Лидл 150 - Априлска цветно-веселяшка (надяваме се)

• 130 368
  • 2 485
  •   1
Отговори
# 2 355
Не видях да има

# 2 356
Няма скрити кодове. Едва ли ще измислят пак нещо такова, защото идеята беше вдъхновена от традицията на Великден да се търсят скрити яйца.

# 2 357
То и има по- голям избор на купони другата седмица, така че в допълнителните щяха да станат много. Аз отдавна не съм имала я0 активирани купона, колкото имах днес. Ама половината неща ги нямаше, както писах.
Малкия чипс от 49 Ст , от купона не е лош Wink ама тъкмо ти хареса и ...свършил Wink
Вафличките от купона много ги харесвам, и от тях взех.

# 2 358
  • На изток от Ада
Аз взех козунак Родна стряха с парченца шоколад. Бива, но нищо кой знае какво не е.
Взех кроасани с масло А доопичане 4 броя дето са. Добре са, малкички са обаче.
Взех и десертчета choco nussa to go харесах ги

# 2 359
Донъта с шам фъстък не е лош ама много сладък

# 2 360
ra4oni_binboni..,ако аз се бях прецакала с 5, а не с 1 ..със сигурност щях да ида и да им ги върна 5-те и да кажа например,че със съпруга ми не сме се разбрали и той взел , и аз съм взела ...и станали много. Може дори да кажеш ,че не си доволна от цената на точно тези масла ....в крайна сметка това е истината и дори да е твой пропуска, пак си в правото си да го върнеш продукта. Ще ми е инересно как ще направят сторнирането дори Wink  Хем ако не знаят да разберат и да се научат да предупреждават хората..ама ха
Може в това време да пуснеш мъжа ти да вземе отново 4-5 .
Е, стига. Бихте ли били спокойни да си купувате масло, което някой е мъкнал до не знам си къде, не е ясно как е съхранявано и т.н. Това не е боб. Наистина май са прекалено либерални с нас. Аз не вярвам и те отново да го пуснат да се продава, вероятно ще го бракуват. А аз днес на обяд исках да си взема едно и нямаше. Само цената стоеше.

# 2 361
И аз харесах малкия чипс, защото количеството не позволява да се прекалява, а и е вкусен. Лидл много успешно с тези купони промотират някои стоки, на които ставаме фенове и ще ги купуваме на редовна цена. Simple Smile

# 2 362
  • София
И аз взех от белите яйца, подправки босилек и див чесън, да похваля шоколада със солен бадем и мед  -  с-т-р-а-х-о-т-е-н! Взех бонбони, вино, сирене , риба тон 3 консерви, ванилия и бурканчета с пилешко( до сега не съм ги пробвала, как ги хапвате вие?) За гащи не смогнах,понеже беше лудница. Ох, да минава Великден,че да си почина.😜

# 2 363
ra4oni_binboni..,ако аз се бях прецакала с 5, а не с 1 ..със сигурност щях да ида и да им ги върна 5-те и да кажа например,че със съпруга ми не сме се разбрали и той взел , и аз съм взела ...и станали много. Може дори да кажеш ,че не си доволна от цената на точно тези масла ....в крайна сметка това е истината и дори да е твой пропуска, пак си в правото си да го върнеш продукта. Ще ми е инересно как ще направят сторнирането дори Wink  Хем ако не знаят да разберат и да се научат да предупреждават хората..ама ха
Може в това време да пуснеш мъжа ти да вземе отново 4-5 .
Е, стига. Бихте ли били спокойни да си купувате масло, което някой е мъкнал до не знам си къде, не е ясно как е съхранявано и т.н. Това не е боб. Наистина май са прекалено либерални с нас. Аз не вярвам и те отново да го пуснат да се продава, вероятно ще го бракуват. А аз днес на обяд исках да си взема едно и нямаше. Само цената стоеше.
Въпросът не е дали аз ще съм спокойна , или дали те ще го бракуват ..а това,че 8лв ( 5x1,60) си е цифра и е било хубаво да предупреждават за тази " изненада". След като напишат няколко обяснения ,защо го бракуват ,ще се научат най-малкото.
За мен или вас ,8 лв може и да не са пари,но за някоя пенсионерка ,която е решила да зареди с евтино масло ,са си ....
И в случая бих го върнала , не защото ми е до парите ,а защото смятам ,че ТРЯБВА да предупреждават на касата ,а ако не им се обърне внимание , това ще продължава така.
И не мога да се трогна,от това как Лидл трябвало да бракуват няколко масла ...жални да ги ожалиш ..ще вземат да фалират Wink Wink Wink
В повечето случаи , когато не ми отчете купон или намалени ,ги карам да го сторнират и пак го купувам....
Та може и така - Връщам го,  не ми е ок цената и никой не ме предупреди . А сега, моля да си го купя обратно ,на нова сметка.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 10:44 от paulieM

# 2 364
Мишка и 13 защо не пишат в темата вече? Те може да дадат някакво разяснение по темата.

# 2 365
То е ясно..клиентът има право да върне.
В случая - връща и взема същите на нова бележка, с намалението. Копче не може да му кажат.

# 2 366
  • София-Младост
Трябва да измислят по някакъв начин да е видно и за клиента, че му е приета Лидл+ картата. Тананика нещо там, ние мушим ръце с телефони през една дупка...а те са толкова бързи, че накрая невинаги разбираш дали ти се е намалило каквото трябва. Винаги преглеждам хартията след това, но от други съображения...неси представям да съм напазарувала за 100лв. и да ги карам да сторнират, но кой знае ако ми се случи.

# 2 367
Аз питам: Мина ли? ..още в началото.
Накрая също питам: Отчете ли?, когато ми подават бележката.
Ръцете като са ми заети, устата ми е свободна Joy...говори си...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 368
  • София
Трябва да измислят по някакъв начин да е видно и за клиента, че му е приета Лидл+ картата. Тананика нещо там, ние мушим ръце с телефони през една дупка...а те са толкова бързи, че накрая невинаги разбираш дали ти се е намалило каквото трябва. Винаги преглеждам хартията след това, но от други съображения...неси представям да съм напазарувала за 100лв. и да ги карам да сторнират, но кой знае ако ми се случи.
Аз гледам екрана, там пише - Лидл+ е активиран.

# 2 369
Нашите казват " Готово" , когато е отчело картата

Общи условия

Активация на акаунт