Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 932 064
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 35 910
Еее, значи и изборите за президент не са били ЧЕСТНИ Joy
Радев как толкоз години стои на този пост избран нечестно, направо не знам ??!!

Съвсем честно   си е избран Радев. Разликата между него и "майката на нацията" беше смазваща и трудна за фалшифициране. Няма начин да не са му откраднали гербавите проценти, особено по селата и малките градове, но все пак получи мощна подкрепа.

# 35 911
  • София
Да, провеждането на честни избори определено не е в полза на едни хора.
Но добре, че са малка част от цялото.
Като е имало НЕчестни избори през годините … защо никой не ги е оспорвал ??
И да, това е първостепенна задача на един милиционер от соца, а не на вътрешен министър, който работи за хората  .

Не ми се спори с хора, които се доверяват само и единствено на опорки, спуснати по медиите от вождове, които един по един си отиват от политическата сцена, за радост Simple Smile - не само у нас. Това по отношение на честността на изборите, според теб.

Но виж второто изречение събуди откровено интересът ми - как и по какъв начин ти лично, като част от хората, за които говориш усети положителната работа на шофьора на Мето Илиенски. 3 години шеф на МВР - с какво спечели твоето доверие?

# 35 912
Опорките се спускат от такива като Рашков - "400% увеличение на делата за купуване на гласове спрямо предишните избори. И двамата предишни министри на вътрешните работи - Христо Терзийски и Младен Маринов, в момента са кандидати за депутати в листите на ГЕРБ. Това е може би едно от обясненията защо по повод на предишните парламентарни избори на 4 април няма никакви дела за купуване на гласове в полза на партия ГЕРБ, а и въобще делата за такива престъпления на последните избори се броят на пръстите на една ръка."
Естествено г-н Рашков говори само за купени гласове от ГЕРБ, за другите мълчи, защо ли?
Факт е, че се купуват гласове.
Как обаче ще бъде обяснено, че при успешните акции на г-н Рашков, които също факт според него, резултатите са еднакви - и на честните и на нечестните избори.
Или купения вот е незначително малък.
Или Рашков лъже, че се е справил с това престъпление.
Или нечестността е на доста по високо ниво, от обикновения избирател.
Истина е някъде там, но колко е удобно да се говори избирателно, да се обвинява избирателно ... изобщо да се подхожда избирателно, както и на когото му е удобно.
И да някои вождове си отиват, но новите сменници, с какво са по различни, след като използват същите методи за манипулиране на "нещастния" избирател, който бива принуждаван /без кавички/ с позволени и непозволени средства да прави това, което те искат!

# 35 913
  • София
"Крайно време е Борисов да спре да използва партията си, като щит и да защити честта ѝ като се кандидатира за президент. Мисля, че е редно. След всички изприказвани приказки."
Румен Радев, президент на България.

Не ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 35 914
Доста нелепо изказване на Р. Радев. Ако не беше президент - разбирам.

# 35 915
То сега няма смисъл, трябваше ББ да се кандидатира тогава срещу Радев вместо Цачева, сега щеше да е президент и можеше правителство на ГЕРБ и по-добре да управлява  пандемията без неговите глупави намеси и без саботажите на Радев..

# 35 916
Опорките се спускат от такива като Рашков - "400% увеличение на делата за купуване на гласове спрямо
Как обаче ще бъде обяснено, че при успешните акции на г-н Рашков, които също факт според него, резултатите са еднакви - и на честните и на нечестните избори.

Е как ще са същите резултатите? Преди Рашков колко "печелиха" Герб? Сега, след Рашков, имат около 600 000. И братята масово не излезнаха да гласуват.

# 35 917
Да, провеждането на честни избори определено не е в полза на едни хора.
Но добре, че са малка част от цялото.
Като е имало НЕчестни избори през годините … защо никой не ги е оспорвал ??
И да, това е първостепенна задача на един милиционер от соца, а не на вътрешен министър, който работи за хората  .

Не ми се спори с хора, които се доверяват само и единствено на опорки, спуснати по медиите от вождове, които един по един си отиват от политическата сцена, за радост Simple Smile - не само у нас. Това по отношение на честността на изборите, според теб.

Но виж второто изречение събуди откровено интересът ми - как и по какъв начин ти лично, като част от хората, за които говориш усети положителната работа на шофьора на Мето Илиенски. 3 години шеф на МВР - с какво спечели твоето доверие?

Явно това е твоята мантра … няма проблем, поне е ясно ти къде си … щото аз не съм там както си го писала.
И все се овъртолвате в едно и също, стоите си в миналото !! … каква ви е промяната питам аз с тия "нови" лица ??!!
А пък за Рашков да не подхващаме думата … и неговото минало се помни.

# 35 918
  • инфантилно и разглезено хлапе
То сега няма смисъл, трябваше ББ да се кандидатира тогава срещу Радев вместо Цачева, сега щеше да е президент и можеше правителство на ГЕРБ и по-добре да управлява  пандемията без неговите глупави намеси и без саботажите на Радев..
Ами да се е кандидатирал... кой му е виновен, че е тъп?!
Тогава бочко с неговата мания за величие съвсем се беше самозабравил, мислеше си, че "и магаре да сложи за президент, те ще го изберат". Само че хората не са толкова глупави, и затова всички гласуваха за Радев(дори и гербаджиите)
https://fb.watch/8hd2Y0j_BF/
.
--------------------------
Сегашният му ход - да си крие магарето(президента) от всички, е не по-малко тъп.
Всъщност помага на Радев да спечели. Smiley

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 11:42 от BlueIce

# 35 919
Аз не мисля, че е тъп, а че си е имал други съображения. Не го мисля ББ, със сигурност достатъчно е обигран и всичко е шоу. Картите се редят не по телевизията. По телевизията е Луна президент и приказки за лека нощ за баба ми

# 35 920
Скрит текст:
Опорките се спускат от такива като Рашков - "400% увеличение на делата за купуване на гласове спрямо

Е как ще са същите резултатите? Преди Рашков колко "печелиха" Герб? Сега, след Рашков, имат около 600 000. И братята масово не излезнаха да гласуват.

Не визирам бройката, гласувала за Герб преди и сега, не е за пренебрегване фактът, че пак бяха на първо и второ място, а изводът за братята. Масово е силно казано, но доста народ, включващ братята и пенсионери, не излезе да гласува заради машинките. Надявам се за тези избори да направят по-добра обучителна кампания, за да не се стряскат хората от тия "сложни" машинки.

# 35 921
Не забравяйте, че не малка част от братята са абсолютно неграмотни и няма как да си справят с машините. Така че това е своеобразен образователен ценз, което не е лошо.

# 35 922
Не забравяйте, че не малка част от братята са абсолютно неграмотни и няма как да си справят с машините. Така че това е своеобразен образователен ценз, което не е лошо.

А законно ли е? Имат право на глас. Ако и когато променят закона - да, но засега е нарушаване на права.

# 35 923
Скоро споделях, че ще не подкрепям никого, но може и да размисля:

https://m.dir.bg/dnes/politika/folkpevitsata-luna-nagazi-v-polit … tira-za-prezident

😍

# 35 924
Скоро споделях, че ще не подкрепям никого, но може и да размисля:

https://m.dir.bg/dnes/politika/folkpevitsata-luna-nagazi-v-polit … tira-za-prezident

😍

Леле-мале, Радев да му мисли!!! Нямал бил алтернатива......Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт