Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 903 469
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 38 250
  • София
От гореизброените от Роузи, Хазарта ми е най-малко странен Simple Smile

# 38 251

А това за куфара явно не си го разбрала
Защо реши, че не съм го разбрала?

# 38 252
Да, поредния, който уж не е такъв.

# 38 253
  • София
Време е да се погрижи за децата си, нали утре ще пораснат, а е хубаво да направи нЕкой лев и нЕкоя връзка. Хич не им вярвам на всичките - ни в почтеност, ни в нищо. За кокала и баницата е надпреварата.

# 38 254
  • Варна
Въпреки текстовете, Хазарта не е посредствена личност. Имаше и сериозни позиции. Има и ценностна система.
 Карадая и Борисов не са еманация на бг селянин, а на корумпирани селяндури.

# 38 255
  • София
Направо не знам що се мъчиш, Анди, всички те дразнят Joy

# 38 256
Това да не признаваш ел. подпис ...
На хартиена разпечатка. Joy То така ако ставаше и аз може да се сдобия с документ електронно разписан от ХИ в който примерно слага ББ начело на листата на ДБ

# 38 257
  • Варна
Йоло Денев- номер едно в листата.
Усмихна ми деня.😁

# 38 258
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

А това за куфара явно не си го разбрала
Защо реши, че не съм го разбрала?

Ами няма се предвид това, което ти твърдиш,
че пеят

Изпозлват се литературни стилистични фигури и тропи, които явно не схващаш-
метафори, клишета, реторични фигури и т.н.

На хартиена разпечатка. Joy То така ако ставаше и аз може да се сдобия с документ електронно разписан от ХИ в който примерно слага ББ начело на листата на ДБ

И как да им депозират документите, които са подписани електронно, освен по ел. поща, но те май и такива не приемат

# 38 259
Не видях дали вчера някой е публикувал това:

https://news.lex.bg/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82%d … l-OZvL0JHtkguPb6k

Канадският документ, прикачен в статията ясно и категорично показва, че конституцията ни е била съзнателно погазена при назначаването на КП за служебен министър.

# 38 260
  • Разпиляна във въображението

И как да им депозират документите, които са подписани електронно, освен по ел. поща, но те май и такива не приемат

Да ги бяха разписали на ръка + печат.

# 38 261
Когато се разписват дистанционно, позлват ел подпис, а те само са ги разпечатали

Иван Бакалов във фейсбуук по "казуса" на Кирил Петков

"Един от основните козове срещу новата партия на промяната е, че Кирил Петков "излъгал" за своето канадско гражданство и подал декларация с невярно съдържание.
Така го интерпретират всички медии на Пеевски и всички глашатаи на ГЕРБ, а и на други партии, които се усещат, че им дърпат килимчето под краката.
Петков е подал молба за отказ от канадско гражданство, нотариално заверена, след която не може да има връщане назад. Тоест - няма как канадските власти да му откажат. След това е назначен като служебен министър. Сега Конституционният съд може да реши, че Петков е имал канадско гражданство докато е бил министър, защото още няма пристигнал документ от Канада към онзи момент. Така или иначе, отказът му от гражданство е приет. Вече не е канадски гражданин, независимо от кой момент.
 Разбира се, ще има гигантски шум в големите медии, които все още обслужват Борисов, за гражданството на Петков.
Конституционният съд може да реши, че има нарушение и човек с двойно гражданство е бил министър.
Но няма кой съд да реши, че има престъпление от страна на Петков. Интерпретацията, че е излъгал е пропаганден фишек. Петков се отказва от гражданството си и смята това за окончателно. И декларира, че се е отказал. Дали българските власти, Конституционен съд, ще смятат от момента на отказа или от момента на канадското решение за прекратяване на гражданството, и дали има нарушение, предстои да видим. Но засега медии и политици го обявяват гръмко за престъпление. Което само амбицира отвратените от управлението на Борисов и от цялата камарила от партии да гласуват за Петков."

# 38 262
  • София
Eе-е Конституция голяма работа, някои даже казват, че ще гласуват за КП точно заради това, той е млад и симпатичен,  владее езици, не се съобразява с тази остаряла Конституция
Въпросът е - които мислят че е остаряла, да кажат от кои членове се отказват, например
Чл. 6.
(1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
(2) Всички граждани са равни пред закона...
Чл. 11.
(1) Политическият живот в Република България се основава върху принципа на политическия плурализъм.
(2) Нито една политическа партия или идеология не може да се обявява или утвърждава за държавна.

https://www.parliament.bg/bg/const
Да ги махаме, да връщаме Живковата конституция.

# 38 263
Ти кажи кои се спазват

# 38 264
  • София
Чл. 11 се спазва Simple Smile
щом можем да "лаем"/пишем във форума и никой не е в затвор, лагер...

Общи условия

Активация на акаунт