Азиатска козметика и грим - 21

• 55 867
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
Да се оплача, имам мейл от dodoskin, че нямат налична маската на sum:37  и ще ми върнат парите за нея. Питат ме искам ли да канселирам цялата поръчка.
Ядосана съм. Чудя се дали да канселирам и масажния крем на the whoo.

# 196
Да се похваля и двете ми пратки от Yess са в Германия в офиса на превозвач. Бяха по около 50 долара, по-малко от килограм. Никаква драма с митницата им. Чакам ги с огромно нетърпение

# 197
  • Чукарландия
Момичета, дс ви попитам - като направите поръчка в Jolsie, колко време след това я шипват?
Поръчах на 20-ти, а все още стои със статус: Awaiting Shipment. А уж експресна.
Нямам търпение да си получа нещата, затова досаждам, извинете ме! 🤗
Тракинг номер постват ли в профила?

# 198
Моята първа я шипнаха след 8 дни, следващата след 4. Но се бавят определено. Мисля, че го има тракинга, да в Detail order
Момичета, дс ви попитам - като направите поръчка в Jolsie, колко време след това я шипват?

# 199
Ще получиш имейл веднага щом я шипнат, а това зависи от наличностите, които имат. Случвало се е и за 1 ден да ми я шипнат, а съм чакала и над 2 седмици преди. Двете ми поръчки от тази пролет ги шипнаха за 3-4 работни дни.
Хубавото е, че за разлика от миналото лято, когато имаше голямо забавяне и в шипването, и в доставката по принцип (над 2 месеца чакане от поръчка до получаване), то сега всичко е много по-бързо.

# 200
  • Prismatica Aerie
Предната ми поръчка я шипнаха след 14 дни, сега имам от 15.04. и 19.04. още неизпратени.

# 201
  • Чукарландия
Да, благодаря ви, значи ще чакаме! 😉

# 202
Имам поръчка от джолсе, която според тракинга още е на летището, а днес имам мейл от доставчика, че е при него.
Средно си отнема около месец плюс или минус 10 дни, ако не е с dhl=

# 203
  • Чукарландия
А като пише в сайта - експресна, си мислех, че за 8-10 дена ще я получа. Блажени са верующите... 🤣

# 204
  • софия
Честита Цветница на всички красиви цветя тук и специално на именниците най-щастлив празник!
Момичета, в belieef пак има мостри на добри цени. Аз уж им бях сърдита, но имам кредит при тях,та ще метна едни лекички неща. В тази връзка, моля доайените да ме посъветват какво да пробвам от AMORE PACIFIC. Line Aging corrector, vintage single extract essence или Ampoule, time response skin reserve serum?? Или ще кажете - ВСИЧКО!?
Предварително благодаря!

# 205
Момичета, когато имате съмнения за рН на даден продукт имате ли страничка, където проверявате?  Лентичките за определяне на рН биха ли свършили  работа, чисто ориентировъчно?  Опитвам се да си "построя" някаква рутина, но все още ми е малко трудно да се ориентирам в продуктите.

# 206
Момичета, когато имате съмнения за рН на даден продукт имате ли страничка, където проверявате?  Лентичките за определяне на рН биха ли свършили  работа, чисто ориентировъчно?  Опитвам се да си "построя" някаква рутина, но все още ми е малко трудно да се ориентирам в продуктите.
Напиши в търсачката името на продукта + ph, все в някой блог ще да ти излезе. Повечето блогъри за азиатска козметика редовно го включват в ревюто на продукта. Намирала съм информация за почти всеки продукт, с изключение на нови или свърхнеизвестни продукти.
Лентички вършат работа, да, даже тук в темата имаме потребители, които ги ползват (мисля). Просто лично на мен не ми се занимава.

# 207
Коректни ли са KoCos?
Направих поръчка. Пишеше, че  има подарък към всяка. Получих като такъв 4 тестера, които са в много малък размер дори и като за такива. Писах им. Не ми върнаха отговор. Забелязах обаче, че са сменили текста. Сега е "подарък тестери към всяка поръчка".
Едно от нещата, които поръчах беше това:https://---shoretner923-3tRQRwh. 10 шиит маски в картонена кутия, която се запечтва с кръгла прозрачна лепенка. Тя беше сцепена. Възможно е аз да съм отворила кутията, докато пфеглеждах пратката в еконт, но все пак почти съм сигурна, че не го направих. Мисля че само отворих пратката, за да се уверя, че е това, което поръчах и не е станала грешка.
Сега забелязвам и друго: срока на годност на кутията е до началото на август тази година. Не е ли твърде скоро? Или срока на шийт маските е кратък?

# 208
Аз лично съм нямала проблеми с Кокос. И в зависимост от количеството поръчани продукти съм получавала и различно по количество тестери на принципа колкото повече толкова повече! Но никога не съм получавала пълноразмерни продукти.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 11:42 от Pink Dress

# 209
Коректни ли са KoCos?
Направих поръчка. Пишеше, че  има подарък към всяка. Получих като такъв 4 тестера, които са в много малък размер дори и като за такива. Писах им. Не ми върнаха отговор. Забелязах обаче, че са сменили текста. Сега е "подарък тестери към всяка поръчка".
Едно от нещата, които поръчах беше това:https://---shoretner923-3tRQRwh. 10 шиит маски в картонена кутия, която се запечтва с кръгла прозрачна лепенка. Тя беше сцепена. Възможно е аз да съм отворила кутията, докато пфеглеждах пратката в еконт, но все пак почти съм сигурна, че не го направих. Мисля че само отворих пратката, за да се уверя, че е това, което поръчах и не е станала грешка.
Сега забелязвам и друго: срока на годност на кутията е до началото на август тази година. Не е ли твърде скоро? Или срока на шийт маските е кратък?
И аз си поръчах от тях слънцезащитен крем, защото моя почти свърши, също така четката за лице на Benton и серум. И аз не получих Шийт маска, както пишеше в сайта, а 7-8 тестера.

Общи условия

Активация на акаунт