Спам тема(Първоаприлски лъжовен Спам!) - от 01.04. до 30.04.21г.

• 24 734
  • 1 462
  •   1
Отговори
# 1 335
Отювъм в лидъла за къси гащури...за морето.
Таз па ... ми що не миткаш по улиците с къси гаще, ми само за морето ги пазиш ... ей, скръндза! Пусни малко гледка на хората. Joy
Добрютро! Верно кайве муй майката. Grinning
Тетее, кат не върши рабута блистера, шти дам 1 вана назаем, за удряне става, чей голяма. Ей в тва ни носат лекарствата:
Скрит текст:

И аз кат Дайсчето се изтарикатих и почти не меся козунаци. Пак са фкусни. Grinning
Ся почвам да ям. Умрех от глад, че беших на зъбар и требваши да изчакам 2 часа. Тюю!

# 1 336
Тета, хвана ли зИления коридор в лидл хъхъх

# 1 337
Eг@ти, аз забрайх да тръгна ве..мързи ме нещо. Отювам, отювам..ей сегинка...да сръбна кайвака, че да не заспя пътьом...

КУридора много го мразя. Тръпна да видя ще го майнат ли след 30.04, ма май няма...тъй ми се подава...

# 1 338
  • Euskal Herria
Е, нали уж до края на май искат да оставят извънредното положение, значи и коридорите ще оставят. Уж разхлабват мерките, пък извънредно да има... Болните намалявали, пък хората се оплакват...

# 1 339
  • София
Няма съм дебела, Тетеее! Аз спортувам много. Днес се мернах, не съм мръднала на никъде и съм доволна.
Малиии, кви яки рокли си накупих наскоро, нямам търпение да са стопли Simple Smile

# 1 340
Много ми се спи..пластирът де да го лепна, да ме разбуди??
Нещо кат маносана съм, лошо спах..

Айди, тръгвам..Satisfied

# 1 341
Пластирът нема те събуди, действай с ваната. Grinning Оф, бъзикам се аз, ама знам како е дан си доспан. Ридовно си легам към 1 часа. И Янчето и тя не спи днес ...

Аз па от ногото работа допреди седмица съм свалила 2 кг и ся требе да ям, та да си ги кача. То така ни мои, бе ...

Аа, се забравям да кажа, че Джеймс ни би по проклетия. Ама нищо не ни пречи ний пак да се борим за първото място. Joy

# 1 342
Купих гащи. Ма съм кат настъпан червей. Едвам влача синЖира, дет се вика...

# 1 343
  • На Марс

Айде наще, Тета е по гаще Simple Smile

# 1 344
Ъъ, Тете, ти яде ли днес?

Тука се разгря най-накрая. Сутринта беше слънце с облаци и посли се спусна мъгла и така до преди палвин час. Та да мъ приспива йощ повичи. Тююю!

# 1 345
Първата ми работа кат застъпя е да развържа дисагите и да апна. Апнах един рататуй без компир, с тикви и патладжан, и кайма естестФено, залят  със заквасена сметанка...биваше, кат за мен.
Тва преди 10.
Ся е наложително една спешна сиеста да направя, че очките ми се затварят...

# 1 346
Метнах се до мола и се върнах с две котешки легла, един котешки тунел и една котешка играчка. Явно ме е треснала вината, че ги оставям.
Искам и аз диван и дрямка, ама на работа не са ни осигурили, доклад освен да пиша Grinning

# 1 347
  • София
Хапнах и аз, че нещо зацапвам свещите. Днес съм на РС и мисля да я проспя, че е онлайн.

# 1 348
  • На Марс
Днес съм на РС и мисля да я проспя, че е онлайн.

никво спане!!! искаме да взимаш дейно участие, предложения, критика и т.н.

# 1 349
  • над кукувичето гнездо
За великденски бонуси не знам, но ръководството ни раздаде по кора яйца да си боядисваме. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт