Аз съм традиционалист - за мен семейството е сновна градивна единица на обществото. Тук се бърка демокрацията и свободата със слободията. Полицията, лекарите, учителите, родителите - нямат авторитет. Деморализацията е пандемия, прекалената лична свобода и преекспонирането на толерантността в крайна сметка разболяват обществото.
Един от основните ми критериите за гласуване - веднага отхвърлям кандидати, които пропагандират "узаконяване на гей бракове и възможността на гей двойки да осиновяват деца". Не ме интересуват европейските ценности, аз съм консервативен човек.
Това е и моето мнение, а пък болднатото ми е основно при избора за кого да гласувам.
Но пък дали самия кандидат е женен или разведен, чак толкова не ми бърка в очите. Все пак всички знаем, че понякога просто не се получават нещата и хората се разделят. Помня, че Радев беше разведен и се ожени точно преди кампанията. Беше хубаво да си имаме първа дама, след като бившата г-жа Плевнелиева отказваше да се появява. Сега дано пак да имаме - някак по-сериозно, отговорно и представително изглежда.