Образователен Говорилник - 15-та следизборна

• 22 111
  • 789
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Yessss!!!!! HeartHeartHeart Юхууууу, браво, браво, браво!!! Много късмет, да има сили да завърши и много да се кефи там! Heart Eyes

# 526
  • в страната на чудесата
Браво, Тинки!
Да е успешна и късметлийка, и да срещне ценни приятелства там!

# 527
  • София
Честитоооооо!!! Heart

# 528
  • София
Аз не се хваля Simple Smile, освен да се поздравя за собствените си прогнозни способности: ранк 1187, прогнозирах 1200.

Тинки, поздравления на девойката!

# 529
  • София
Честито! Много хубави новини!

# 530
  • София
Честито, Тинки! Да е много щастлива там Simple Smile

Шарки, явно наистина не е било вашето. Ще се повторя, но ще стане най-доброто за децата в крайна сметка. А и както пеят Рамщайн "Amerika ist wunderbar" Simple Smile

# 531
  • София
Шарки, нищо, а и настина, макар и малко далеч, САЩ вероятно много ще му хареса. Сега да оправят и ситуацията с короната и всичко е 6. Поздравления и много късмет!

Скрит текст:
А кой е университетът, че като гугълна "най-стар инженерен университет САЩ", нещо не ми се получава търсенето.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 07:50 от Аш

# 532
  • В офиса
Шарки, вие си искахте в Щатите. Единствено няма да са голяма българска агитка там, както ще са в Делфт. До тук всичко според както са искали.

# 533
  • в страната на чудесата
За Тинки от Уоруик:
“Добро утро! Моите поздравления на Тинкърбел. Много се радвам и вълнувам от успехите на всяко семегейско умно шеметче 🙂 много късмет на детенце! 🍀”

# 534
Втори дух в темата. 😂

Честито, Тинки! Много успехи на девойката! Да следва мечтите си и да бъде здрава! Flowers Hibiscus

# 535
И добре правиш! На хаирлия да е.
Почвайте веднага да търсите квартира. Имат и нещо като частни общежития, но в  стаите няма кухня.
Трябва ви и сгъваемо на четири колело. Най-добре Dahon. Купете от тук, там струват ръка и крак. Гледайте да е втора ръка - здраво, но да изглежда поочукано. И вземете наистина много здрави верига и катинар за колело. Не вземайте декатлонско.

# 536
Браво на децата - и на Тинки, и на Шарки! В едни такива трудни и непредвидими времена децата са герои. И родителите покрай тях.
Тинки, да знаеш, че в Холандия много се крадат колела. Вземете по-стари модели, които са не особено привлекателни Smiley

# 537
Честито Тинки. ПОздравления за дъщеря ти. Да се наслаждава на времето там и да изгражда конекшънс ( оказват се много важни за след това).

Шарки, доколкото си спомням целта беше САЩ, така че той целта си е постигнал. Дано да е щастлив там, мисля, че отива на подходящата възраст. Не, че после не решават да се върнат

# 538
Честито на приетите! Някак много трепетно ми стана и аз не знам защо Simple Smile може би защото дъщеря ми продължава да иска да стане сладкар и да ме лиши от подобен тип вълнения Joy
Гадамер,в смолата за малки или за големи си записа щерката? Аз заглеждам тази за малчовци и се чудя ще ми позволят ли да запиша малката месец преди да е станала на 9?

# 539
Честито на приетите! Някак много трепетно ми стана и аз не знам защо Simple Smile може би защото дъщеря ми продължава да иска да стане сладкар и да ме лиши от подобен тип вълнения Joy
Гадамер,в смолата за малки или за големи си записа щерката? Аз заглеждам тази за малчовци и се чудя ще ми позволят ли да запиша малката месец преди да е станала на 9?

Чакай, бе, Голдева - детето ти могат да го приемат в Le Cordon Bleu в Лондон.... И после звезди Мишлен... Гледай положително на едно такова искане. Ей го моят, иска да стане ел.инженер и готвач. Joy

Общи условия

Активация на акаунт