Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 496
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз не, къде тагват печеливши, не виждам?

# 121
  • Montana, Bulgaria
В Играта участват всички продукти с марката KITKAT®, SMARTIES®,NESCAFE®, MAGGI®.

За срока на Играта ще бъдат раздадени общо: 100 (сто) подаръчни ваучера, всеки ваучер  на стойност 100 лв. за градинско и балконско обзавеждане от Mr. Bricolage .
Купете по Ваш избор от участващите в Играта продукти  с марка NESCAFE®, MAGGI®, KITKAT®, SMARTIES® на стойност минимум 4 (четири) лева в един фискален бон в периода на Играта.
Спечелете 100 ваучера по 100 лв. от Nestle и Mr. Bricolage

Краен срок - 30 април 2021

# 122
Сега всички награди изчезнаха в кк! Изгоряха ми капачките и никой от кк не ме отразява!

И при мен така! Писах им , все още няма отговор!
     Това ми отговориха от кока кола -   Привет! Има ъпдейт на системата. Скоро секцията с награди отново ще е видима.

# 123
От колата ми отговориха - Правят Ъпдейт , скоро всичко ще е както трябва Neutral Face

Само не мога да разбера сега ли му беше времето? След като пуснаха Активност.. Да си бяха оправили нещата и тогава да пускат.. пфууу..

# 124
  • Елхово

Слушалките от Милка - носи ги МвМ Експрес! Синът е много доволен!

# 125
Айде честит нов месец и от мен,да е много късметлийски на всички!

# 126
  • София
Има качени списъци от последното теглене на 3в1 🙂

# 127
супер с близо 10 бележки ме няма отивам да си посипя главата с нескафе и да страдам..

# 128
  • София, Дружба 2
Аз не, къде тагват печеливши, не виждам?
Аз немога да я разбера тая игра на крадеца. Къде  се пише в коментарите или като под коментар. Последните , които коментират ли печелят или първите?  Не виждам никъде да са отбелязали печеливши след 1я "камион"

Където ти падне май..
И Аз не разбрах как избират.. Иначе готвят всички спечелили - последните 10 коментирали ... Забавляват ме 😂😂😂
Играта е много добра, само да има човек време. Схемата е следната - все едно чакаш на опашка и пишеш коментари и когато реши да мине камиона, последните 10 коментара, преди него печелят. Общо взето да пишеш коментари му е цаката. Тагват победителите в коментара с камиона.

# 129
  • София
Коя беше играта за Dilios?

# 130
  • Сф
Аз немога да я разбера тая игра на крадеца. Къде  се пише в коментарите или като под коментар. Последните , които коментират ли печелят или първите?  Не виждам никъде да са отбелязали печеливши след 1я "камион"

Където ти падне май..
И Аз не разбрах как избират.. Иначе готвят всички спечелили - последните 10 коментирали ... Забавляват ме 😂😂😂
И аз спечелих, ама мислех че е стекче 🤣, а то 4броя. Чак на 6 ти камион.Отвисях. Накрая доста коментирах.Избират си явно от по активните,не е баш по ред Simple Smile
Благодаря за играта.
Да,цаката е да коментираш яко.

# 131
# 132
  • София
https://toploilistudeno.bg/ готини награди от Olympus

# 133
Печеля от последното теглене на нескафе чаша, а се надявах за гифт карта. Здраве да е!

# 134
Честно не мога да ви насмогна. Категорично се отказах да прочета 1200 коментара в старата тема. То да не забегне за малко човек.
Регистрирах оня ден една бележка е кит кат, но като гледам таратанци от там. Другаде не съм се включвала. Купих 2 пакета брашно с новите стикери, но не съм ги ровила за печалба. Като се размеся, тогава. Та толкоз от мене.

Общи условия

Активация на акаунт