Какво направих днес за себе си? - 11

• 53 621
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
От Лидл на лакрицова пръчка. Лакрица не можах да го харесам . Та си имам 5 пръчки и половина. Сладоледа е нещо като сорбе .
Замислям да си забъркам подобен тези дни.

# 586
  • Mediterraneo
След работа си оправих къщата, заведох децата малко на шопинг и си почивам. Утре ще ходим на аквапарк.

# 587
Старая се да не се притеснявам за глупости. Продължавам да поставям здравето си на преден план и гледам да си почива повече.

# 588
Оправях си документи, договори, изследвания и всякакви листчета и бележки. Подредих ги и изхвърлих една камара листчета. Сега поне знам, когато ми потрябва даден документ, къде е точно.

# 589
Гримирах се много хубаво и отидох на вечеря с колеги. Беше много задушевно.

# 590
  • Марс
Боядисах си спалнята Simple Smile

# 591
Пих бира с приятелка, която 1 година не бях виждала

# 592
  • София
Станах рано, сготвих, заредих пералня и излезнах на разходка преди работа. Много е хубаво сутрин рано в парка и е още прохладно. За съжаление, не мога да го правя всеки ден - днес съм хоум офис и децата са при майка ми, иначе или съм в офиса или те са вкъщи и няма как да стане. Но се възползвах - 45 минути само за мен (е манджата ми позагоря във фурна Simple Smile.
Вчера изпозаписах де що има часове за другата седмица, когато съм отпуск - очен, зъболекар за децата, гинеколог и лазерна епилация за мен. Няма да е много почивка, но трябва да се свършат тези неща, та пак си го броя за мен.

# 593
1. Измих чиниите.
2. Избърсах си пода.
3. Изтупах си три килима върху проснатото на леля Верче пране, за да й е ясно да не си хвърля динените кори през прозореца.
4. Купих кисело мляко, хляб, прясно мляко, шоколад и т.н.
5. Усмихнах се на съседката Петя, прелюдия към това да я заговоря.

# 594
Малко почивка тези дни. Вчера чистих, прах, суших, после вечеряхме навън. Днес, ако не вали планирам разходка в гората, ако вали разходка в града и мола.

# 595
  • София
купих си нова памучна блуза за лятото.

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 17:44 от Мигла

# 596
  • Mediterraneo

Ей така цял ден

# 597
Тарталета, лоша си! И аз искам и дори съм свободна, но вали.

# 598
Нова доза уникални череши - този път още по- хубави.
И чудесна музика

# 599
Оцелях Joy
В работата е ад. Обаче аз съм от стара коза яре и не се давам лесно.

Общи условия

Активация на акаунт