Отговори
# 1 980
  • Варна
Тия от Еконт са баси тарикатите.

# 1 981
  • Варна
Подготвихте ли яйцата да боядисване?

# 1 982
  • София
Аз в събота, утре бач ударно Confused

# 1 983
Яйца и козунак в събота. Вкъщи има 20 бели. Издирвам едни немски пастелни бои, навсякъде са изчерпани.
Утре командировка.

# 1 984
Не. Обикновено боядисвам в събота.
А ти, Вив?

На Великден лятото влиза с пълна сила. Само се чудя АЗ защо не живея на морето? 🙄

Тай, защо точно тези бои?

# 1 985
Под формата на кърпички са, стават адски нежни и красиви яйца, а същевременно се работи бързо и без особена цапаница.

# 1 986
  • Варна
Тази вечер ще ги боядисам. Купих си български-бели. Сефте. Тай, рано ли ще спинкаш?
Еliff, леден вятър има тук. Има и ентусиасти по къси гащи. Май са на градус. И нощем са със същия стайлинг.😁

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 20:43 от Viviana91

# 1 987
  • Варна
Аз не боядисвам яйца. Майка ми ще прави утре с внучка си.

Лежерно поздравче.

# 1 988
Вив, едва ли ще е рано. И да си легна, преди два рядко заспивам.

# 1 989
Белите яйца са много чупливи. С тънки черупки са, не ги купувам. Оле, станало ли време за боядисване? Утре? Н знам, може би в събота ще е. Козунак още не съм решила дали ще правя.

# 1 990
  • Варна
Искам лимонен цвят, затова.

# 1 991
Вкъщи правим с плънка от белтък, захар, орехи и канела. Прабаба научи мама, тя учи мен.
Днес го пиша успешен. Пих кафе с хубав мъж, купих си непланирано бельо в цвят шампанско и дебна едни бели кецове, защото за първи път от над десет години имам светли дрехи. Blush

# 1 992
За съжаление вече всички яйца продавани в магазини са с крехка черупка, без значение от цвета. Евентуално от свободните кокошки, но най-вече може да се разчита на домашните. От няколко години в къщи вървят залози от една кора яйца колко ще оцелеят за боядисване.

Под формата на кърпички са, стават адски нежни и красиви яйца, а същевременно се работи бързо и без особена цапаница.
Звучи интересно. Не съм виждала.

А някой да умее да рисува яйца? Анонимче?

# 1 993
предишни години много се замаявах с яйцата, да..
правих писани яйца и всякакви измислени техники...
сега ме мързи...няма ли деца край мен, да ми помагат и да ги уча ми е скучно сама да ги правя ...

# 1 994
  • Варна
Забъркала съм си в един буркан убийствена комбинация храна за работа утре.

Общи условия

Активация на акаунт