Хайде покажете си спалните!

• 89 002
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
тук пробвай разни цветове ...

http://www.orgachim.bg/virtual/

# 166
Когато поръчвахме нашата спалня, съзнателно я направихме в светли цветове, защото няма много светлина в помещението. Сега, след като ремонтът почти приключи, трябва да се сложим ярки акценти - пердета, завивка, картини, за да "блесне" стаята.
Мисълта ми е, че няма голямо значение какъв ще е цвета на спалнята, след това с подходящите аксесоари, цвят на стените и т.н. може да се постигнат чудеса.  Hug

# 167
  • Някъде на път....
Честита Коледа на всички! Здраве и късмет!   bouquet

Скоро ще покажа и моята, надявам се до около седмица да е! Wink

# 168
Страхотна тема. Ние тази седмица започваме ремонт на спалнята и ще следя темата с интерес пък като свършиме ще снимам Grinning

# 169
  • София
Честита Нова Година на всички!  Simple Smile Добре, че ми попадна тази тема - видях, че някои потребителки вече ползват спалнята, която много ми хареса и ако има място, може да си я вземем. Спаска, Biby, , за модела Астра става дума. Моля, кажете дали сте доволни от спалните си? И откъде ги поръчахте - от Айко ли? Ние нямаме много място и този тип спални ми хареса заради това, че има местенце за прибиране на завивките...

# 170
Курдисвам се, за да крада идеи  Whistling

# 171
Запис и от мен ние почваме кухнята сега и докато стигнем до спалнята ще си открадвам по-нещо EmbarassedЗа сега е празна това са само стените http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2249232 малко тъмнички излязоха но интересни поне според мен

# 172
  • София
Честита Нова Година и от мен!

Много се радвам,че съществуват такива теми ,защото ми помагат в избора на мебелите и фирмите и най-вече спестяват много време в лутането и търсенето по магазините.
Ние тъкмо привършваме кухнята (ремонтът продължи около година #Cussing out)и вървим с ремонтите към коридора и спалнята.
Досега имахме спалня,която я прави мъжа ми.
Много е хубава,стабилна ,висока и е от истинско дърво,но сега мислим да се поглезим и да си купим истинска спалня-комплект,от масивно дърво.
Спряла съм се на тези модели:
и

Като май по ми харесва светлата.

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 16:22 от venistefani

# 173
Ей такава е, само цветът е малко по-различен  Wink

И ние сме със същата, но и гардеробът към нея.

# 174
# 175

Може ли да попитам защо вьв всяка тема пускаш по една емотикона. От последните ти 20 постинга 10 са  само с икони. Ако те мьрзи да пишеш -не пиши,друг е вьпроса ,ако искаш да си набавиш повече на брой мнения. ooooh!

# 176
Ама ти преследваш ли ме или какво вече отговорих на този въпрос.

# 177
Честита Нова Година на всички!  Simple Smile Добре, че ми попадна тази тема - видях, че някои потребителки вече ползват спалнята, която много ми хареса и ако има място, може да си я вземем. Спаска, Biby, , за модела Астра става дума. Моля, кажете дали сте доволни от спалните си? И откъде ги поръчахте - от Айко ли? Ние нямаме много място и този тип спални ми хареса заради това, че има местенце за прибиране на завивките...

Здрасти! Извинявай, но чак сега видях въпроса ти. Не бях "минавала" отдавна насам! Embarassed
Спалнята ми е вече на почти 6 години и нямам НИКАКВИ оплаквания. С чисто сърце мога да я препоръчам. Барабар с гардеробите и раклата.  Peace
Нашата я поръчах от един несъществуващ вече магазин на Стамболийски, но преди година от АЙКО взех и още един гардероб от серията в добавка. Няма разлика. Производител, до колкото разбрах, е русенска фирма.

# 178

Здрасти! Извинявай, но чак сега видях въпроса ти. Не бях "минавала" отдавна насам! Embarassed
Спалнята ми е вече на почти 6 години и нямам НИКАКВИ оплаквания. С чисто сърце мога да я препоръчам. Барабар с гардеробите и раклата.  Peace
Нашата я поръчах от един несъществуващ вече магазин на Стамболийски, но преди година от АЙКО взех и още един гардероб от серията в добавка. Няма разлика. Производител, до колкото разбрах, е русенска фирма.
Извинявам се, че и аз сега виждам въпроса  Embarassed
Нашата спалня е от 2год. Оплаквания нямам, напротив - много съм доволна.
Поръчахме я от Аико в цветове различни от мострата.
Производител е http://www.interior46.com/index.html?p=h&l=bg  Simple Smile

# 179
Ето ме и тук Wink

Общи условия

Активация на акаунт