Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 21 916
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен / София
Аз не виждам никаква логика в това, лекарят да дава медицинския картон на серкан на г-н Атеш (или съм объркала актьорите?!)! Каква е тази практика в Турция, важни за здравето новини да се съобщават на чужди хора?

P.S. Гости, надявах се да ни покажат поне един от двамата - Еда или Серкан как "насмитат" Селин, а те ни спестиха това удоволствие!
Да...винаги и се разминава...а не е честно.....

# 91
Искам лилаво яке като на Еда, обожавам цвета и много е сладурско. Purple Heart
Нашите ми разтапят сърчицето. Не издържам на тези сцени, толкова нежни и красиви! Heart Eyes
Най-сетне се събуждат в едно легло. Да отбележим само. Grinning
Ето сега лошите новини..

# 92
Докъде сме в тренда

при мен повече от 2,81М не се покачва Wink

# 93
Жива съм ,жива съм 😄
    Определено мина сцената от "Тетрадката " ! Бяха уникални в клишето ! Пиша безсмислици 🤣

# 94
  • Плевен / София
Добре де...за да е с такава диагноза Серкан до сега трябваше да е имал симптоми....

# 95
mi_si, макс видях 3.01, сега пак дава 2.81м. Относно снимката... Тук се целуват, но не се забелязва 😆

Това Серканово гъделичкане беше... Все едно го е правил и преди, даже доста пъти.. Знае кое копче да натиска 😆

# 96
Гости, понякога симптомите се появяват когато стане късно... Не знам какво ще измилсят при Серкан

# 97
- Тумор в мозъка ми? Може ли да има грешка в изследванията? Нали вчера бяхме тук, всичко беше наред
- Вчера кръвното и захарта ви бяха наред, но за съжаление резултатите от ЯМР излязоха така
-Какво трябва да направя
- Нищо, от време на време ще ми давате информация за състоянието си, иначе можете да се върнете към нормалния си живот
- Тогава ще ви помоля нещо. Щом все още няма нищо сигурно, нека никой не знае, да остане между нас

# 98
нещо не схванах - казва, че има тумор в мозъка, а може спокойно да си живее...

Серкан поиска да го запази в тайна...

# 99
  • София
Залагам, че краят на епизода ще е следният - Еда ще научи за болестта на Серкан. Той няма да й каже. Залагам също, че това ще е последното изпитание преди “и заживели щастливо”. Wink

# 100
Очите на Керем... не мога Heart Eyes

# 101
# 102
Айдан, Айфер и Сейфи правят покани за някакво събитие и обсъждат кого да поканят

# 103
  • Плевен / София
Гости, понякога симптомите се появяват когато стане късно... Не знам какво ще измилсят при Серкан

Искам хепи енд...

# 104
Онагледяваме гъделичкането. Прекрасна двойка са.

Общи условия

Активация на акаунт