Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 932 375
  • 38 566
  •   2
Отговори
# 35 805
Не искам да е като Цонев, а само да има собствено мнение. Все пак е заместник-председател на ПГ "БСП за България" от 19 април 2017 го до момента - пета година, едва две години, след като е станал член на БСП. Не е на 25, почти на 38 г. е.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 23:36 от Rosita

# 35 806
Това за мен е обективен поглед. Не му е първа приятелка, но не се влияе от едните емоции.
А.Мозер за Борисов и не само за него

# 35 807
Сигурно вече е коментирано, понеже гледам, че новината е от три дни, но аз да питам все пак. Защитниците на спец съда какво мислят за прекратяването на делото на Лилана, понеже знам, че пък на нея сте и противници? Та ако според вас Лиляна е виновна, защо "работещият" спец съд не я осъди?

# 35 808
Страхотен Москов, много ми хареса всичко, което каза тази сутрин.

# 35 809
  • София
Това за мен е обективен поглед. Не му е първа приятелка, но не се влияе от едните емоции.

И не живее в България.
Мои приятели, които също от години не са тук, харесват патриотите.

# 35 810
Не бих казала, че е обективен поглед. Обективността изисква освен положителното да отчиташ и отрицателното. Да говориш за постиженията, но без да пренебрегваш цената която се плаща / не става въпрос само за чисто финансовата част/. Има много детайли, които не са споменати за да говорим за наистина обективно мнение. Това, че не е искал да се среща с нея и е бил недипломатичен не е най-големият кусур на Борисов, а е отчетено  като единствения му недостатък. За безброй други нелицеприятни неща коментар няма. За каква обективност говорим тогава.

# 35 811
Не съм го гледала Москов, колкото и да е страхотен -коалицията с Цветан Цветанов, за мен е дотам.

# 35 812
За Западните Балкани не разбирам дали се подиграва или не се интересува от събитията.

# 35 813
  • София
Наприказва всякакви неща, няма как да предизвика доверие у мен. Човекът си гледа политическата кариера, същият е като другите.

# 35 814
То па другите коалиции нали са едни принципни.
И аз не съм го гледала все още, но едва ли си е променил политическата философия, която изцяло споделям
.
Не съм го гледала Москов, колкото и да е страхотен -коалицията с Цветан Цветанов, за мен е дотам.

# 35 815
Не бих казала, че е обективен поглед. Обективността изисква освен положителното да отчиташ и отрицателното. Да говориш за постиженията, но без да пренебрегваш цената която се плаща / не става въпрос само за чисто финансовата част/. Има много детайли, които не са споменати за да говорим за наистина обективно мнение. Това, че не е искал да се среща с нея и е бил недипломатичен не е най-големият кусур на Борисов, а е отчетено  като единствения му недостатък. За безброй други нелицеприятни неща коментар няма. За каква обективност говорим тогава.

Интервюто е ок. 14 мин. Там казва защо не критикува ББ. Интересни неща коментира, хубаво е да се изгледа. Харесва ПП, надява се и тя. Усеща се явната ѝ непрязън към СВ, обаче.

https://nova.bg/news/view/2021/09/25/340819/анастасия-мозер-за-ж … а-ситуация-у-нас/

# 35 816
Какво е СВ?

# 35 817
  • София
Явно Симеон Сакскобургготски.
Изгледах интервюто. Не съм впечатлена. Не виждам обективност, а мнение съставено от преразкази на други.

# 35 818
Всички, уличени в престъпления по времето на ББ са на свобода - Митьо Очите, Миню Стайков, Бобокови, Лилана, Арабаджиеви, Банев. Много бяха болни и отидоха да се лекуват на женевското езеро.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 11:46 от Medika

# 35 819
Chocolat_, ти говориш, че на президентските избори няма да гласуваш, нали, не по принцип?
Да. Принципно гласувам.
Има време да пообиколя де Simple Smile))

Мери, досега никога не съм с "не подкрепям никого", но и това е опция права си
Е, че той лични пари ли ще дава..Сашо го пита доста неща. Началото изтървах, по Евроком беше от хотел в Пловдив явно вчера. Каза, че тръгват към Стара Загора. Мене от всичко дето приказва най ми е странно това с почтеността и декларациите. Ако си вярва на тия неща нещата са зле. То и Бойко завчера гледам на клип пита Тотев почтен ли бил и Тотев вика да уверено и смело Simple Smile)))
Явно не иска да дава личния милион … после след изборите с кво ще живее … или ще чака да кешира като политик !!

Общи условия

Активация на акаунт