bloom Acqua di fiori и Nettare di fiori, на чудесни цени са в момента. Исках да взема един, но не успях да избера кой да бъде Joy. Чакат ме и две поръчки от Парфимо. А се надявах до Великден да стискам Joy

# 680
  • виртуално
Поръчах от емаг 30мл Мосю Ли за 55лв. Цената като за малко шише може би не е перфектна, но от доста време искам да го имам, а съм се зарекла повече да не се лакомя за големи шишета, че нямат свършване.
Също и 30мл Versace Eros Pour Femme EDT от нотино за 47лв.
Мисля, че съм готова за лятото ... нека идва вече

# 681
"Магическите" оферти на мейкъп.
Мейл с известие за промоция:

Като цъкна на сайта, цената по-висока от "първоначалната" (няма и час след мейла) 🤦🏻‍♀️:

# 682
Доста дразнещ е мързела да прехвърлите няколко поста назад, за да питате за кодове. А за употребата на главни букви...Close

lovelinor е кода

# 683
Доста дразнещ е мързела да прехвърлите няколко поста назад, за да питате за кодове. А за употребата на главни букви...Close

lovelinor е кода

Благодаря за отговора. Първо да се извиня за главните букви, не обърнах внимание. Следя редовно форума, попитах за код, защото този ми дава, че не е активен. И сметнах, че някой може да знае актуален към момента, които аз да съм пропуснала..., но уви..

# 684
Този код е за продукти на редовна цена. Намалените не ги хваща. Поръчах без код.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 18:15 от effe

# 685
Lovelinor си е валиден.. просто го изпишете, а не го копирайте. Това също е споменато няколко поста назад.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 21:36 от elia1

# 686
Този код е за продукти на рефовна цена. Намалените не ги хваща. Поръчах без код.

Сърдечно благодаря, за коректния отговор. С радост да си ползвате новите придобивки 💐🌹🌷

# 687
С малки букви го въведете, без да се копира. Остъпка 14% е доста добра, според мен

# 688
Пак ще кажа - само за ненамалени е кода!

# 689
  • София
И с едно "е" - lovelinor. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт