Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (109) - април 2021

• 155 471
  • 2 885
  •   1
Отговори
# 90
В 5.17 спечелих ваучер за Техномаркет. С пет капачки, два ваучера, доволна съм. Харесах си един блендер, сега остава да отворят магазина и да ми разрешат да комбинирам двата ваучера.
Днес питах по телефон- дали ще разрешат да комбинирам
 2 ваучера в Техномаркет Ямбол- категорично отказаха

# 91
  • София, Дружба 2
Забавна игра във фейсбук за хора, които в момента са свободниhttps://www.facebook.com/kradecat

До 20,00 часа днес е. Аз си спечелих награда Yum
За какво е тази игра? Линкът не се отваря.

# 92
Днес си взех 5 ваучера от зайците за МД и ги изхарчих.Миналия месец ги взех на 6 март,а мислех,че сега няма да пусне преди 6.4

# 93
  • Пловдив
Във фейсбук на страницата на Крадецът на ябълки е играта. Не знам защо има пр облем с линка.

# 94
  • София, Дружба 2
Във фейсбук на страницата на Крадецът на ябълки е играта. Не знам защо има пр облем с линка.
Благодаря!

# 95
Супер коректно от страна на София мел! Който има интерес или намери печеливш стикер, ще си прочете.

Кое му е коректното? Играта е с две дати.

# 96
Днес си взех 5 ваучера от зайците за МД и ги изхарчих.Миналия месец ги взех на 6 март,а мислех,че сега няма да пусне преди 6.4

А аз за първи път днес реших да отида до McDonald's в София и да използвам ваучер. Ваучерите са си в сайта, всичко е активно, отивам на касата и там ми казват - ааа това беше до вчера и ми донесоха да ми покажат един Ваучер, на който беше отпечатано до 31.03. и така... Не успях да се възползвам от това предложение на зайците.

# 97
Сега всички награди изчезнаха в кк! Изгоряха ми капачките и никой от кк не ме отразява!

И при мен така! Писах им , все още няма отговор!

# 98
Някой питал ли е Нестле кога ще публикуват печелившите от нескафето?

# 99
  • Пловдив
Преди седмица-две някой публикува игра за ваучер на стойност 100 лв към някакъв спортен онлайн магазин(клинове гледах някакви). И играта беше до 31.03., а победителите щяха във фейсбук да обяват. Някой сеща ли се кой беше сайтът?

# 100

И при мен излезна това, а си купих талон Neutral Face  пфуу.. Колко хора са участвали,а сега едва ли ще върнат койнс..

# 101
  • София
Сега всички награди изчезнаха в кк! Изгоряха ми капачките и никой от кк не ме отразява!
на всички награди не излиза нищо, но на томбола излизат последните 2. Редакция: вече и при мен нищо не излиза, но се надявам, че ги обновяват. Дано добавят нещо. Аз като за 1ви април спечелих 1 лв. От Тесерум

# 102
  • Под Слънцето
Нямам томбола. Нямам и дари. Освен фантата, нямам и 2-те закупени участия за спорт депо...
Из-ла-га-ци-я! Локалс.бг Пфу!  Че и ще ме пита онзи от къде им имам номера да звъня!
Той бил собственик и управител и не си бил давал номера. Викам му - всеки, който има достъп до интернет, може да ви намери сайта и на контакти има 2 номера...

# 103
В Лидл брашното е 0,99 лв поне вчера беше толкова Simple Smile
Сега ще има добре отворени и проверени пакети  по рафтовете..Вчера погледнах цените на Софиямел направо ме втресе какво е това брашно по 1,60 за килограм ужас..

# 104
Колата да не си прави някакви първоаприлски шеги с нас?
Сутринта по случай новия месец, запретнах ръкави и с трепет отворих пакет София мел. Меся си питката, изсипвам от брашното и оглеждам за талонче, накрая извадих един буркан и изсипах остатъка, видях дъното, на пакета, но от талон следа нямаше. И като Тома Неверни си викам да не е скрито вътре в дъното, разкостих пакета добре, но от наградата няма и следа. Имах някакво предчувствие, че ще спечеля, но за пореден път ме подведе. В резултат на бурните страсти, породени от пакет брашно, излезе ето тази питка.  Черпя ви виртуално и ви пожелавам повече здраве и положителни емоции в този пролетен месец.

Общи условия

Активация на акаунт