Лидл 150 - Априлска цветно-веселяшка (надяваме се)

• 130 447
  • 2 485
  •   1
Отговори
# 2 220
Няма, няма! Само мента, босилек и две саксийки див лук в кашон. И аз за розмарин се бях наточила здраво.
Морена, вземи си салвия от разсадник. Имам от миналата година в градинката на вилата и си отядох, и прясна /пържена в масло/ и изсушена цяла зима ползвах.

# 2 221
  • Sofia
Аз имам салвия (от няколко години) и я ползвам, ама искам нова. Simple Smile  Има от къде да взема, ама исках по на сметка. Simple Smile

# 2 222
Аз искам риган и мащерка,но щом  няма ще взема мента и босилек ,ако открия,че явно и те са дефицитни Joy

# 2 223
  • Sofia
А риган и мащерка в тия еднкратни саксийки съвсем не съм виждала или поне не скоро.

# 2 224
Късно ли е за семена да пробвам да си отгледам сама?Сигурно Joy.Ще видя дали няма в Бриколаж големи растения.

# 2 225
  • В градината...
Не е късно, тъкмо на време.
Босилекът пониква за 2-3 дни. Ако и него ще сееш.

# 2 226
Някакъв извънземен босилек купуваш, 2-3 дни, няма такова растение😀

# 2 227
Толкова много неща харесах от новата брошура, че ще похарча половината майчинство.
Сиренето е хубаво и на 2.09лв, грозде без семки, наденица с праз лук, спален комплект за детето, дрехи за детето. Пъпеша хубав ли е?

# 2 228
Брошурата:
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-03-05-do-09-05-broshura/view/flyer/page/1

Броячът на купоните ми вече и с отрицателен знак излиза. Grinning Едни купони изтичаха на 28-ми, а сега пише, че остават още "-1" дни до изтичането им.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 00:07 от Mi Ra 629058

# 2 229
Това глупаво яйце, дето беше заключено - 6 сладоледа с бадем. Страшна мистерия!

От новата брошура - шунка, прясно песто и хлебчета с маслини. Нищо съществено.

# 2 230
  • София
Аз съм доволна от новата брошура - бебешки дрешки, книжки, дрехи за кърмене, спортни дрехи и от последната страница - ребра... Страхотна градация Simple Smile

# 2 231
Следващата седмица ще взема дрешки на малкия, мислех си и утре да видя дрешките които са от утре, книжките изглеждат интересни.Може да си взема потниче. На място ще му мисля. 👀

# 2 232
  • София
За любителите на капучино, погледнете каната за разпенване Wink
Аз ще си взема втора, добре че съм на вилата, в провинцията интереса към нея е нулев, а в София беше изчерпана още първия ден.

# 2 233
Яйцето се счупи и е отстъпка за сладолед на клечка с бадеми. Не е лошо, но имам още от сладоледеното неща Делукс - накупих повече, а се застояха малко поради канския студ навън...
От брошурата харесах разни храни и дреболии. Забелязвам, че подправките в саксия ще са дори по-евтини.

# 2 234
И отново къси клинове.Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Италиянска седмица, ама не съвсем.
Харесах пижамките с Том и Джери.
Сиренето от 2,09лв е хубаво наистина. Обезсолявам го и не се разпльоква.
Салата трикольоре също ще се хапва.

Общи условия

Активация на акаунт