Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 856
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Оо, ходила съм на събития на "Пощенска кутия...." във Варна и не бих пропуснала такава с Керем. И в meet да е, пак ще присъствам, но по - добре на живо. 🙏

# 271
Аз ще минавам да ви забърсвам, че ще има и такива, които ще сте се превърнали в течно състояние 😆😆

Бро, само да не дойде Ердем да те буди... 🤞

# 272
  • Пришълец
Пу, пу, да не са му уроки на Митето

# 273
To забърсване ще стигне ли, Налбантова? Ако текат само лиги по Керем, добре, ама ако се размекнем в негово присъствие с мопа ще трябва да ни обират от земята  Grinning
Редактирам се, ама я го вижте на аватара ми като гледа какво съм написала и как се подсмихва Laughing Laughing

# 274
Като гледам как започна да пишеш, то май самоъ при мисълта Керем да ти чете мръсотии и започнаха да ти омекнат пръстите.. Вярно, само със забърсванене няма да стане, пък и толкова много размекнали девойки, като финикийка ще съм, но за ваше добро по едно цветно хапче ще ви дам. Да ви държи "твърди" поне 😆😆😆

# 275
Като отворихте темата за "Пощенската кутия" отивам да си припомня видеото с Калин Врачански. Smiley

Още една акция има в Туитър за рипортването на този профил и видеото, което е публикувал.
https://www.instagram.com/p/CNXczTdFua1/

# 276
Тъй ами, като се гледам и аз колко грешки съм допуснала, моите мисли явно вече са при Керем и мръсните приказки и бързах да пиша, да не се разсейвам, налиии... Този път обаче успях да се поправя на време. Бро да издейства събитието по-бързо, че няма да издържим. Или да издейства да го привикаме в темата, ама той, горкия, за главата ще се хване ако прочете темите. Ханденцето не я мисля как би реагирала и тя.. Laughing
Kaто няма фраг и епизод поне да се посмеем..

# 277
  • София
Керем се чуди и пита какъв ще е дрескодът на събитието...

Какво да му кажа?

# 278
За него Speedo бански, разбира се. 😂 по идея на Налбантова

# 279
  • София
Керем е окей да е по Speedo бански, щом ангажиментът го изисква - той е професионалист все пак. Но, за да не се притеснява, се разбрахме дрескодът на събитието да е бански облекла. Тоест, дами, вадете банските костюми! Имате време за летни тела, спокойно. Събитието ще бъде през лятото. Накоя вечер през август. На морето. Ще разхладим с любимия коктейл на Керем - Мартини с много лед, защото ще бъде горещо. И буквално, и преносно. Nature Fire Sign Underage 
Обеща, че при първа възможност ще се отзове, само да се поуспокоят нещата с Корона вируса. Wink

П. П. Сис, стига ми го пробутва този Ердем, моля, моля. Wink

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 15:31 от Бърборанка с розови очила

# 280
  • София
Ето така се опитаха да обстрелват Керем вчера.

Но всичко това ще им се върне като бумеранг.

# 281
"Когато достатъчно много хора са достатъчно тихи, шепа гласове могат да създадат впечатлението, че всички крещят." Ф.Бакман
Това опитаха да направят вчера , ама не им се получи, защото ние не останахме тихи Joy и мисля, че Керем го е видял и разбрал.Hug
Спомени от 1 лайф

# 282
  • София
"Не ви ли омръзна постоянно да обиждате Керем??? Той е един прекрасен човек, с голямо сърце и добра душа. Трябва да се гордеете, че е ваш сънародник. Много можете да научите от него. Но глупаците си остават глупаци и няма какво да се направи. Нека Господ дава здраве на Керем и го пази от зли езици, а на вас да прости за невежеството и завистта."

Страхотен коментар, на който попаднах и искам да споделя с вас. Бих добавила само: "Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" Често ми се налага да цитирам Йовков... Жалко е, че точно с тази фраза...

# 283
Тази седмица и според DigiLUP, Керем е № 1 Wink

# 284
Ханде
Пишат че едните цветя и писмо  били за Керем но са в къщата на Ханде
https://www.instagram.com/p/CNZ9C3JJ2XG/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 16:11 от sani1212

Общи условия

Активация на акаунт