Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 83 🌸 Светът е за двама, 18+

• 29 657
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Leddel, практика ли? А? Да беля банан ли искаш да кажеш?
Мама, ако чуе, ще звънне на 112!!!!!
🤐🤐🤐🤐
Подозирам, че за тези 2 месеца, в които ще са/сме в отпуск, ще се разнищи цялата анатомия на Керем. От бананите и  баклавите до на теслата дръжката... Горкия човек!

# 691
Имам нужда от помощ от приятелче?
какво трябва да се види от тази снимка, освен че някой снима (предполагаме Бамби)? Една от най споделяните в Туитър в момента и слагат сърчица, а аз нищо не виждам, колкото да се напрягам, не става ....

Gift Heart

# 692

Ето го Керем. "Хейтърите ще кажат, че е фотошоп" 😂😂😂😂

# 693
А Миси, не снима ли Керем бей 🤔
Да не забравяме,  че се вижда даже в отражението на листата от чичеците 😉

# 694
mi_si, нищо не виждам аз... Бях ги разгледала предварително де.. Все еено някой удря боксова круша, това си въобразява моят мозък. Ама кой в хола си ще има такова нещо 😆

Обачеее... Снимката, която сподели... Ханде е.. (мамо, не чети продължението) - Е*аси майката... 🤐😏

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 21:25 от Nalbantova

# 695
Из бисерите в Туитър. Имаме тема да изписваме.

Днес и Flowers Banana Flowers Banana Flowers Banana не са това, което бяха.

# 696
Не знам как има някой, който има нервите и желанието да се взира в отражения в балони и то не за първи път. 😂 Май не съм толкова запалена фенка. 🙄
Хаха, "ти банан ли си" 😂😂😂😂

# 697
Винаги съм се чудила на фенската изобретателност. То не бяха шапки, долнища, балони. Керем го виждат навсякъде.
Nalbantova просто ми събираш погледа човек. Аз на 13 май не бях така.

# 698
  • София
Сега като се позагледах в отражението и ми се вижда фигурата на Ханде. Нооо, тя гледа надолу, не към балона. Което значи, че друг е снимал самия балон и отражението в него. В задачата се пита: "Кой е бил в стаята заедно с Ханде?"

Какво ни очаква в 39-ти епизод?
Според мен поредността на събитията трябва да е следната

# 699
Тази сутрин майката на 13 годишната Мария Налбантова я събуди доста рано. Тя потърка сънено очи и каза, че й се спи още. Обаче виждайки погледа на майка си бърза забрави за съня и с 200 км изтича в банята. Напръска лицето си с ледено студена вода, сложи пастата за зъби ‚SIGNAL” с аромат на мента и се загледа в огледалото. Там не виждаше себе си, а новите си герои Ханде и Керем. За нея те бяха прекрасни. Бе влязла в една група в bg mamma и там споделяше всичко, свързано с тях. Ох, колко добре и бе месеците на обучение в електронна среда. Споделяше с новите си приятелки всичко свързано с тях. Мечтаеше с тях. Те пък всички мечтаеха с нея. /Е, заедно с автора не бяха много редовни, ама това е за друга тема/. И точно когато си представяше продължението на сцената с пердетата, майка й отвори вратата и я стресна с поглед. Трябваше да се ходи и на училище. За съжаление Мимето бе в графа присъстващи по новата схема на МОН. Знаеше какво ще прави днес. Хич и нямаше да слуша. Бе сърдита на FOX, че нямаше серия в събота, ама пък милионите в ТТ си бяха милиони. Е, и тя се включи доста активно, при това тайно, под юргана. Скучно и бе в училище, около любимците и нищо ново нямаше и точно когато реши, че всичко е толкова зле погледна в групата и…аууууу. Банани, кафенце, Керем и Ханде. Толкова много коментари. Мими заби поглед в снимките, в анализите, но си искаше пердетата и нейната мечта. Е, беше умно момиче и знаеше за разсъблечените банани, за някои неща каките дори не се сещаха. Ама нямаше да им отваря очите. Мими бе умно момиче. Щеше да се включи късно през нощта и да ги светне. Щеше  да бъде отново под юргана и със снимка на Керем. Ех, Ханде, каква късметлийка си. А тя трябваше да слуша любовните обяснения на Жорето от съседния клас, но пък му каза, че ако не ходи на фитнес ще го изостави. Жорето не бе лош, но пък и тя бе на 13 и бъдещето бе пред тях.
P.s. С доза хумор, усмивки и надежда…/D.I./ Надявам се, че няма да има обидени. Понеделник е. Нека седмицата ни е слънчева. Бъдете здрави.

