Образователен Говорилник - 15-та следизборна

• 22 055
  • 789
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Голям смях с вас Joy JoyJoy

Помагате ми да приема реалността по-леко.

Аз не съм се надявала да спечели някой, който да знае какво ще прави или да има някакви идеи.... Ама да спечели човек, който не знае защо се е кандидатирал...наистина се изненадах.

Уж умният човек не св изненадвал на нищо...ей, не поумнях в тоя живот. Проста ще си остана и само един ще ме разбира, щото и той нали е прост...

# 91
Лейка, взе ми думите от устата, и аз съм пацифист!
Точно това исках да напиша.
Това е определящо за мен.

Любимият ми писател, най-любимият, е Ерих Мария Ремарк.

# 92
Не си прав, Мецане. От мъж, който не умее да козирува и да понася семейното бреме безмълвно, съпруг не става.
А с пацифизъм щерки не се отглеждат. За момчетата се изисква ефрейторски опит.
Санака, бъркаш. Северна Корея.
Амели, един мъж трябва да е изпълнителен и да не се пише много умен пред жена си.

# 93
  • софия
Стига с тая казарма, без готиния министър си губи чара.

Ти нали разбра, че гласът му е невалиден?!
Гласувал машинно, но с била карта!

Ох, аз съм пацифист. Мразя казарма. След малко ще разкажа една преживелица с малкия в УК.
с глас ме размся с тая карта.
Освен това, аз вчера разбрах, че не се казвало ВМРО а, МВРО...

ох, народното творчество е толкова ценно....
Чакам случката Simple Smile

# 94
Това го трия, защото тук за политика няма да говоря.
Ежко, как можа с тоя лаф за ефрейторите, и никога не съм го чувал...
Аз съм ефрейтор.

Почти ми прозвуча както като Касий Къхуун вдигнал наздравица и казал - Америка за американците! По дяволите всички чужденци и особено проклетите ирландци - като умишлено залитнал и блъснал Морис Джералд, който разлял част от чашата си върху ризата си. Извадил кърпа и започнал да се бърше. Хората си казали - ако преглътне това, трябва да го изритаме от кръчмата. Той се избърсал най - спокойно и казал:
Аз съм ирландец.
Дори да беше ударил шамар на Къхуун, казва авторът, не би могъл по-ясно да покаже, че приема предизвикателството.

И аз сега какво да кажа -
Аз съм ефрейтор Joy

Което е вярно, но не отправям никакво предизвикателство, само майтап да става Kissing Heart

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 17:53 от Татко Мецан

# 95
  • София
Може да се поспори по въпроса - без да съм гласувала за Слави - дали сътворява само чалга. Ако го сравниш с Баце - създал е доста успешен бизнес всъщност, преди да пристъпи към политиката, не е бил (не)безизвестна мутра/бодигард.

Ох, Мецане, цар си да напишеш нещо и после да го изтриеш, така че репликите на хората след теб да увиснат несвързано...Joy
Ок - като в семейството - за политика и религия да не говорим /и за Ковид, установих напоследък/.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 17:56 от Olive

# 96
  • софия
о, аз от 12 годишна плувам в политически разговори и съм се научила да не коментирам политика на никакво ниво с приятели. Ама на никакво. И тук си плямпам, дано не ме взимате насериозно ...

# 97
  • София
За здрасти изписахме 14% от темата Joy

Ох, кефите ме ужасно много. Моят мъж сега като ме слуша - умен ли е или е глупав?

# 98
За здрасти изписахме 14% от темата Joy

Ох, кефите ме ужасно много. Моят мъж сега като ме слуша - умен ли е или е глупав?
Мъдър

# 99
Олив, не е вярно, много рядко го правя, почти никога, а и репликата ти не е увиснала във въздуха, казваш си мнението и то си стои, какво толкова? Не се редактирах заради теб

За да видиш, че не ме е страх, сега ще ти кажа - между Слави и Баце без колебание бих избрал Баце и сега коментирай, колкото искаш, цитирай, колкото искаш, обещавам, че нито ще трия, нито ще редактирам този пост.

# 100
  • София
Между Слави и Баце аз ще постъпя като Андариел - няма да гласувам.

# 101
Бива феминизъм, бива, ама заради него да искаш да гласуваш само за Корнелия или Мая.... Joy

# 102
  • София
Не бе - тя е фенка на агента Simple Smile

# 103
  • София
Бива феминизъм, бива, ама заради него да искаш да гласуваш само за Корнелия или Мая.... Joy
Това е другата алтернатива, на която бих казала "пас". Абе и други има, всъщност. Joy
Фенка не съм на никой, но досега винаги успявам да си намеря някой, който най-малко да не ми харесва. Laughing

# 104
  • в страната на чудесата
Амели,
Скрит текст:
Лиза пита:
“Would you like to see a real soldier”?
Той ужасен
Oh no, soldiers kill people to steal their money
Тя пред нервна криза:
Hm, probably that is what Bulgarian soldiers do
Той:
Oh no, in Bulgaria, we do not have an army...

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 22:05 от Leika_moja

Общи условия

Активация на акаунт