Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 414
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 345
Непознат ми е. Имат месец и половина да го направят разпознаваем.
Аааа, известен е с това , че е креатура на герберопитеците и ,. През 2015 г много нечестно измести професор Иван Илчев-един от най -добрите ни историци, потомствен при това.Проф Илчев е известен освен с  огромния си принос към към историческата наука и фразата изпусната в БНТ гледайки Цветка -ПКПто/ Боже господи, какви нищожества стоят начело на държавата/

Професор Илчев не е бил кандидат за поста срещу Герджиков...

https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/novini/arhiv/arhiv_na_gor … _kliment_ohridski

https://bnt.bg/bg/a/izbor-na-nov-rektor-na-sofijskiya-universitet

Проф. Илчев е ректор предишните два мандата.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 15:03 от Iris04

# 36 346
Непознат ми е. Имат месец и половина да го направят разпознаваем.
Аааа, известен е с това , че е креатура на герберопитеците и ,. През 2015 г много нечестно измести професор Иван Илчев-един от най -добрите ни историци, потомствен при това.Проф Илчев е известен освен с  огромния си принос към към историческата наука и фразата изпусната в БНТ гледайки Цветка -ПКПто/ Боже господи, какви нищожества стоят начело на държавата/

Това не е вярно, осведомете се колко е мандатоносителството на ректорите на СУ.
Освен ако целенасочено не лъжете.

# 36 347
Па като гледам как управлява СУ, не съм възхитена

# 36 348
То въобще е една предизвестена загуба. Всичко извън Петър Стоянов.

# 36 349
  • София
От интервюта с Герджиков съм останала с добри впечатления от него, но и около него имаше скандал с едни хонорари, които са платени на майка му по договор, който той е сключил с нея като ректор. Не знам как приключи тази сага. То у нас май няма хора на власт с безупречна репутация за съжаление. Sad

# 36 350
  • София
И ДеПъСето на онзи лошо говорещия български , щяло да го подкрепи+НДСВ/ не знаех, че още ги има/. Честита ви загуба......

# 36 351
Аз също смятам, че не е печеливша кандидатура и не е достатъчно разпознаваем, но все пак не бива да се лъже така безогледно за лесно проверими неща.

# 36 352
Ама и ДеПъ сето ли нямат собствен кандидат? Резил!

# 36 353
  • София
Пиши го в пеевските сайтове, което може и да не е вярно...

# 36 354

Какво му е на Мустафа Карадайъ? На НГ освен преводач за хората със слухови увреждания ще си имаме и субтитри на български. 😊

# 36 355
  • Разпиляна във въображението
Еми, който спечели, той ще спечели Simple Smile

# 36 356
  • София
От интервюта с Герджиков съм останала с добри впечатления от него, но и около него имаше скандал с едни хонорари, които са платени на майка му по договор, който той е сключил с нея като ректор. Не знам как приключи тази сага. То у нас май няма хора на власт с безупречна репутация за съжаление. Sad

За съжаление, май не.
5 минути след оповестяване на кандидатурата се появи това:
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/razsledvane-na-btv … 6MwJoW1bRB5AG-oPw
Мисля, че е същото, за което говориш и ти.

Неразпознаваема личност, аз лично съм с добри впечатления от слушаните интервюта. По принцип с академични хора поне комуникацията е на добро ниво.
Със сигурност е по-добра кандидатура от Балтов, например.
Поне ще имаме цивилизовани диспути.

# 36 357
Мустафата ли беше този, дето не е сигурен коя е родината му майка? Този ще обединява нацията? В какъв аспект?

# 36 358
  • Разпиляна във въображението
То не е задължително да издигат кандидат. Просто ще сметнат, че могат да подкрепят ИК на Геджиков. Така ще ударят едно рамо срещу Радев. След като е надпартийна кандидатура могат и хора, които не харесват ГЕРБ да гласуват за него срещу Радев.

# 36 359
  • София
Мустафата ли беше този, дето не е сигурен коя е родината му майка? Този ще обединява нацията? В какъв аспект?
Той е, и няма да я обединява, разбира се. По-скоро ще я разединява точно колкото и настоящия.

Общи условия

Активация на акаунт