Спам тема(Първоаприлски лъжовен Спам!) - от 01.04. до 30.04.21г.

• 24 710
  • 1 462
  •   1
Отговори
# 90
Разлигавчили сте се пак, а аз тайно си пиша домашното, че съм извънредно на КУРс 😂

# 91
  • Далече, далече
Мятай домашните насам, да помагаме.

# 92
Разпасана раута в спама...единия става в ранния следобед, друг се пече по плажа в раутно време...изобщееее....

# 93
  • Euskal Herria
От вчера сме в почивка - до вторник. Заради католическия Великден.
Скрит текст:
В сряда

# 94
Мръсна жега, а...

# 95
  • На Марс
отивам на бири ... дан ма мислити Simple Smile

# 96
Обичам Руши. И Лимп Бизкит. Joy Ама наистина. Grinning
манджа с грозде ;д
...
Ама, Бари, доколкото помня те са в различни години. Grinning А и аз съм калена - по едно време ходихме в 1 дискотека, дето пущаха сичко - демек и чалга. Помня как демонстративно се цупех. Joy

Дочетох въ, добре сте викам. Joy

Много се радвам на Янчето, че се появи. Бавно, славно, всичко се оправя. Ама е гадно, щото става много бързо, а после минаването ... много време отнема. Ама, това да е.

Тете, па язе и контролна по геометрия гледах у работно времи - 9 сутринта. Тя лесна, ама много задачи. Защо така ги пришпорват с времето ни нам. 35 мин - 8 задачи. Па праиш чертежи, щот на екрана ни моиш да си дописваш. Четеш по 2 пъти условието, дан си сбъркал, че ше е тъпа грешка. И времето върви много бързо. Ама както и да е, за всички е така.

Тва време е временно - я вали, я не вали. Днес и утре, де. Виж за ниделята са го писали сигурен дъш. Grinning

Лунето ми я нема! Лунее, де си?

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 17:28 от ina.ina

# 97
Айде Пънчо...да музицираш тъй с биришката... Joy

https://www.facebook.com/watch/?v=514214039323592

# 98
  • На Марс
Обявявам пп класик оупън 2021 за открит Simple Smile

# 99
А и аз съм калена - по едно време ходихме в 1 дискотека, дето пущаха сичко - демек и чалга. Помня как демонстративно се цупех. Joy

екскалибурат

# 100
  • над кукувичето гнездо
Мастърче, сам ли на ПП? С мойта бира???

# 101
А и аз съм калена - по едно време ходихме в 1 дискотека, дето пущаха сичко - демек и чалга. Помня как демонстративно се цупех. Joy
  По-старо - Текилата.
екскалибурат

# 102
аа там при скейт зоната ли аххааххаах срещу пощата

# 103
# 104
  • София
Малее, мАстър, с кой пиеш??

Др седмица го дават един-два дни хубаво времето. Да земем нещо да напрайме по случая 🙄

Общи условия

Активация на акаунт