Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 903 384
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 38 310
Tays, Rosita - благодаря ви.

Последно питане имам. Интересно ми е това, което пишете.

Rosita написа, че допуска, че има евентуален умисъл. Но в скрития текст на tays за евентуален умисъл пише това:

“При евентуалния умисъл (dolus eventualis) деецът е съзнавал общественовредния характер на своето поведение, както и е предвиждал настъпването на вредоносния резултат, но не е желал този резултат, но го е допуснал, т.е. съгласил се е с него. С други думи при евентуалния умисъл деецът не е направил нищо, за да предотврати настъпването на вредоносния резултат.”

Ако КП дълбоко в себе си е вярвал, че този отказ е достатъчен или поне докаже, че е вярвал това (без значение какво е вярвал в действителност), то той не отговаря на подчертаното. Съмнявам се адовкатите му да са “от кол и въже” и да не знаят как да бутнат подобно обвинение. Дори се чудя дали прокуратурата би се занимавала да го преследва наказателно, защото ми се струва, че шансът за осъдителна присъда граничи с 0.

# 38 311
Скрит текст:
педофил ли е Баце след като се занимава с 20 + нагоре по-млади жени.
Прекалявате вече, ББ е на 62, ако се занимава, както казваш ти с жени по- млади от него с 20 години, дори 30 да са, дори и 40, това не го прави педофил. Жените са пълнолетни все пак.
И мен ме дразни в 1999 страници да се обсъжда САМО КП,  като основен проблем в държавата.
Скрит текст:
За БМБ -когато,  беше писал онези СМС  на Сесил Каратанчева , тя беше на  16г. Мис дупе-от Барселона  може и да е нямала 20г, когато е била с него. И се забравят всичките му ало Ваньо-когато беше набирал ЕГНто   на Ваньо Танов по телефона, Записите  в които, се молеше да стане п...л, че били много умни. Всичките останали му записи. Значи може да разнищвате един човек и присъди да му слагате, а за БМБ-нищо. Като е на 62 и е стар, да си гледа внуците, а не да плюе и да сее злоба всеки ден от телевизора. Аман  от двойните аршини. И от изтриването на мнения  в , които се споменава лицето БМБ

Права сте. Но в крайна сметка всички други са ясни, а ПП е новият проект на политическата маса.
Нормално е да се дискутира най-много в момента.

# 38 312
Скрит текст:

Rosita написа, че допуска, че има евентуален умисъл. Но в скрития текст на tays за евентуален умисъл пише това:

“При евентуалния умисъл (dolus eventualis) деецът е съзнавал общественовредния характер на своето поведение, както и е предвиждал настъпването на вредоносния резултат, но не е желал този резултат, но го е допуснал, т.е. съгласил се е с него. С други думи при евентуалния умисъл деецът не е направил нищо, за да предотврати настъпването на вредоносния резултат.”
Ако КП дълбоко в себе си е вярвал, че този отказ е достатъчен или поне докаже, че е вярвал това (без значение какво е вярвал в действителност), то той не отговаря на подчертаното. Съмнявам се адовкатите му да са “от кол и въже” и да не знаят как да бутнат подобно обвинение. Дори се чудя дали прокуратурата би се занимавала да го преследва наказателно, защото ми се струва, че шансът за осъдителна присъда граничи с 0.

Как ще докаже липса на умисъл, след като на първа страница на канадските имиграционни служби много ясно е описан процесът! на отказ от канадско гражданство, в т.ч. и времевите изисквания?

# 38 313
Е как така не отпада автоматично. В смисъл, че могат да ти откажат или ти да размислиш?

Едва ли можеш да си оттеглиш документите и айде, ни лук ял, ни лук мирисал
Ами да, могат да му откажат, ако например не си е платил данъците, водите се издирван от тяхната полиция или има други неуредени въпроси и висящи дела например.
Хайде да не го правим на толкова наивен, че видиш ли той вервал! Аз например вервам, че съм балерина, ама не съм.
Ще гризне дървото и още как. Г-жата Моасе и тя май е вервала, че подписва вярна декларация. Тези хора много верващи нещо се оказаха.То и един Цар така ни казваше от екрана - вейрвайте ми, ще ви оправя за 800 дни и ни оправи човека и дори продължава да ни оправя.