# 700
  • Плевен / София
Не знам как има някой, който има нервите и желанието да се взира в отражения в балони и то не за първи път. 😂 Май не съм толкова запалена фенка. 🙄
Хаха, "ти банан ли си" 😂😂😂😂
Аз както и недовиждам....абсурд да видя някъде въображаемо отражение....

# 701
  • Пришълец
Тази сутрин майката на 13 годишната Мария Налбантова я събуди доста рано. Тя потърка сънено очи и каза, че й се спи още. Обаче виждайки погледа на майка си бърза забрави за съня и с 200 км изтича в банята. Напръска лицето си с ледено студена вода, сложи пастата за зъби ‚SIGNAL” с аромат на мента и се загледа в огледалото. Там не виждаше себе си, а новите си герои Ханде и Керем. За нея те бяха прекрасни. Бе влязла в една група в bg mamma и там споделяше всичко, свързано с тях. Ох, колко добре и бе месеците на обучение в електронна среда. Споделяше с новите си приятелки всичко свързано с тях. Мечтаеше с тях. Те пък всички мечтаеха с нея. /Е, заедно с автора не бяха много редовни, ама това е за друга тема/. И точно когато си представяше продължението на сцената с пердетата, майка й отвори вратата и я стресна с поглед. Трябваше да се ходи и на училище. За съжаление Мимето бе в графа присъстващи по новата схема на МОН. Знаеше какво ще прави днес. Хич и нямаше да слуша. Бе сърдита на FOX, че нямаше серия в събота, ама пък милионите в ТТ си бяха милиони. Е, и тя се включи доста активно, при това тайно, под юргана. Скучно и бе в училище, около любимците и нищо ново нямаше и точно когато реши, че всичко е толкова зле погледна в групата и…аууууу. Банани, кафенце, Керем и Ханде. Толкова много коментари. Мими заби поглед в снимките, в анализите, но си искаше пердетата и нейната мечта. Е, беше умно момиче и знаеше за разсъблечените банани, за някои неща каките дори не се сещаха. Ама нямаше да им отваря очите. Мими бе умно момиче. Щеше да се включи късно през нощта и да ги светне. Щеше  да бъде отново под юргана и със снимка на Керем. Ех, Ханде, каква късметлийка си. А тя трябваше да слуша любовните обяснения на Жорето от съседния клас, но пък му каза, че ако не ходи на фитнес ще го изостави. Жорето не бе лош, но пък и тя бе на 13 и бъдещето бе пред тях.
P.s. С доза хумор, усмивки и надежда…/D.I./ Надявам се, че няма да има обидени. Понеделник е. Нека седмицата ни е слънчева. Бъдете здрави.

Супер забавно, браво.
Няма обидени, тук сме все хора с чувство за хумор. Налбантова се смее сигурно и затова не пише. Мимеее, чакаме коментар от теб. Joy

# 702
st_ina, еее, ти не си истина просто 😆
Само да знаеш за друг път - аз по бананестия не припадам, но с Гошото - позна 😆😆😆
The Aries, како, ти питаш ли ме аз как ги събирам, когато мама ме извика на очна ставка и да давам обяснение за коментарите, които "тя" е писала? 😆

Марги, тук съм, казах на мама, че госпожата ми е писала, че не съм си изпратила домашното по природознание 😆

https://twitter.com/Rubmyy/status/1379912360786280450?s=19

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 21:30 от Nalbantova

# 703
  • Пришълец
Така, Миме, така. Мисли оправдания за пред майка ти, че ще ти се зачуди откъде ги знаеш тез Банани с пижами, за които разказваш на каките. Имаше една анимация навремето, ама ти тогава още не си била запланувана и ще остане смаяна жената. Тийнейджърките не са това, което бяха Smirk Joy

# 704
Ариес, добре дошла при нас! Smile
Днес темата ни е тооолкова забавна.
На този балон и аз нищо не виждам. Мога да си представям де. Ако са били заедно на фитнес, заедно са си се прибрали и от радост за балоните и цветята докато Керем се къпе Ханде ги наснимала с неговия телефон, без да се сети, че фенове са отряд детективи, които всичко научават. Joy Въображението ми поне работи. Grinning Отивам да довършвам работата за университета.

Общи условия

Активация на акаунт