Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 908 591
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 75
  • Далечният изток
ВМРО е за предпочитане пред мутри вън
Ако зависи от мен, нито едните, нито другите. Вторите са вътре, надявам се да не успеят първите...
Но ВМРО са открити лакеи на Бойко, така че ако ще трябва да избирам, по-добре те да стоят извън парламента.
Същото казах Smiley

# 76
  • София
Така, както се опитвах да обяснявам на протестърите, които не спряха на намилат" Няма значение кой ще е, само да не е ГЕРБ", стана.
ГЕРБ  пак дойде, заради липсата на мозък в разните опозиционни формирования.
Съжалявам, че толкова много хора гласуваха за чалгата- не очаквах наистина, че дотам чак сме се сринали.

И последно- хиляди пъти по- добре щеше да е, ВМРО да влезе вместо мутрите, но такъв ни е матряла.

# 77
Аз пък исках мутрите да не влизат. А Валерката Симеонов ще ми липсва много - харесвах го този човек Grinning

# 78
  • София
ВМРО е за предпочитане пред мутри вън
Скрит текст:
Редакция
Ако ДБ е взела превес над ДПС (което трудно може да стане имхо, заради гласовете от Турция) има надежда...
И аз съм на това мнение.

# 79
  • София
ВМРО са партията с най-много ДС сътрудници в листите. За да са във властта ще са готови на всякакви "компромиси".

# 80
И? Joy
Да Ви разкажа ли малко истини за Бабикян и ММ?

# 81
# 82
  • Далечният изток
ВМРО са партията с най-много ДС сътрудници в листите. За да са във властта ще са готови на всякакви "компромиси".
Тия са фурнаджийски лопати. Помня им големите приказки на миналите парламентарни избори. Видяхме ги как се извъртяха.

# 83
  • София
Това вече не е актуална дъвка.
Те имаха платформа на предните избори, накрая дадоха отчет какво са изпълнили.

ПП. Гледам, някои хора предпочитат да си запушат ушите, за да не чуят истините за ММ и Бабикян.

# 84
И о чудо. Почти всичко беше изпълнено

# 85
Няма да коментирам резултатите.
Не мога обаче  целия ден да се отърся от горчивия вкус, че гласовете от чужбина имат влияние и то не малко.
Разбира се аз съм за хора които за няколко месеца или година/две им се е наложило да бъдат в чужбина да могат да упражнят правото си на вот.
Но днес цял ден гледам интервюта с хора, които дори не говорят български език и не могат да попълнят декларации да гласуват.
За мен е нелепо човек, който дълги години работи, плаща данъци, развива чужда икономика и няма намерение да се връща в България да гласува и да решава бъдещето на страната.
Още по нелепо е ако този същия не говори български език, не може да чете и пише.
За мен хора, които не са живели последните 5 или хайде дори 10 години в България не трябва да имат право на вот.

# 86
  • София
И? Joy
Да Ви разкажа ли малко истини за Бабикян и ММ?
Можеш да разкажеш, каквото ти е на сърце. Ще те прочета с интерес, макар че не съм фен на споменатите и не виждам връзка с поста ми за ВМРО. Или застъпваш тезата, че всички са маскари.

# 87
В Щатите кога приключва изборния ден? Чалгаря много ще дръпне.

# 88
В Щатите кога приключва изборния ден? Чалгаря много ще дръпне.
Поне да изпревари БСП-то, да има съспенс.

ММан я скъсаха от майтапи коментаторите в БНТ.
Тя забрави, че вече няма враг , такава пренавита , не излиза от образ и това е то.

# 89
Не знам, за хората в чужбина и техният вот, но съм в пълен потрес.
Няма светлинка надеждица да блещука там в тъмното.
Или ще остане единият клоун, или ще дойде шоумена.

При всички положения сме прецакани. Баси и изборите, и то в пандемия. По-добре да ги бяха отложили.

Общи условия

Активация на акаунт