Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 21 923
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Само аз ли съм в противоречие. Не знам как да се чувствам. Виждам една любов, едни красиви сцени, влюбени погледи ама като знам причината точно сега да са и се чувствам зле. Усмихвам се на сцените им, после бам сещам се, че Серкан мисли, че умира.
И аз съм в шок с рейтинга, побърка се туитър, взе да пише произволни числа. Не би трябвало да не ги отчита.

# 136
Нещо не са докарали звука на бебешкото сърце , ама айде хахах

# 137
Първото желание на Еда е да промени нечий живот. Серкан иска Ердем да влезе в съвещанието и да се погрижи за всичко Joy

# 138
Днес си побърках телефона, но и сменяйки локацията само Бангладеш дава 3М, навсякъде е под 2,8 и продължава да пада ....  в Турция ми го дава 2,63М, Бразилия 2,50М, Испания 2,84М, Италия 2,72М ...
mi_si, това е на фен от Турция 🤔

Сега ми показва 1.45м... Как пада, как е възможно това ми е мисълта? Ако бъдат изтрити?

# 139
тъкмо това си мислех, ако не знаех как звучи изобщо нямаше да разбера, че е сърце 😁😁

# 140
  • Плевен / София
Първото желание е да променят живота на някой....и щастливеца е Ердем...Той ще проведе съвещанието....

# 141
На двата полюса съм. Разсмиват ме, после натъжават, разплакват.

Всеки път като рефрешна Туитър ми дава различно число. В момента това.
#meleklerinsözüvar
2.96M Tweets

# 142
тъкмо това си мислех, ако не знаех как звучи изобщо нямаше да разбера, че е сърце 😁😁

Трябва да е като конче , троп троп , нещо подобно бяха пуснали, но много шумеше Joy

# 143
Мики, може да е имала газове 😆 Не успях да се спра, сори 😆

mi_si, Бангладеш ми е под 3м...

# 144
  • Плевен / София
Второто желание да разкрият убийство....

# 145
Еда, гюзелим, откачи направо 😁😁😁

# 146
Серкан намери убийство, което да разрешат. Някакъв милиардер бил на яхта с жена си, паднал и вече 48 часа не могат да го открият. Според Серкан е убийство, а не инцидент
Серкан: Искам още нещо!
Еда: Какво?
Серкан: Целуни ме!

# 147
В момента навсякъде го дава 1,73М ....
Побъркахме и Туитър Stuck Out Tongue Winking Eye

# 148
В момента навсякъде го дава 1,73М ....
И от другите държави ли имат този проблем?

# 149
Единствено мога да си го обясня така - да се манипулира или да се трият туитове... Друго логично не виждам 😒🤔

Общи условия

Активация на акаунт