Образователен Говорилник - 15-та следизборна

• 22 118
  • 789
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Red, моят младеж се сети за Делфт в началото на януари тази година. Все ми се вярва, че от останалите 2000 кандидата за неговата специалност е имало поне 1900, които реално са се готвили за изпита. И поне 500 таланта по математика Simple Smile. Все пак, там конкуренцията е цяла Европа, не само ние  срещу холандчетата.

# 496
Ежко, по българските критерии ти си страшен пич с тези неща, които си постигнал. Нърд си по американските.
Всеки да си избере кои критерии му харесват😆😂😃

# 497
  • София
Ежко, по българските критерии ти си страшен пич с тези неща, които си постигнал. Нърд си по американските.
Ми да - и с тия мотори, с които се размотава насам-натам! Мне, не е нърд Joy. Мецан по ми мяза на нърд 🤔.

Нотарис със сигурност не е 🥰🍷.

# 498
Виж сега, много си си добре, не ме разбирай погрешно. Повече от добре си!!!

Но ко още - ами близо 1600 САТ, над 750 GMAT, и най-вече и като цяло - нърдовски качества - а ти ми даваш основно СиВи-то си. Как да преценя от него. Ами, ако си го направил на юнашки софт скилс 😁?

Да ти приличам на човек със софт скилс? 😁

Няма човек, дето да е бил в СС (компютинг енд комуникейшънс) офиса в АУБГ, който да не е нърд по всякакви критерии. Особено ако е ял на връщане от работа и банички от производител (излизат от фурната в 3 сутринта)

Ми да - и с тия мотори, с които се размотава насам-натам! Мне, не е нърд Joy.
Епа точно моторджиите от старата генерация сме еталони за нърдове.
Мецан е поет -  не става за нърд.

# 499
  • София
Добре, айде - нърд си Hug!

За поетите и нърдовете обаче не съм съгласна. Не си прав, седнал си Grinning

# 500
Ашче, хич няма да ти се разсърдя, щото си права.

И действително тук само за Нотарис може да се каже със сигурност, че не е нърд😂 А, мисля, че и за Санака също.
А да станеш юрист трябва яко учене... ама тези двамата са успели, без да са били и без да са станали нърдове😂😃😆😀

# 501
  • София
Не, бе - как, Санака си е нърд Neutral Face

# 502
  • в страната на чудесата
Ама нърд да не е станало комплимент? Някакво съревнование усещам тука.
Да ме прощавате, ама истинските нърдове са в дарк уеба Simple Smile Simple Smile плюс това не са толко формално образовани баш в това си занимание.
Wink
Ежко, ти си публична личност, душа Simple Smile все малко Софти имаш...
Какво пием тази вечер? Аз мерло от чифлик ливади, не бях пробвала.

От Колинс:
1. an unpopular or boring person, esp one lacking social skills
2. someone obsessed with something specified
(a computer nerd)
M-W:
: an unstylish, unattractive, or socially inept person
especially : one slavishly devoted to intellectual or academic pursuits
computer nerds
… single-minded math and science nerds …

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 21:41 от Leika_moja

# 503
Добре, айде - нърд си Hug!

За поетите и нърдовете обаче не съм съгласна. Не си прав, седнал си Grinning

Всъщност - лежа. Правя се на възглавница и не мърдам, за да не прекъсна съня на кученцето...

Да добавя криденчълз: играл на dungeons and dragons, имал акаунт за IRC преди същото да има графичен интерфейс, ползвал електронна поща преди да се роди интернет, знаещ какво е Gopher, програмирал с перфоленти и перфокарти ...

Ама нърд да не е станало комплимент? Някакво съревнование усещам тука.
Да ме прощавате, ама истинските нърдове са в дарк уеба Simple Smile Simple Smile плюс това не са толко формално образовани баш в това си занимание.
Dark web са поузъри и новобранци. Да видя ИТ образование някъде в резюмето ми? Не, не е комплимент. Затова ми ляха куршум като малкия влезе в СМГ...

ПС юрист нърд нема
ППС Амелито е творческа натура. Най-много да изхипарее, ама нърдстване не я заплашва.

# 504
  • София
Аз не трябва да пия, защото не мога да спя, ако пия. Днес се опитах да си купя хартиена книга - е, не успях.

Лейка, споко - и ти си нърд.

И Амели ми е нърд по форумна аура (под сурдинка). Много, много нърд.

# 505
Абсурд! Амели и нърд - изключено. И Лейка не е.

Нито пък Ежко има софт скилс, както сам си казва, справка - предишните теми, ама не от преди месец, когато станахме наистина много близка общност и вече не можем един без друг, ами от преди година и по-назад. Аз пък в това отношение съм още по-зле, много съм по-зле от Ежко.
И всъщност наистина няма лошо да си нърд де,  по нашите разбирания всъщност. И съм съгласен с всичките последни постове на Ежко.

# 506
  • софия
Аз не трябва да пия, защото не мога да спя, ако пия. Днес се опитах да си купя хартиена книга - е, не успях.

ама как ме разсмя :*

аз съм к'вот кажете, няма проблем, достатъчно ми е, че се събираме и сме си компания...

Тинки и Шарки, утре ли е заветния ден, не разбрах точно?
Ще стъискам палци да дойдете утре с нетърпение да се похвалите!

Като чета премеждията и притесненията на Тинки, и на мен ми се струва, че ще е по-скоро положителен завършека на кандидатстването.

Лейче, наздраве! да ти е сладко Simple Smile

абе хора, Миленита и Бърди, къде са? Никакви ги няма напоследък Sad

# 507
  • в страната на чудесата
Дайте да уточним определенията.
Аз не съм нърд Simple Smile
Нито пък Санака е.
Амели и нърд? Абсурд!

# 508
  • София
Дайте да уточним определенията.
Аз не съм нърд Simple Smile
Нито пък Санака е.
Амели и нърд? Абсурд!

Това е, защото нямате очила и брекети 😂😂😂

# 509
  • София

ама как ме разсмя :*
ама как те накарах да пишеш Grinning. Нищо де - ти си си ми нърди, но не мога да го обясня. Може би, ако се вгледа човек в аватара, би разбрал.

Бърди и М-та сигурно се пазят между двете ваксини 🤔

Общи условия

Активация на акаунт