Лидл 150 - Априлска цветно-веселяшка (надяваме се)

• 130 386
  • 2 485
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Козлодуй
Bobchita, утре ще го пека филето че сега имам манджа и имам работа, но веднага щом го опека ще дам отзив Simple Smile

# 2 326
Този вълшебен маркер от боята за яйца не свърши добра работа. Донякъде се рисува с него, но резултатът е по-скоро грозен. Със свещичка щеше да стане по-добре.

# 2 327
Чорапите дето ги взех онзи ден хич не ми харесват,ама айде .39-42 взех ,понеже съм около 40,ами те огромни ,петата ми отива на глезена .
Същата работа и при мен, само дето съм от маломерните стъпала. Аз съм 36/37, но техните 35-38 са ми много големи, качвам си петата и над глезена. Ще чакам детски, че ги изтървах. Smiley

# 2 328
Чорапите дето ги взех онзи ден хич не ми харесват,ама айде .39-42 взех ,понеже съм около 40,ами те огромни ,петата ми отива на глезена .
Същата работа и при мен, само дето съм от маломерните стъпала. Аз съм 36/37, но техните 35-38 са ми много големи, качвам си петата и над глезена. Ще чакам детски, че ги изтървах. Smiley
Като се изперат се свиват. Аз нося 40 и взимам 39-42.

# 2 329
Скрит текст:
Като се изперат се свиват. Аз нося 40 и взимам 39-42.
Нося 38-ми номер, но не взимам 35-38, че след пране започват да ми стягат, 39-42 са ми идеални.

Скрит текст:
Осми пореден скреч ми е печеливш. Днес са мини вафлички Sondey, които не съм пробвал досега. Преди това меденка, два поредни с кафе напитките, плодово мляко, пелетите и пак два поредни с кръглия кекс. Пелетите не съм взел, защото винаги са ми солени тези неща, всичко друго е благодарско Blush
Не ги броя, ама са печеливша след печеливша. Само гризини със слънчоглед си взех. Мляко с кафе, кисело мляко с плодове и още куп сладки неща. Рядко ги взимам, но нека си се падат.

Скрит текст:
Ние днес пробвахме вафличките Sonday и се харесаха. В средата имат нещо като пълнеж, отгоре е вафлена кора, а отдолу шоколад. Аз не обичам сладко, но това не накъртваше и за кафето са добра компания. Ще ги купуваме и в бъдеще май.
Днес им прочетох състава по диагонал, но нещо не го одобрих и подминах. Пак ще ги гледам. Бяха до любимата ми лютеница на Родна стряха, която тази седмица е намалена, а аз чак на 3-тия ден, днес, се сетих за нея. Ако някой като мен я е забравил...

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 18:47 от Mi Ra 629058

# 2 330
  • Майничка
Като имате оплакване, на контактната форма за въпроси в Лидл+ ли пишете, или на мейла? Не са ми отчели намален продукт, но не ми се разхожда пак до магазина.

# 2 331
В приложението си пусни оплакването. Към последната сметка си го отнесли. Много лесно става

# 2 332
  • София
Пилешките филета с корнфлейск ги правя само на фурна. Топя ги в разбито яйце и ги редя на хартия за печене върху тавичката на дупки.
За нас от яйцето стават по-сочни и като пържени.
Така правя и рибените пръчици.

# 2 333
  • Пловдив
Ходих и аз..уж за сешоар, па забравих Simple Smile
Взех си и аз вафличките от скреча и сок и смути за дятето.

# 2 334
  • Варна
Ето още един от прецаканите с маслото! Много се ядосах,ама чак като ви прочетох се загледах в  цената бележката.   Купих 10 бр. да заредя  фризера, язък за промоцията! Съгласна съм с вас, че е подвеждащо да е с малък шрифт, кой го чете? Лудница беше и при нас и бързахме,затова прегледах набързо бележката и тръгнахме. Последните пъти на всяко пазаруване имам някакво разминаване в цената на етикета и касовата бележка-редовно не правят намаления на стоките с -30%, гъбите Портобело... Вече ще си имам обеца и ще гледам всичко подробно на място. Лидъл си остава любимият ми магазин и най-коректният.
Исках да погледна и аз късите панталони,нямаше и помен от тях, нямаше ананас, розови домати.

# 2 335
  • Пловдив
Фр.макарони от тая седмица стават ли?

# 2 336
Да похваля и аз белите яйца. От три кори, нито едно спукано. За сметка на това, уцелих някакви трагични бои, а няма как да ида за други. Течни бои, пет броя в картонена кутия. Само розовият стана супер ярък, но останалите са много зле. Това ми е,, първото червено,,

# 2 337
Дали някой си е хапнал от козунака на "Родна стряха"? Сладък ли е, ароматен?

# 2 338
  • София
От 30 бели яйца М дето не знам кокошките къде са расли и пасли нито едно счупено яйце, това не беше ми се случвало до сега, доволна съм, но боите от капсулите нещо не станаха наситено, червеното ми розовее, ми това е положението, за разлика от зеленото , то е наситено. Колкото -толкова, с това съм готова. Докато не започне италианската седмица няма да стъпвам в Лидл, а тя от кога беше..., благодаря.

# 2 339
Течните бои в капсулите не се разтварят във вода, а се накапват направо върху яйцето, което преди това е минато с разтвореното пакетче контактор ли как беше...
От 20 бели 6 ми се счупиха...
От 10 кафеви 1 🙄

Общи условия

Активация на акаунт