🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 5 /06.04. - 20.04.2021/

• 29 117
  • 942
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
На Руслан Мъйнов ми прилича Милица.

# 271
  • София
И аз не я бях чувала. 😬

# 272
  • Вестерос
Попикавам се от смях винаги с Милица и Геро и този път се хилих много, с нетърпение ги чакам всеки път двамата.

# 273
  • Испания
И аз не я бях чувала. 😬

Е, ама Хилда се води музикант.

# 274
Аз Милица много я харесвам, не знам що сега не ме докосна нещо и не я приех като Витас. Няма значение, важното е че се харесва на повечето, журито и то я оцени.

# 275
  • through the wormhole
На Руслан Мъйнов ми прилича Милица.

И на мен, а и Мъйнов ги умее тези високи тонове. Joy

# 276
  • DE
Много моля сценаристите НЕ Е ЗАБАВНО ЗАЯЖДАНЕТО, не и по начина който го правите.
.

# 277
Тези, които сте гледали чужбинска версия, да питам, има ли такива "смешки" и там?

# 278
  • София
Гледах в движение досега. Къци ми се стори приличен, не добър, но ставаше. Вярно, че слушах с една слушалка в колата де, та може и да не съм чувала добре. Изненада ме за пореден път отвратителното отношение на Фънки. Мишето си беше Мишето, пеещо песен на Майли Сайръс. Пее страхотно, хубавка е, ама никаква харизма, да не кажа, че има отблъскващо излъчване. Фики отново се постара много, хареса ми. Поли беше изненадата за вечерта, най- доброто ѝ изпълнение дотук. Браво! Милица направо ми скри топката!

# 279
  • Испания
Тези, които сте гледали чужбинска версия, да питам, има ли такива "смешки" и там?

В руското - не много. Този сезон водещият се опитва да се позаяжда с журито, но е умерено.
Нямам търпение да гледам руския формат на запис и го гледам на живо. Дори си пускам да гледам на запис пак през седмицата.

В испанското завеждащ смешките е президентът на журито. Прави цели етюди, но е много забавен и много го харесвам. Знам го от други формати и го обожавам.

# 280
Толкова съм съгласна с Юлиан,много тъпо омазване всеки път.
Хареса ми Милица!

# 281
Ясно. Само у нас залитат към простащина.

Горкият Рафиии.

# 282
  • Sofia
Значии... предлагам водещите и журито да си бият камшика и да останат само участниците!
Да гласуваме?

# 283
Добре де, какво ще имитира Рафи? Ама това подигравка ли е? Горният Рафи!

# 284
За Нина не знам, обаче откакто я видях Милица и само Гру виждам. (Аз,проклетникът)

Общи условия

Активация на акаунт