Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 859
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • Асеновград
А моята от Субра я анулираха поради изчерпана наличност, въпреки че единия от продуктите все още може да се добавя в кошницата...

И на мееен! Днес ми се обадиха че нямало наличност и даже в складовете нямало наличност и трябвало да анулират поръчката... много тъпо

# 271

Благодаря! Имах го изтеглено , че прочетох за него по-рано, но почти нищо не намирам в него и ми се стори друго.

Не само в Субра има намалени слънцезащитни, в Марви, Гален също се намират.

# 272
  • София
Гита,от български дм ли е ?
Съвсем български - ДМ в Младост 1 , София.
Аз бях сега в ДМ в Младост 3,специално гледах за това масло-нямаше. Споделете мнение след като го ползвате, дали сте доволна.

# 273
Yana, аз в крайна сметка успях днес да пусна пак поръчка с единия от отказаните артикули, като за детето избрах друг. Изпратиха ми имейл вече, че е завършена т.е очаквам да я пратят.

Бонибон, така е, но в Субра в момента цените са най-изгодни.

Да споделя отзив за Babylove бебешки душ гел. Прочетох доста добри отзиви, състава е добре и взех за 3 годишното. За съжаление му се появи ситен обрив по тялото, който изчезна в момента в който минахме пак на A-Derma.

Маслото за лице и аз ще го потърся. Oтделно трябва да си заредя шампоан и мисля да пробвам пак някой на Balea.

# 274
И аз за малката ползвам от няколко месеца на Babylove и Алверде, а преди това 2 години ползвах само на Юриаж. Доволна съм и няма проблеми.
Скрит текст:

# 275
  • Варна
Някой с впечатления за дневните кремове на Алверде?

Иначе на тази марка имам део ролка, червило, балсам за устни, коректор за очи, но бяла козметика не съм купувала.

Загледах ето този крем от текущата брошура:

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 16:11 от Киса

# 276
  • Пловдив
Някой пробва ли нещо от новата хидратираща серия на Нивеа?

# 277
  • БГ
Здравейте,
реших да пробвам шампоаните на Balea и по-точно ДПШ и хидратиращия, но определено не са моите и ми направиха ужасен пърхот. Бихте ли ми препоръчали някой шампоан от който сте доволни? Търся нещо от което косата ми да е по "жива". Благодаря.

# 278
Хелия,аз ползвах цвят силвър мат главно го взех да ми убие малко рижавия отенък с какъвто и рус нюанс да се боядисам в корените все ми е едно жълто рижаво цвят не съм търсила няма и как да се получи защото не съм платинено руса да отбележа че не за първи път използвам тонер но за първи път на тази марка и досега така да ми се боядиса скалпа не е било ..
Аз също съм ползвала душ гела на бейбилов за детето и е нямало проблем наближава рождения ми ден и смятам да се възползвам от намалението и да си купя някои набелязани неща ..

# 279
  • Асеновград
Yana, аз в крайна сметка успях днес да пусна пак поръчка с единия от отказаните артикули, като за детето избрах друг. Изпратиха ми имейл вече, че е завършена т.е очаквам да я пратят.

Бонибон, така е, но в Субра в момента цените са най-изгодни.

Да споделя отзив за Babylove бебешки душ гел. Прочетох доста добри отзиви, състава е добре и взех за 3 годишното. За съжаление му се появи ситен обрив по тялото, който изчезна в момента в който минахме пак на A-Derma.

Маслото за лице и аз ще го потърся. Oтделно трябва да си заредя шампоан и мисля да пробвам пак някой на Balea.

Супер, но тези неща които исках аз ги няма вече в сайта и по телефона ми казаха че скоро няма и да ги има тъй като и в складовете не са налични..🥲🥲

# 280
И на мен така ми каза девойката по телефона, така че те съветвам да следиш сайта.

Извинете за спама Simple Smile

# 281
Аз се извинявам ако на някой му се стори глупав въпроса ми,  но за колко долу горе време ви стига един серум? Имам усещането, че много бързо ги хабя.

# 282
Докато сте на вълна серуми бих искала да попитам дали сте ползвали серумите с витамин Ц на Дева и на Балеа и от кой от двата сте доволни? Също така проблем ли е да се използва през това време от годината, ако се нанася само вечер? Чела съм, че някои хора преустановяват използването му през топлите сезони. Досега не съм ползвала продукти с витамин Ц и съм в чуденка дали да започна да използвам сега или да изчакам до есента. Ако има значение ще го използвам с цел леко изравняване на тена.

# 283
  • София
След ползване на продукти с вит. C, след това трябва задължително да се ползва UV защита.

# 284
  • Сливен
Този на Дева ми стои един лепкав и имам съмнения,че се опъпчих от него.Така стои прибрам.

Общи условия

Активация на акаунт