# 38 314
Обсъжда се КП защото постоянно повдигате въпроса и спорите излишно,, след като и документ вече има и всичко.

Освен това на всички ви е ясно какво и защо е направил, така че няма нужда от извъртаници като неговите. Бас държа, че тука няма човек, който да си мисли, че като си подадеш документите за нещо и край, свършил си работата.

# 38 315
Е тогава и ББ, и Пеевски, и всеки друг ще е невинен, щото в сърцето си ще да са вярвали безрезервно в правотата си! Става много смешно вече с тоя КП. Поведението му е недостойно, пък който желае, да си гласува за сини очи.

# 38 316

Скрит текст:

[/spoiler]

Нека оставим адвокатите му да се справят, няма да им изкарваме хонорарите.
Хоуп, доста е сложно . Тук са само теоретичните постановки, и то - сбито. Има много обилна практика на Върховния съд, не можем тук да го спасяваме във форума.
Да се опрравя.
За мен е действал съвсем съзнателно. Очаквал е никой да не разбере.
За жалост, ИТН " го обадиха".

# 38 317
Е тогава и ББ, и Пеевски, и всеки друг ще е невинен, щото в сърцето си ще да са вярвали безрезервно в правотата си! Става много смешно вече с тоя КП. Поведението му е недостойно, пък който желае, да си гласува за сини очи.

Така е, да. То самите канадски служби ще бъдат дълбоко обидени, ако ги обвинят в неяснота в обясняването на процедурата по отказ от канадско гражданство, както на техния сайт, така и от техни служители, на които това им е работата все пак, ако лицето подава документите си лично на гише в посолството или в страната.

# 38 318
Явно много е искал да стане министър и е решил, че ще му се размине подаването на фалшива декларация, както вероятно и ще стане. У нас не е позорно да си тарикат.

Цялата история е доста противна, при тия заявки за почтеност и ала-бала още на старта, а най-противното е ,че продължава и продължава да наглее.

# 38 319
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не е виновен, тъй като не е навредил на никого и нищо

# 38 320
Наистина не разбирам защо продължавате.

# 38 321
Обсъжда се КП защото постоянно повдигате въпроса и спорите излишно,, след като и документ вече има и всичко.

Освен това на всички ви е ясно какво и защо е направил, така че няма нужда от извъртаници като неговите. Бас държа, че тука няма човек, който да си мисли, че като си подадеш документите за нещо и край, свършил си работата.
Аз му вярвам, защото няма как 6 месеца предварително да се откаже от канадско гражданство. Аз също бих постъпила точно, като него. Направил е всичко, както трябва.

# 38 322
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
По- малко виновен, от този дето си хвърля фаса на улицата. И който също подлежи на глоба в размер не малък

# 38 323
Наистина не разбирам защо продължавате.
А се сещам за една приказка за Матросов на амбразурата! Stuck Out Tongue Winking Eye
И който също подлежи на глоба в размер не малък
И аз всеки божи ден нарушавам ЗДвП, но като ме хванат, не споря и не убеждавам никого, че съм бил убеден, че не нарушавам закон. Просто си нося последствията с 30% отстъпка в едноседмичен срок.

# 38 324
Не е виновен, тъй като не е навредил на никого и нищо

Само е нарушил Конституцията, нищо работа!
Роузи, имаш невероятен стремеж да обличаш лоши неща в благовидни одежди. Като с "п....и" на Ицо Хазарта. На вулгаризмите веднага метна като тога синекдохата. Верно че звучи къде по-добре. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт