Отговори
# 1 905
Ама пълнолуние ли е? Затова ли се събуждам по часовник нощем и гледам прозореца. Решавам, че е твърде светло и полудявам, пия вода и пак се захлюпвам. То било пълнолудие.

# 1 906
  • Агент под прикритие
Чувал съм, че на пълнолудие много вървяла бирата, ама не знам колко е вярно... Grinning

# 1 907
да..лудите са в разгара си...
днес се убедих, че по-страшно от шофьор пенсионер е жена, караща кола с десен волан.. на магия оцеляват тези, казвам ви.. Flushed

# 1 908
Кат не ти харесва, ний какво сме виновни?
Защо пък виновни?! Харесвате ми, а още повече като се стрелкат стрелите на Купидон, не тия словесните.

Анонимче, да, десния волан е чиста проба камикадзе.

# 1 909
  • София
Аз два дни съм луднала в задръствания, такова чудо не е било!
Нямам търпение да се изпразни столицата и да я обходя цялата по рокля и боси крака в очакваните 27 градуса!

# 1 910
  • Варна
От понеделник, за нас прогнозата е 4 дена дъжд.
Анонимна, някое камикадзе е бабата.😁

# 1 911
Аз вчера я обходих с кецки София, за голи крака ще ми се помолят още. Бе тамън си е да ти кажа. Много е хубаво! Седях, седях пред националната библиотека, викам ще се запиша. Погледнах се, мнем, няма да е днес. А едни хубави лалета нацъфтели, дръвчета с тези розовите цветчета като от снимката на Елиф. Живот, живот.

# 1 912
  • Агент под прикритие
Вив, немската бира е в хладилника, но за разнообразие реших да заложа на чешко. Наздраве!

# 1 913
  • София
Старопрамен каква е?

# 1 914
  • Агент под прикритие
Старопрамен като марка е чешка. Ама я бутилират в Аскуу. По лиценз, естествено... Grinning

# 1 915
  • София
Начи и аз съм чаахкинче от Хюстън тунайт

# 1 916
аз па сънувах че спя с йорган в трамвая и контрола ме хваща и аз скачам с йоргана през резервна някаква врата

# 1 917
наздраве!
аз си сипах малко розе..с бирата много ям Blush

Холдън, да не си спал гол на терсата, че сънуваш юргани? Joy

# 1 918
Спрели са му парното затуй юргани сънува.
Старопрамен беше хубава бира в началото. Сега средно към нях. Бири избягвам вече, когато пия, взимам малка наливна Старопрамен или малко бутилче Стела Артоа. Има разкошни чешки бири за над 4-5 кинта кенчето. Чешките бири са супер.

# 1 919
  • Агент под прикритие
Аз откак открих пшеничните бири, останалите ми станаха.... безинтересни. Joy

Общи условия

Активация на акаунт