Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 30 126
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
От Туитър
Липсвате ми ЕдСер

# 481
За лалетата:
Пратили са на Ханде и Керем подаръци.
Подаръците са еднакви, тези на Керем били гарнирани с лалета. Ама явно в дома на Керем няма вази и ползва чаша за бира. И народът се забавлява и прави мемета Joy

Може би в кутията има шоколад, той явно я е отворил и е сложил лалета в чаша за бира JoyJoy:beer
Добре е направил, все пак е намерил в какво да ги потопи - ама хората се смеят.

Ханде получила същия подарък като Керем - ама украсена кутия с рози - ама Ханде има вази:

Отделно са им пратили много цветя и всички или почти всички май са в дома на Ханде:

и хората се майтапят, че дома на Ханде е като цветарницата на Еда, а домът на Керем бил като палатка в пустиня

ето друга снимка сравнение какво е получила Ханде и какво Керем:

ето сравнение как се подиграват само че са сменили цветя с мечета - и че в къщата на Ханде има много и е цветна а при Керем няма Joy

Аз да ви попитам каква е заигравката с тези лалета ? 🤔 ТТ е пълен с мемета .

# 482
# 483
  • София
Е, явно Керем е преценил, че е по-добре цветята да са при Ханде. Тя живее в къща, а той в апартамент, доколкото знам. Не че това има значение. Но нали е дама, а той - кавалер, пратил е всички цветя на нея. А и е известно, че жените се грижат по-добре за цветя. Малко са тези като мен - способни да убият дори кактус. Grinning

Радвам се, че дори въпреки липсата на епизод пак ще сме първи по брой туитове. Относно Туитър рекордите - не виждам нищо лошо в тях. Напротив. Лично на мен ми правят густото. Изпитвам невероятен кеф, че, въпреки ниските Dizilah рейтинги и хейтърските нагласи, сериалът ни е толкова обичан и популярен по цял свят. Въобще не ме интересува дали туитването е заради любов към сериала или заради ХанКер.  За мен важното е, че един турски сериал пробива там, където друг не е успял и се нарежда до продукции като GoT. Като един голям фен на поредицата GoT ще споделя, че въобще не харесах последния сезон и конкретно финала, имах съвсем други очаквания за почти всичко, но истинските фенове подкрепяме докрай, така че тогаващният рекорд ме радваше, въпреки че бях разочарована как завърши историята. Wink

И да си кажа за Dizilah - начинът, по който измерват гледаемостта, е малоумен и смехотворен. Освен че може да бъде лесно манипулируем, на всички ни е ясно кой държи дистанционното в тези семейства с устройства. Така че резултатите не ме изненадват. Не им обръщам внимание и не им вярвам. Конкретно за нашия случай, осввн ако рекламодателите не се отдръпнат, Фокс не би трябвало да се притесняват. Но за доброто на турската дизи индустрия се надявам тази система да падне или поне да бъде променена към по-адекватна. Simple Smile

# 484
  • Монтана
Аз започнах гледането на любима серия...затворих очите и натиснах с мишката!38!...Гледам го без превод!
 Всички са ми любими! Във всеки има толкова хубави и любими моменти! Какво значение има коя ще гледам?! Нали се пренасям в техния прекрасен свят!? А и събота вечер е вечер за нашия сериал!
Приятно гледане!
mi_si , благодаря за своевременната информация за подкрепата на нашите любимци! Аз хич не се учудвам на цифрите, ние отдавна знаем колко са обичани по света!
Казвала ли съм ви, че сте страхотни!Ще го повтарям винаги!

# 485
Aз също мислех да гледам 38 ама ми се иска с превод, ама май не е преведен?

Има ли го преведен или просто не го намирам?

Аз започнах гледането на любима серия...затворих очите и натиснах с мишката!38!...Гледам го без превод!
 Всички са ми любими! Във всеки има толкова хубави и любими моменти! Какво значение има коя ще гледам?! Нали се пренасям в техния прекрасен свят!? А и събота вечер е вечер за нашия сериал!
Приятно гледане!

# 486
Тази игра на Керем е направо за Оскар:
https://twitter.com/i/status/1380742076652982273
Марги, страхотна есенна магия си ни донесла, благодаря ти, наистина много го обичаме този момент, а диалогът между Еда и Серкан е толкова хубав, ново начало точно когато изглежда, че всичко си е отишло, а то се завръща по-хубаво с нови цветове и надежди за красиви следващи дни. За голяма любов и изживяват един живот. С усмивка и вперен поглед в спомени, препускащ поглед през щастие и чувства на младостта, разказващи думи за копнеж и отдаденост, разказваш и продължаваш да държиш здраво тази ръка която буди в теб тези чувства.
Този момент ме кара да искам да изживея хиляди пъти есенната магия на този миг с Еда и Серкан.

Чакаме си юни и се надяваме за хубави новини от реала .🙂🙃🙂

# 487
# 488
Кукличке, все още го няма..

На мен ми стана любопитно за канала на Фокс в ютуб и колко хора гледат в този момент.
Малко под 2500 чифта очи, което ще оставя без коментар. Само ще кажа, че когато не бяхме в най-хубавите си моменти, хората, които гледаха сериала, бяха 10 пъти повече. А онова 80хил. Фокс ще си го сложат в рамка в офиса, където ще са рекордите в туитър и всичко останало, което сериалът е "разбил" 🥴🙃
Пс: Ако си направят една алея на славата, то по-добре да я кръстят "Алеята на Почукай на вратата ми"

# 489
Керем и Ханде са харесали рисунката и са последвали момичето

# 490
Нас ни няма тази вечер и всичко е "замряло", даже няма актуална информация за рейтинга в момента ....
#EdSer
837К

# 491
  • Монтана
Тази игра на Керем е направо за Оскар:
https://twitter.com/i/status/1380742076652982273...

Много, много съгласна! Изключителен талант!
Невероятен и любим Керем!

# 492
Wink Септември 2022 г Sunglasses

#EdSer
845К

# 493
От продуцентите

# 494
  • Плевен / София
Това милиона за нищо го нямаме и то в ден, в който серия няма....
Моето пътешествие в излъчените серии продължава...

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 20:46 от gostenka68

Общи условия

Активация на акаунт