Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 909 911
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 960
  • Разпиляна във въображението
Плевен е бил гербаджийски град. Имахме доктор за кмет, за когото се говореше, че повече работи по основната си професия, отколкото като кмет. Сменихме го на следващите избори Simple Smile

Изборите за кмет на София дават някаква представа как биха постъпили ДБ на втори тур на президентските избори. Не мисля, че биха постъпили по друг начин.

# 36 961
Ритуалните самоубийства. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще видим. Много искам Панов на балотаж. Дай Боже и да спечели. Нинова ще е първата която ще си направи сепуко от трибуната на НС. А без нея - март отново на тръстиката.

# 36 962
Ще видим. Много искам Панов на балотаж. Дай Боже и да спечели. Нинова ще е първата която ще си направи сепуко от трибуната на НС. А без нея - март отново на тръстиката.

Не мисля, че Нинова ще преживее тъй тежко евентуална загуба на Радев, че да откаже участие в правителство. Тази прогноза не ми се вижда правдоподобна.
Трудно ми е да си представя вариант, в който печели Герджиков. Оттам нататък - желая успех и на двамата други кандидати.

# 36 963
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
ДБ ще подкрепят Лозан Панов и Мария Кисимова- Моасе

# 36 964
Как пък не, сепуко. Може и доволна да остане, все пак тя го доведе Радев, той нещо... Заигравките с Гергов бяха първото, което вероятно я е изнервило.

# 36 965
Цитат
Нинова ще е първата която ще си направи сепуко от трибуната на НС. А без нея - март отново на тръстиката.
Тя Нинова направи всичко възможно на практика да спъне и Радев а и себе си (БСП) с иди ми дойде ми, ама ние не сме решили да подкрепим Радев за втори мандат, после сбъркахме трябваше да застанем зад него, отчитаме си го като грешка за слабият резултат на изборите, после всъщност не е сигурно че Радев е нашият кандидат може да подкрепим друга кандидатура, и накрая със сигурност ще подкрепим Радев. Това беше в продължение на няколко месеца.

И въпреки всичко си мисля че въпреки силната кандидатура на Панов, Радев си е фаворит на изборите. Отчитайки всички фактори, високото одобрение в обществото за него, това че е един вид политическият баща на Петков и Василев които правят чудеса в момента като обществено одобрение за отрицателно време в обществото, защото без него тях ги нямаше в политиката. Служебният му кабинет силно одобряван и изпратен с аплодисменти от о-вото. Невиждано досега в България за който и да е кабинет. Радев си е фаворит за изборите дори срещу Панов на втори тур. Но в лицето на Панов има истинска конкуренция и не е толкова сигурна победата му.

# 36 966
По принцип е важно и за коя партия ще гласуваме сега де,не само за президент

# 36 967

Аз сепуко очаквам само от Радев, ако изгуби. Този човек е толкова убеден в своята победа, че не знам как ще го преживее, ако не бъде преизбран.

# 36 968
Скрит текст:
Аз сепуко очаквам само от Радев, ако изгуби. Този човек е толкова убеден в своята победа, че не знам как ще го преживее, ако не бъде преизбран.
Болезнено амбициозен.

# 36 969
Също тъй световните пазари са виновати, задето радевите министри на околната среда и транспорта допуснаха екокатастрофата с турския кораб.

Специално за кораба, настоящия министър съвсем официално по телевизията обяви, че са виновни предишните управляващи

# 36 970
  • София
Скрит текст:
ДПС ще издигнат свой, партиен кандидат, но ще кажат името в последния момент с цел да бъде предпазен от "жълти средства, които ще очернят представителя".
Защо така всички се страхуват да не излезе нещо за кандидата?! 
А защо никой не носи отговорност за публикуване на хейт?!
полк Димитър Димитров и Фелиз Хюсменова.кандидати на ДПС.Никога няма да мога да си обясня с какво ДПС привлича офицер
и от БА , и що за предатели са те, а този е бил и разузнавач
Полковник няма, намерих генерал-майор завършил ВНВУ „Васил Левски“ с разузнавателен профил.

Военните явно са предпочитани заради талибаните. Blush

Тъпо е на президентски избори да се пречупват нещата през партийна призма, а на парламентарни обратно - през личности.
Нали на първите се избира личност, която ще е надпартийна, която да представлява държавата пред света, преди всичко.
Полковник е, лично той го пусна в профила си!

# 36 971
Разбира се, разбира се - международното положение е виновно, задето баба Пена от Горно Нанадолнище купуваше олиото по 2 лв и нещо по "бойково време", а по "радево време" го  купува по 3, та и по 4 лв и нещо. Simple Smile /а по колко ли ще го купува след нова година? /
Идеята не е ли не да падат цените, а да растат доходите, за да може стандартите на живот между нас и ЕС да се изравни и огромната разлика да се стопи?
И да, поскъпване на тока има в цяла Европа, с тази разлика, че на Запад могат да го посрещнат по-безпроблемно именно заради по-високия им стандарт.
https://www.energylive.cloud/

# 36 972
  • Разпиляна във въображението
То и бившият шеф на МА каза, че с години имат проблеми

По отношение на кризи, свързани с технически средства за спасителни операции, сме доста назад. Законовата база е меко казано неадекватна, а когато това е така, имате неадекватни хаотични действия - вече бивш изпълнителен директор на „Морска администрация“ кап. Живко Петров в предаването.

Предполагам, че точно служебните министри от пет месеца са виновни за това Simple Smile

# 36 973
Vapor. Ако се стигне до балотаж Радев-Панов Радев ще загуби.
Христо Иванов ще е започнал съдебната реформа с освобождаването на Панов от ВСС, ГЕРБ ще загубят целта си в лицето на Радев и още такива мааалки екстри.

Ще видим - има надежда за one shot - two kills

@Никола Тесла. На балотаж без кандидат подкрепен от ГЕРБ, гласоподавателите им ще гласуват против Радев. Не знам дали има човек който да се съмнява в това...

Да. Аз също ще гласувам за Панов.

# 36 974

Е какво толкова ще стане. Ще го преживее. Както навремето Петър Стоянов е преживял изненадващата си загуба от третият в предварителните прогнози Първанов. Ще напусне с чест и достойнство президентството, и ще бъде запомнем като един от най одобряваните в обществото президенти, какъвто е бил е Петър Стоянов между другото. Няма да прави някакви драми при сценарий на изненадваща загуба защото ще бъде изпратен с уважение и аплодисменти за президентството си включително и от части от обществото които няма да са гласували за него а за кандидата който го е победил.

Общи условия

Активация на акаунт