Изпитани сайтове за парфюми - април 2021

• 87 087
  • 844
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Искам да попитам всъщност парфюмите имат ли срок на годност? Никога не съм обръщала внимание..
Всичко зависи от това как са съхранявани (на тъмно и стайна температура).
Сега проверих, че най старият ми парфюм е купуван преди 19г и е още перфектен за ползване.

Да де, но някъде оказан ли е срок на годност на опаковката това имах впредвид?

# 751
  • Франция
Според вас струва ли си или е старо?
Помогнете да взимам ли или ще се прекарам
Предвид начина, по който питаш, каквото и да решиш, ще се прекараш.
Очевидно нямаш опит с винтидж парфюми и не би могла сама да прецениш състоянието на парфюма.
От друга страна, стари и спрени Диори и Шанели в добро състояние струват двойно и тройно на оригиналната си цена.
Най-добре е сама да решиш как да постъпиш, за да не виниш после хората, които са ти давали съвети.

# 752
  • Sunshine state
Аз имам спрян парфюм Pink Suede на Avon 2бр. от 2006г. и си е идеален. Може би зависи от съхранението и сямия парфюм. 🤷🏼♀

# 753
  • Габрово
Момичета да питам и тук
Намерих 50мл неразопакован

Дадоха ми от магазина бач код.
На 9г

Много си е идеален.Непременно го вземи ,защото после няма да намериш такъв и много ще те яд.
И като се има в предвид ,че сега цената им е двойно ,дори тройно ,просто няма какво да се записляш,действай.

# 754
Момичета да питам и тук
Намерих 50мл неразопакован

Дадоха ми от магазина бач код.
На 9г

Много си е идеален.Непременно го вземи ,защото после няма да намериш такъв и много ще те яд.
И като се има в предвид ,че сега цената им е двойно ,дори тройно ,просто няма какво да се записляш,действай.

Благодаря ти. Поръчах!  Simple Smile

# 755
  • Пловдив
Някой мяркал ли е скоро Decadence в българските сайтове? Знам, че е спрян.

# 756
  • София

Тук го има, но е само 100мл: https://fragrances.bg/marc-jacobs-decadence-eau-so-decadent-edt-100ml-for-women

Ако имате впредвид този парфюм де.

# 757
  • Пловдив
Искам да похваля Дъглас - поръчах в неделя вечерта, току що си взех пратката. Взех ето този крем, някой го беше хвалил много
https://douglas.bg/dior-bronze-beautifying-protective-creme-subl … spf-30-face-49973
Естествено никакви мостри, но аз и не съм очаквала.

Също много съм доволна от Алтея. Поръчах няколко масла и флорални води за скромна сума. Изключителна бързина - поръчка в неделя, взех я току що. Имах сложени 3 мостри на техни продукти и 2 брошури, описващи техните продукти.

# 758
  • Бургас
Вместо тестер на JHG от Парфимо получих 100мл продукт, че и го разопаковах. Сега не смея да се зарадвам да не поискат да им го връщам. Някой има ли друг такъв случай с конкретния сайт?

п.п. като гледам обаче цените на останалите цени на тестер/парфюм, то разликата 10-тина лв. Не си го давам, ще доплатя с кеф. Да им пиша ли за грешката, хич не мога да се зарадвам така и ми е притеснено. Не е да се правя на някаква си, просто ... Ъ?

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 16:46 от . Яна .

# 759
Вместо тестер на JHG от Парфимо получих 100мл продукт, че и го разопаковах. Сега не смея да се зарадвам да не поискат да им го връщам. Някой има ли друг такъв случай с конкретния сайт?

п.п. като гледам обаче цените на останалите цени на тестер/парфюм, то разликата 10-тина лв. Не си го давам, ще доплатя с кеф. Да им пиша ли за грешката, хич не мога да се зарадвам така и ми е притеснено. Не е да се правя на някаква си, просто ... Ъ?
Не е задължително да е допусната грешка.
Имам два поръчани тестера на Valentino, които дойдоха с кутии и целофан.

# 760
  • виртуално
Няколко пъти съм получавала продукт вместо тестер от различни сайтове. Не ми е хрумвало да им пиша, трябвало ли е ?

# 761
  • Бургас
Няколко пъти съм получавала продукт вместо тестер от различни сайтове. Не ми е хрумвало да им пиша, трябвало ли е ?
Очевидно не, между другото и аз купих дамски и мъжки тестер на Валентино то Парфимо и дойдоха в оригинални кутии, но без целуфан и мислех, че по тази причина.

# 762
  • Габрово
Защо са го спрели този хубав парфюм?

# 763
  • София
Поръчах в неделя от намалението 20% на Дъглас с доставка до магазин. Вчера сутринта имах имейл, че мога да си взема поръчката от избрания търговски обект.

Скрит текст:
Искам да похваля Дъглас - поръчах в неделя вечерта, току що си взех пратката. Взех ето този крем, някой го беше хвалил много
https://douglas.bg/dior-bronze-beautifying-protective-creme-subl … spf-30-face-49973
Естествено никакви мостри, но аз и не съм очаквала.

Няма как да имаш мостри, защото сумата на поръчката ти е под 80 лв. Това изрично го пише на сайта. Моята поръчка също беше под тази сума и нямах мостри, но пък на място си поисках и ми дадоха.

# 764
не знам къде да пиша, затова моля за извинение, но ако въпросната съфорумка види, ще е ок: "Съобщението не може да бъде изпратено. 'Luybomirova' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения."

Общи условия

Активация на акаунт