Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 908 948
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 38 130
  • София

@Chass (умалително на Lachesis, защото си ми безкрайно симпатична), ти много често ни повтаряше, че по никакъв начин не зависиш от положението в България.
Не се притеснявай излишно. Не е полезно.
Ние ще му мислим 🙃
Спокойно.
И в САЩ вече не става, в Европа също.
Не знам, не знам.

# 38 131
  • Разпиляна във въображението
Т.е. пак ще се изкриви статистиката, защото са преброени хора живеещи в чужбина.

# 38 132
Тия па баш сега правят статистика. Да се влачат разни хора по домовете и да ти броят имуществото. Някак си не беше подходящо.

# 38 133
Тия па баш сега правят статистика. Да се влачат разни хора по домовете и да ти броят имуществото. Някак си не беше подходящо.
Нали това преброяване ще определи приемането на мажоритен вот занапред.

# 38 134
  • Буркина Фасо
Цитат на: ]
[[color=#ff0000
живеещите в чужбина не могат да се преброят.[/color]
Не е съвсем така, както някои от вас са преброили лели, баби и др, така и някои са си преброили децата и внуците, които са чужбина.
тези са временно пребиваващи. живеещите са трайно пребиваващи.
нямаше ли изискване  за последните 4 или 6 мес. да са живяли в БГ.

# 38 135
Не едно и две неща зависят от преброяването. Защо им е изобщо на хора, които живеят в чужбина да се водят и тук? Те се преброяват там. Избирателната активност най-малко пак ще е изкривена.

# 38 136
Тъпото е че една "ревизия" на населението не можаха да направят като хората. Македонците се преброиха за една седмица, ние...цял месец и само 82%.
Даже не знам как са разбрали че са 82.

# 38 137
Тъпото е че една "ревизия" на населението не можаха да направят като хората. Македонците се преброиха за една седмица, ние...цял месец и само 82%.
Според теб как ромейската част от обществото да се преброи? То това не подлежи на нищо.

# 38 138
  • София
Не едно и две неща зависят от преброяването. Защо им е изобщо на хора, които живеят в чужбина да се водят и тук? Те се преброяват там. Избирателната активност най-малко пак ще е изкривена.
Много пъти се обясни. Хората в чужбина не се преброяват. Преброяват се само тези, които в този момент са налични на определеното място.

# 38 139
То може да е обяснено, но има мнение, че някои са преброили хората си в чужбина.

# 38 140
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Според теб как ромейската част от обществото да се преброи? То това не подлежи на нищо.

Трима полицаи и един преброител, обикалят от къща на къща. За една седмица, да са ги преброили

# 38 141
Който иска да чуе М Лалов, да си пусне БТВ. Сега започна

# 38 142
Ицо Хазарта ще бъде водач на листа в 25 МИР на ПП.Обавил го е във ФБ. Евала!
Не, че не го харесвам, ама го харесвам точно, като Слави - певец си е и такъв трябва да си остане.

Скрит текст:
Здравейте,приятели! Бих искал да споделя с вас нещо важно и ще се радвам, ако го прочетете.
Преди няколко седмици получих едно телефонно обаждане. Беше от Кирил Петков, който ме помоли да се срещнем в изследователския център, където той работи. Срещата ни продължи два часа, в които този човек с най-обикновени думи ми разказа кой е, какво е правил досега и какво възнамерява да направи занапред. Познавам доста български политици и честно казано – бях изненадан. Изненадан както от начина, по който този човек разсъждава, така и от факта, че за първи път виждам подобна личност в българския политически живот.
Мога да разкажа доста от нещата, които си казахме с Кирил и със сигурност скоро ще го направя. Но сега по – важното е друго.
Имам хубав живот. Имам невероятна жена и три прекрасни дъщери. От доста време изкарвам добри пари от бизнеса си. Песните на ЪПСУРТ от години ги знае наизуст половин България. Соловият албум, който издадох през 2019 е най – продаваният албум в страната през последните десет години. Имам вече над 2000 концерта и участия в България и в други европейски страни. Рекламни договори, участия в успешни телевизионни проекти и какво ли още не.
Всичко това, което изброих, го дължа на страната ми. На българския език, на българите, които купуват билети за концертите на ЪПСУРТ и за моите. На хората, които купуват нашите албуми. Истината е такава – ако не е България, аз съм никой.
Много често в последните години си казвам – добре бе, правиш песни. Понякога дори стават хубави. Даваш интервюта, пишеш статии и статуси, хората ги харесват и ти се радват. Изкарваш пари, гледаш си кефа и си живееш живота. Да, ама в България има много неща, които не ти харесват. Променяш ли нещо с тия песни, с тия интервюта и статии?
Нищо не променяш.
Изпитвам истински ужас от мисълта, че един ден ще се обърна назад и ще видя как никога не съм посмял да рискувам своя хубав живот в името на нещо по – голямо и важно. Никога не се опитах да помогна на страната, която ми даде всичко, а аз не ѝ дадох нищо. Седя и си казвам – не се занимавай с идиоти. Да, но идиотите нямат нищо против да се занимават с мен. С децата ми, с близките ми, с приятелите ми. С хората, заради които ме има мен.
Проверих доста обстойно кой е Кирил Петков, както и какво е свършил за четирите месеца, докато беше служебен министър. Разговарях доста пъти с него и с Асен Василев. Проведох много дълъг разговор с един техен съмишленик – професор и истински успял човек, невероятно интелигентен и международно признат учен.
Мислих много, посъветвах се с близките ми, както и с други хора, на които държа и вярвам, и взех решение.
Кандидатирам се за народен представител в 47 – то Народно събрание. Ще бъда водач на листата на „Продължаваме промяната“ в 25 МИР – София. Надявам се и вярвам, че ще ме подкрепите.
Благодаря за вниманието!

# 38 143
Харесва ми водачът на листата на ПППП в Плевен - Иван Христанов. И аз го прочетох преди малко на страницата на Хазарта. Той излиза от време на време със собствени позиции, социално активен е. Ще видим.

# 38 144
Аз не го харесвам отдавна и помня как се омаза с оправдания, когато пя за Герб на кметските. Не, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт