При нас лечебницата продължава да е отворена, сега пък Малчо се разболя.. Писна ми.... Човек не може да си пусне една серия да изгледа на спокойствие тия дни.

Пожелавам ти много здраве, щастие и сбъдване на всички мечти! 

/

Да са ти живи и здрави, и винаги така усмихнати.

Направи ми впечатление, че изглежда много нервен почти винаги. Не му е особено комфортно пред камера. В някои предавания изглежда по-спокоен. Но като цяло не му е най-любимото нещо да дава интервюта и говори пред журналисти, което е доста странно за актьор. Ще дам пример с интервютата по повод военния филм, където си партнира с Бурак Йозчивит. За сравнение, Бурак говори много бавно, спокойно, Керем пред него изглежда като кълбо от нерви. Не го казвам с лошо. Напротив. Има чар в това. Стои много искрен и неподправен. Дори е сладко. Но се чудя на какво се дължи, честно казано. На лайфовете не го демонстрира. На тях е доста освободен, бих казала. Като че ли в последните интервюта вече е по-спокоен. Или заради маската не мога да преценя добре. Абе сладък Керем, много сладък, мил, възпитан и интелигентен. Лично аз съм си го кръстила “мистър чар” и “най-големият чаровник на света”. 

ТвоЙта адашка, вечният оптимист и тя не е особено редовна между другото...
Ние как ще го наричаме - Керемтон, Керемшушон, Керемон или?
И ако някоя от вас намери гифче със сцената, когато отиваха на билярд, ще съм радостна да го сподели. Само Керем, разбира се, на влизане...
, малко сякаш намекваш нещо за размера ми се струва

тогава Диди дойде и ни поля с един студен душ , че държанието на Керем не е изобщо необичайно и той просто си е такъв
Изглежда все едно не го свърта на чина в училище
от онези супер умните деца, които запомнят всичко в час, но са хипеактивни и постоянно се въртят и подскачат на чина 
Още тогава, когато гледах това интервю и Диди кааза, че той просто си е такъв , му се възхитих, защото за човек с такива импулси/тикове ли как да го нарека , той се владее изключително пред камера и когато трябва да влезе в образ , си е на 100% в образ.