Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 909 952
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 915
  • Другата България
Горчев е твърде полезен на мястото си. Щеше да е огромна загуба за хирургията като цяло, но за тази в Северозападна България още повече, да стане президент. Има хора, които биха били окей за президент, но са в пъти по-нужни на хората/обществото с професията си. Мисля си, че той е един от тях.
Да, да, това е така, писахме тогава.
Но нали знаеш, сигурна съм, че знаеш, че Горчев нямаше как да стане президент, аз говоря просто за кандидат, който да обедини максимално повече хора около себе си, личността си, и който да е минимално компрометиран и "изцапан" от досега с ГЕРБ. По този начин същия Горчев донесе процентите на Плевен на последните избори, не всички, разбира се, но там ГЕРБ никога не са били водеща сила, а сега станаха втори, личното ми мнение е, че основен принос за това има Горчев, който спечели мандат, и после се отказа. ИТН ги отнесе, буквално ги отнесе, сега с интерес ще следя избора на плевенчани.

# 36 916
  • София
Вие от Видин веднага да замълчите.
Изпратихте си кмет в грешния ИК.
После пари няма за вас. Е, как да има 🙃
Добавям - сега ще подпомогнете и нас софиянци с парното. Хак ви е.

# 36 917
  • Другата България
Ние си имаме Росица Кирова.
Тя ни е достатъчна, през толкова партии, партийки, сдружения, коалиции, лиции и милиции е минала, че и тя надали ги помни.
Пътя си чакаме ние, "магистралата".
/За кой кмет ми говориш, Нина, наистина съм назад с новините/

# 36 918
Засега учтиво ще те замоля ако имаш някакви възражения относно мои постове, да не ме коментираш в темата, а да сигнализираш на оторизираните за спазване на правилата лица.
Възражения нямам, и забележки. Дори и да имах, нямаше да търся съдействие на трето лице, натискайки  бутона за уведомяване!
Коментара беше, че след по-малко от 12 часа вече има и преиначаване на нечие име. Не разбирам защо се свързвате по някакъв начин с написания коментар, но няма да задълбавам.
Не съм неутрален. На парламентарните избори тази година съм гласувал последователно за ДПС и не подкрепям никого.

В моето обкръжение не употребяваме кленов сироп. Предпочитаме освежаващото действие на Ментата, а когато е коктейл наблягаме на Облака

# 36 919
  • Другата България
Свързвам се само защото единствено аз употребих нещо, от което ти остана дълбоко възмутен, тъй като "вменявало политическа принадлежност" на кандидат за президент. При все, че самия кандидат и ГЕРБ взаимно се отъждествяват един с друг.Joy
Що се отнася до преиначаването на "нечие име", отново ще дам примера с Киро Канадеца и Асен Кокорчев, което разбира се, на "последователни" хора като теб надали ще направи впечатление.
А относно "неразбирането" - Joy.
Без коментар.

# 36 920
Развесели ме. Доста успешно преименуване внесохте в темата.
На кандидата на ДБ какво е новото име?

# 36 921
Не ме вълнуват прякорите на Лозан Панов, но си мислех друго интересно за него днес. Добър кандидат е и по още една причина. За разлика от Герджиков, Панов е в светлината на прожекторите (или периферията им) от години. Каквото е имало да се изпише за него - добро и лошо - вече е казано, написано, повторено и преписано. Необходимостта от изпадане в обяснителен режим поради нова порция жълто-кафяви “новини” реално отсъства.

При Герджиков дъвченето и ровенето тепърва ще започне. На неговата кампания ще е по-трудно да игнорира разни разкрития и “разкрития”. Моля това да не се интерпретира като личностен дефицит ня Герджиков. Споменавам го единствено като недостатък на кандидатура в контекста на президентската надпревара.

# 36 922
Две силни кандидатури срещу Радев е още по-добре от една.

# 36 923
ДПС ще издигнат свой, партиен кандидат, но ще кажат името в последния момент с цел да бъде предпазен от "жълти средства, които ще очернят представителя".
Защо така всички се страхуват да не излезе нещо за кандидата?! 
А защо никой не носи отговорност за публикуване на хейт?!

# 36 924

Силната кандидатура срещу Радев е една. Другата си е индиректна партийна номинация и е силна/слаба колкото са силни/слаби ГЕРБ.

# 36 925
  • София
Днес слушах Захари Карабашлиев по БНР.
Много добро интервю, според мен.
Той също коментира късната номинация на хората, на които трябва да дадем доверие.
https://bnr.bg/post/101535471/zahari-karabashliev

# 36 926
  • Другата България
Нина, кажи ми за кмета.
Кой кмет, къде?

# 36 927

Силната кандидатура срещу Радев е една. Другата си е индиректна партийна номинация и е силна/слаба колкото са силни/слаби ГЕРБ.

Изобщо не мисля така, даже кандидатурата на Лозан Панов и Касимова(чета я) я виждам по-бутикова и ситуирана в столичния ареал, но двете - на Панов и Герджиков, макар полетата им да се застъпват са екстра,  а на балотаж вече който и да е от тях ще къса яки парчета от подкрепящите(лите) Радев.

Което е супер.

# 36 928

Според мен не е. Така наказателния вот срещу Радев ще се раздели на две. А, ако излезе и трета силна кандидатура пък съвсем ще се разкъсат гласовете.
И на мен ми е интересно дали ГЕРБ ще подкрепят Панов при евентуален балогаж и обратното - дали ДБ ще подкрепят Герджиков. ДПС също чакам да ги видя как ще постъпят. Чакам и коментарите на Радев относно двата му сериозни опонента, особено единия. Че там ще се лее огън и жупел. Като цяло интересното сега започва

# 36 929
  • София
ДПС ще издигнат свой, партиен кандидат, но ще кажат името в последния момент с цел да бъде предпазен от "жълти средства, които ще очернят представителя".
Защо така всички се страхуват да не излезе нещо за кандидата?! 
А защо никой не носи отговорност за публикуване на хейт?!
полк Димитър Димитров и Фелиз Хюсменова.кандидати на ДПС.Никога няма да мога да си обясня с какво ДПС привлича офицер
и от БА , и що за предатели са те, а този е бил и разузнавач

Общи условия

Активация на акаунт