Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 075
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Плевен / София
Да ви споделя нещо, което ми направи впечатление - има и други сериали с рейтинг под и около 3, които не ги спират от доста време. Според мен ще изкарат до май и ще приключат с логичен край. А после - нов летен сезон, нов късмет = нови сериали. Давам примери - Вятърничав, Обади се на мениджъра ми, Akinci, Akrep, та дори и Дъщерята на посланика, който не разбрах последно ще приключва ли и кога. Wink Казвам го за ваше и мое лично успокоение. Grinning
Така е, но във FOX сериалите са повече от дните от седмицата и все някой чака реда си...Това е притеснителното....
И за да не кажете, че съм черногледа...
Евала на физическата подготовка на Серкан/Керем....При тази височина на партньорката, да я носиш и със завъртане да удариш звънеца на любовта

# 481
Обади се на мениджъра ми са решили да го продължат и през лятото

Сравняват двете снимки
едната 3 милиона за 8 месеца

другата 3 милиона за един ден

Гласувайте
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScA5j6Qa3BHyx6V_wr1tHOIydXGYjWn … UMZnkN2Q/viewform

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 11:43 от sani1212

# 482
  • София
Дари,
аз телефон в джоба не виждам... друго обаче виждам... People Eyes

Гости,
Фокс засега имат само Войниците, които държат на изчакване. Щом Бараж прави финал след месец, не виждам проблем да ги пуснат на негово място. Simple Smile

И пак, Гости,
аз също си мислех колко е здрав Керем, че така спокойно на пръв поглед да си носи Ханденцето, която е бая височка и със сигурност тежи, въпреки че е слаба. Но също ми направи впечатление, че е отслабнал. В началото на сериала имаше повече обем, сега е по-фит. Sunglasses

Снимките с Ханде и Керем винаги събират много лайкове, защо ли?! Wink

# 483
Здравейте момичета ! Gift Heart Relaxed

По повод снимките с 3 милиона, при качването на първата последователите бяха около 13-14 милиона. Сега са 20, но разбира се винаги двамата трупат много харесвания и за кратко време. Дори Бурак и Фахрие не могат да ги доближат, никой не може. Smirk

Edit: На мен Керем ми изглеждаше понапълнял около 20-25 епизод. Сега е отслабнал и в сторито му миналата или по-миналата седмица пишеше, че започва отново тренировки. Явно зимният период си е дал почивка. Smile

Серкан ли гледа или Керем...вече се затруднявам да преценя.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 22:01 от midnight__sun

# 484
  • Плевен / София
БРО, няма много време да прави тренировки за трупане на "маса"...
Днес още не съм ви мъчила музикално....

# 485
Друга моя любима сцена. 💜
Еда: Какво ще правим? Ще отидем на работа с мотора ли?
Серкан: Няма да ходим на работа.
Еда: А къде ще ходим?
Серкан: Ще те отвличам.
Еда: Къде?
Серкан: Където ни отведе пътя. 💜

# 486
  • София
Гости,
нека ти покажа как тренира Керем от известно време насам... Smirk

• • •
Малко новини от последния час:
Скрит текст:

“Обади се на мениджъра ми” ще продължи и през лятото без почивка.

“Дъщерята на посланика” прави финал на 10-ти май.

# 487
Здравейте,момичета!
Малко снимки от вчера,не видях да са публикувани ,извинявам се,ако са били Simple Smile

И още..

И Керем,който не може да си държи ръцете далеч от Ханде GrinningGrinning

# 488
  • София
Etoile,
на Керем вече естествено му идва да я докосва... Smirk

# 489
  • Пришълец
На мен Керем повече ми харесва така, поотслабнал Sunglasses

Супер Катето обикновено не ни пропуска след края на епизода в събота, но този път или аз не можах да я видя, или не се е отбивала. Или не иска да си преповтаря коментара за позитивната нула Sweat Smile

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 20:44 от Маргарита Н.

# 490
На Керем си му е навик да си я милва и да си я целувка, смесиха и те плодовете и зеленчуците съвсем. 😀🙈

# 491
  • София
Марги,
еее, стига де! Този епизод не е за позитивна нула. Според мен от 1 до 10 е поне 5. Още не съм го гледала целия с превод, но изгледах доста сцени поотделно и ми харесаха. Simple Smile

А на Керем му отиват мускули. В Анталия беше в отлична форма. Sunglasses

# 492
Според мен е твърдо 5 епизодът. Първият един час е 10/10, обаче втората можеше и по-добре и за мен е 5/10 общо.
Бро, Керем в момента по друг начин тренира, за това и формата му е променена, а твоя поглед на към друго място бяга. 😀🙈

# 493
Здравейте!

БРО, и аз виждам отвъд телефона в джоба на Керем Stuck Out Tongue Winking Eye
Те хубаво омешаха плодовете и зеленчуците, само накрая да не стане тюрлю гювеч Rolling Eyes
Благодаря за хубавите гифчета!
Изчезвам, че пет дни се олежах у дома,но сега дълга към насъщния зове.
Керем казва, че сутрин ако има време спортува, а сега де, с кого,как и къде.

# 494
Марги, тук съм, но чета от балкона, защото този път на нулата ми ѝ падна вертикалната чертичка и реших да не се изказвам Kissing Face За рейтингите и рекордите също дипломатично ще замълча Hands V Живи и здрави да са Ханде и Керем Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт