Лидл 150 - Априлска цветно-веселяшка (надяваме се)

• 130 319
  • 2 485
  •   1
Отговори
# 180
  • СОФИЯ
Аз от последните 9 пазарувания нямам печеливш скреч. Преди това средно на 4-5 се падаше по един.

# 181
В стари теми видях, че сте качили снимки на гръцките питки със синьо на опаковката и доколкото знам са в постоянния асортимент. Не мога да се ориентирам за големината им - диаметърът им около педя ли е (20 -25 см.) и стават ли за домашен дюнер?
Бихте ли препоръчали подходящи, ако тези не са, моля!

D - 15 см.

# 182
  • Пловдив
За мен гръцките питки са дебели и не стават за дюнер, освен ако не е отворен Simple Smile
Аз взимам тортили.

# 183
  • София
Благодаря, момичета. Ще потърся тортили.

# 184
Здравейте, дами! Хвърлила съм око на гофретника от следващата седмица (3 в 1) - някоя от Вас да има такъв или подобен? А дали ще има голям интерес за него, да бързам ли още в понеделник?

# 185
  • Sofia
Благодаря, момичета. Ще потърся тортили.
Във Ф (не знам за другите вериги, защото не пазарувам в тях) има чисти (от Ета) - "ливански хляб" се водят.

# 186
  • Велико Търново
Торти ли има в Лидл, стоят около опакования хляб и гризините/оризовките. В посещавани от мен магазин са с такава локация. В синьо зелени опаковки с едни жълти шапки картинки отпред.

# 187
  • Пловдив
Блендер дали е имало в Лидл?

# 188
Скоро имаше да, блендер.

# 189
Блендер дали е имало в Лидл?
От 25 март е бил, 55 лв. Пробвай с мейл към клиентската линия? Скорошно е. https://www.promooferti.com/лидл-каталог-брошура-22-март-28-март-2021-и-15-м/

# 190
  • Sofia
То и от понеделник ще има, ама чопър... аз лично не знам разликата между чопър и блендер, поне относно този вид конкретно - https://www.lidl.bg/bg/p/blyask-v-kuhnyata/multifunkcionalen-chopr/p53193

# 191
Да защитя и аз тезата на колежките, че с тези питки дюнер може да са завие, само ако е празен.

# 192
Тия питки са за гирос. Тортилите ги има буквално във всеки магазин, така че на който, каквото му е вкусно.

# 193
  • София
Да ви кажа отидох днес на зей пазар 😂в Лидл извън София.
Купих си една спортна пола за 5 лв. - не може да се връщат стоки от разпродажбата, изрично питах на касата.
Прясно сирене нямаше, не можах да взема.
Купих това био мляко на Милбона от QR кода и шоколада със сметана. Взех балсамико от Модена и люта паста от чушки от Делукс. Доста е солена тази паста, но ще я хапнем.
Бяло вино от Южна Африка взех да пробвам, дано да го бива.

# 194
  • София
Благодаря на всички за препоръките. Страхотни сте, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт