Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 30 134
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • Плевен / София
И един хубав колаж да се сещаме за тази сцена Grinning

само така може след този колаж...

# 421
Керем в Instagram stories

П.С. То трябва да се пише вече "сем. Бюрсин публикува в соц. мрежи" .... за по-лесно Wink
Отделно Ханде е получила някакво дръвче от Чили Wink

.. от 2 дни само цветя споделят нашичките ...... Gift Heart

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 08:58 от mi_si

# 422
Смешни физиономии от мен:

# 423
  • София
Керем в Instagram stories

П.С. То трябва да се пише вече "сем. Бюрсин публикува в соц. мрежи" .... за по-лесно Wink
Отделно Ханде е поличила някакво дъвче от Чили Wink

.. от 2 дни само цветя споделят нашичките ...... Gift Heart
Много еднакъв интериор ползват двамката. Правилно! Да не се губи излишно време. Че то сега им се е отдало...
Ханденце е съобразителна. В тази пандемия цитрусите са много полезни  

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 22:03 от БлагаВест

# 424
Кафявото куче( чка )  Азул май се казва ( не знам породата , ако има такава )  чие е на Ханде или на Гамзе и съпруг ? Знае ли някой ? Защото семейството на Гамзе имат много снимки с него , а сега си имат шоколадова болонка , много да смешни с калпазанката Мави Grinning

# 425
  • Пришълец

8,3 млн. гледания за първата сцена на ревност на Серкан. Не че са чак толкова много, но някой беше отбележил в Туитър, понеже е една наистина харесвана сцена. Аз да не остана по-назад Satisfied Да припомня малка част от нея Kissing Heart

# 426
Болонката не не на Гамзе, а на тяхна приятелка с дете, което идва за да играят.
Онова бежово чудовище мисля е на Ханде. Току се снима как се целуват.
Какъв диабет му при писаха на Керем като лично той разказа как изял 1,5 кг сливи на първата среща с Ханде по повод сериала.

# 427
  • София
Семейство Ялдъръм и семейство Бюрсин са много задружни 

# 428
  • София
Доколкото знам от едно интервю, Ханде има три кучета - Ноче (от испански noche - нощ), Асул (от испански azul - синьо) и Ниебля (от испански niebla - мъгла). Simple Smile

# 429
  • Монтана
Преди часове написах да споделяме и смешните моменти...
Гледам сега любимия 27 епизод..., стигнах до размяната на чеиза..., няма такъв смях! Ако нещо ви е криво, посмейте се на белите гащи, на полата, дето Айдан няма да облече посмъртно или на диско роклята за Айфер!...Ама така съм се смяла, сълзи ми потекоха, а не го гледам за първи път, поне за десети е!...И за плетената жилетка там..., лисоз ли се казваше, ...няма такива физиономии!
Много са талантливи, мнооого! Всички са невероятни актьори!

# 430
  • София
Ханде бавно и тихо вече направи 20,5 млн. последователи.    

# 431
Това кафявото куче на Ханде е някаква порода, защото онзи ден видях същото и си казах: Виж на Ханде кучето! 😁

# 432
Това кафявото куче на Ханде е някаква порода, защото онзи ден видях същото и си казах: Виж на Ханде кучето! 😁
Кучето е порода ваймаран и нейното е чистокръвно ,само в този цвят

# 433
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Simple Smile

# 434
Добро утро, момичета! ⭐
Пожелавам ви усмихнат и слънчев съботен деб! 💜 Първата ни събота без нов епизод, малко ми е тъжно на мен.. Какво ще правил довечера, няма да е същото, толкова съм свикнала съботс вечер да гледам нашия сериал..

Общи условия

Активация на акаунт